corsa 1.0L 86' - 4skrzynia
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
corsa 1.0L 86' - 4skrzynia
ile takie autko moze palić max. jak jest dobrze ustawiony gaźnik i przy jakiej jeździe?? chodzi mi o maksymalne prędkości na poszczególnych biegach ??? np na 1biegu do 20km/h na 2 do 40km/h na 3 do 60km/h i na 4 do 120km/h i mi przy takiej jeżdzie pali 7-8l ?? a jak u was i przy jakiej jeździe aha i jeszcze potrzebuję kogoś kto ma taki sam silnik w swojej szpan furze
-
- Swój
- Kontakt:
Piter cheeee cheeee chyba nikt z nas tutaj nie poda Ci ile pali takie autko bo nikt tak nie przyspiesza jak ty napisałeś. Może ktoś Ci poda spalanie KATALOGOWE ja nie bo nie mam książki. Ale Ci powiem że moja corsa 1.2 S tyle gazu pali co ty napisałeś. A co do przyspieszeń to ja na 2 biegu 90km/h wycisne 

-
- Swój
- Kontakt:
Jest coś takiego jak księgarnia i biblioteka są tam książki napewno i o corsie. A w niej napewno jest cos takiego jak spalanie. Przejdż się i się dowiesz napewno tego co chcesz. Z tego co się orientuje to chyba nikt z nas nie posiada takiej książki no może są 2. A na testowanie osobiście nie mam czsu i niebende wyciskał z niej co się da żeby Ci na forum napisać ile pali przy ostrej jeździe.
Niestety ale ja już ci pomóc nie moge.
Niestety ale ja już ci pomóc nie moge.