Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Wlasnie ogldam sobie film ktory polecali na glownym formu t.i.pl, patrze a na nim jest radiowoz a kolo tegoz radiowozu stoi sobie bile Combo przygldam sie dokladniej a to Combo Rena To chyba z drogi do albo z Rudnik. Ren przyznaj sie ile dostales
acha link : http://pooh.cofund.org.pl/teliedisk.avi tylko cholernie duzo zajmuje
Ubaw moim zdaniem to tworcy nie maja szacunku dla sciagajacych ten klip - mogli sie przynajmniej postarac i go lepiej skompresowac - powinien zajmowac 4 razy mniej. I jak na to co sie sciagal to musze przyznac ze cienizna. Ale to moje zdanie.
Ale chyba nie jestem w tym przekonaniu osamotniony skoro mowisz nastepni
widzisz uBaW - tak sie zlozylo, ze nie wiedzac o autorach dostales SZCZERA (!!!) opinie na temat klipu. Dostales tez informacje (co juz zadziej sie zdarza) co jest nie tak. Mysle, ze pisanie jakie to piekne byloby gorsze dla autora - tak powinien wiedziec co dopracowac.... a to, ze to sa poczatki..... coz - to nie bylo napisane w flimiku
uBaW - nikt nie zrobil tego zlosliwie - mamy demokracje przeciez - kazdy moze skomentowac
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
Pomimo opinii o filmie sciagnalem go i macie racje lipa A tak wogole to robil go koles,ktory chodzi razem ze mna do szkoly.Ta czerwona honde czesto widze pod szkola.Raczej nie jest to relacja ze zlotu,bo na filmie nie ma prawie nic innego oprocz samochodu autora.Pozdrawiam.