Wrocilem z Chorwacji :)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wrocilem z Chorwacji :)
Powiem tak: ZAJEBISTA JEST CHORWACJA !!!
Naprawde kazdemu bym polecil wyjazd tam
Zrobilem w sumie 3000 km i corsa sprawowala sie bardzo dobrze,
przelotowa predkosc 130-140 , na gorskich drogach dalo sie baaardzo odczuc ze silniczek 1.4 16V to jest to co potrzebe, jechalem z kumplem ktory ma golfa 1.8 i calkiem ladnie nam to szlo, jednak widac bylo w pewnych chwilach ze brakuje tego momentu obrotowego
A i jeszcze jedno, gdzie byla najgorsza droga i najdluzej sie jechalo... oczywiscie przez polske
BTW: czemu jeszcze nie ma zadnych filmikow ani zdjec z rudnik ?
Naprawde kazdemu bym polecil wyjazd tam
Zrobilem w sumie 3000 km i corsa sprawowala sie bardzo dobrze,
przelotowa predkosc 130-140 , na gorskich drogach dalo sie baaardzo odczuc ze silniczek 1.4 16V to jest to co potrzebe, jechalem z kumplem ktory ma golfa 1.8 i calkiem ladnie nam to szlo, jednak widac bylo w pewnych chwilach ze brakuje tego momentu obrotowego
A i jeszcze jedno, gdzie byla najgorsza droga i najdluzej sie jechalo... oczywiscie przez polske
BTW: czemu jeszcze nie ma zadnych filmikow ani zdjec z rudnik ?
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja też bardzo polecam Chorwacje...ja byłem z zeszłym roku i było po prostu ZAJEBIŚCIE!!. Nawet mimo tego , że rozwalił mi się alternator i musieliśmy spać jedna noc na autostradzie
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no w chorwacji latwo sie naciac na nich, glownie dlatego ze maja dziwnie ustawione znaki terenu zabudowanego:stoi znaczek a za nim przez nawet 2-3km nie ma ani jednego domu, wiec sobie mysli czlowieczek ze mozna przycisnac...i wlasnie w takich miejscach najczesciej ich widzialem z radarkiem. ale ja sie nie dalem zlapac bo poprostu zwalnialem i toczylem sie powoli przez kazda miejscowosc...tym bardziej ze nad morzem mnostwo lazi tam turystow i nie problem jakiegos potracic. a jade przeciez odpoczac a nie na wyscigi.
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
najpierw pare dni na wyspie Hvar, potem w miejscowosci Plat kolo Dubrownika i dwa dni w plitwickich jeziorach.
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
To troche zjezdziles.Ja siedzialem w jednym miejscu(w Primostenie).Wracajac zachaczylem jeszcze o Zadar.Fajna jest autostrada w Austrii mozna przetestowac konkretnie furke Fajnie miales,bo pojechaliscie na dwie furki to troche weselej.Ale ceny w Chorwacji sa konkretne tylko browar w miare tani Z checia pojechalbym sobie jeszcze raz
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ta jazda na dwie furki sie przydala bo raz poprostu zapomnialem zatankowac i kumpel mnie ratowal
jesli chodzi o ceny to rzeczywiscie... i wedlug mnie browar tez tani nie byl...tanie bylo wino ! od 7 do 15 kn za litr, ale nie jakis sikacz tylko naprawde dobre winko.
dla nie wtajemniczonych 1kn=0,6pln
jesli chodzi o ceny to rzeczywiscie... i wedlug mnie browar tez tani nie byl...tanie bylo wino ! od 7 do 15 kn za litr, ale nie jakis sikacz tylko naprawde dobre winko.
dla nie wtajemniczonych 1kn=0,6pln
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
A ja wczoraj wróciłem z Korsyki i takich dróg jak tam jeszcze nigdzie nie spotkalem. A najlepsze co może być na ichniejsze drogi to coś bardzo małego z napędem na 4 kółka i mocą powyżej 200KM. Wtedy jazda po Korsyce może dać maksymalną frajdę!!! Sama wyspa jest po prostu przepiękna i ja bardzo polecam!
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs