Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aaaaaaa wsadziłem dziś zawieche od adama xxl i już na samym początku problem!! aby opóscic warsztat musieliśmi podkładac deski pod corsiane bo nie bylo możliwości opóscić zakład a mianowicie podnosnik potem powoli na zbierznosc bo się jaja podziały 1km jechałem hyba 30minut po ustawieniu katów zbieżnosci itd corsiana wygląda imponująco a prowadzi się ją jeszcze lepiej zwariowałem adam!! siadło z przodu 5 cm jest wpyteeeee zrobię zdjęcia to pokaże pozdrawiam aa zdajesie 13 X jest w kielcach jakiś zlocik może udeżycie? narrra
Gonzo skoro Ty jestes z Kraka jak widze to może wpadniesz w niedziele 06.10 tak koło 15tej/16tej na pas w Czyżynach. Bedzie tam mały (a może nie taki mały) spocik. Poznamy się a i z chęcią zobaczyłbym zawieche
postaram się wpaść tylko żę ja w ten weekend ide do budy i w niedziele siedze do 18 ale postaram sie urwac wczesniej to sie zobaczymy poznasz mnie corsa a czarna pozdrawiam aa co do zawiechy to watpie czy ja odsprzedam zajebiscie sie jezdzi powiem tyle wielu juz ugniatalo corsine i jedyne co sie ugniata to opona wielu tez jest w szoku!!! :0 :0 pozdrawiam szczała