Zbiera się na jakiś zlot?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
po drodze nie zabardzo ale to zaden klopot.
a co do pracy to jeszcze nei wiem.
a co do pracy to jeszcze nei wiem.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
kierowca+pasazer 30pln
inni 10pln
inni 10pln
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
-
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
Byłem w Krzywej .Widziałem twoją zawszoną Corsę.Którą w ogóle niemożna nazwać samochodemAdamXXL pisze:Ren nie przejmuj się gościem. "Mocny" to jest tylko w gębie. Byłem na spocie GDS'u w Krzywej, gdzie twierdził, że będzie. Nikt w oczy nie chcał mi nic powiedzieć....

Co ty na to?
________________DO_RENA____________________________________
Ty jesteś hujem szukającym guza
________________C.T.M. to zjebane huje__________________________
CTM (Corsa Tuning Masters) to najlepszy klub
-
- Swój
- Kontakt:
Wiesz Kuba Kutasie 123 chyba cie wtedy widziałem w Krzywej. Robiłes loda na rowie dla jakiegos niezbyt czystego cfela. Poznałem cie bo masz ryj jak grucha konia. Tylko bys ciągnął i ciągnął. I spierdala stąd dopuki jeszcze mamy cierpliwosc.
Ostro stara sie musi ciebie wstydzic.
Ale ty chyba nie wiesz co to jest wstyd. Taka padlina jak ty tylko śmierdzi.........
Ale ty chyba nie wiesz co to jest wstyd. Taka padlina jak ty tylko śmierdzi.........

-
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
Macie racje żałuje ,że to pisałePABLO pisze:Wiesz Kuba Kutasie 123 chyba cie wtedy widziałem w Krzywej. Robiłes loda na rowie dla jakiegos niezbyt czystego cfela. Poznałem cie bo masz ryj jak grucha konia. Tylko bys ciągnął i ciągnął. I spierdala stąd dopuki jeszcze mamy cierpliwosc.

CTM (Corsa Tuning Masters) to najlepszy klub
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Mozna goscia wywalic....mozna mu maske sklepac, mozna nawet mu NET odlaczyc przez tepse.....tak, ze juz nie bedzie mial telefonu w domu.
Kuba - wiedz jedno - nic ja nie dzialam od razu, ale jak tak dalej bedziesz pisal to skonczysz tak jak jeden kolega z klubu, ktorego nazwy nie wymienie.......w SADZIE !!!! Wierz mi - gra nie jest warta swieczki....odpusc, albo dostaniesz tylko jedno pisemko..... z sadu - przeczytaj DOKLADNIE umowe z dostawca uslug INETOWYCH.....potem zapytaj mamy czy warto rzucac bluzgi na osoby, ktorych nie znasz....osoby, z ktorych czesc ci dupe tak skopie, ze szpilat nie pomoze, a czesc ci prawnie tak zalatwi przyszlosc, ze bedziesz z lopata w kamieniolomie zasuwal, zeby miec na zycie......
Zastanow sie czy warto..... ja mysle, ze nie. Nikt ci zle nie zyczy, ale jak jeszcze raz zobacze takie wypowiedzi w kierunku CTM, klubowiczow, kolegow lub innych osób z naszego kregu to OBIECUJE CI SUMIENNIE nie skonczy sie na wywaleniu z forum.......... decyzje zostawiam tobie....
Kuba - wiedz jedno - nic ja nie dzialam od razu, ale jak tak dalej bedziesz pisal to skonczysz tak jak jeden kolega z klubu, ktorego nazwy nie wymienie.......w SADZIE !!!! Wierz mi - gra nie jest warta swieczki....odpusc, albo dostaniesz tylko jedno pisemko..... z sadu - przeczytaj DOKLADNIE umowe z dostawca uslug INETOWYCH.....potem zapytaj mamy czy warto rzucac bluzgi na osoby, ktorych nie znasz....osoby, z ktorych czesc ci dupe tak skopie, ze szpilat nie pomoze, a czesc ci prawnie tak zalatwi przyszlosc, ze bedziesz z lopata w kamieniolomie zasuwal, zeby miec na zycie......
Zastanow sie czy warto..... ja mysle, ze nie. Nikt ci zle nie zyczy, ale jak jeszcze raz zobacze takie wypowiedzi w kierunku CTM, klubowiczow, kolegow lub innych osób z naszego kregu to OBIECUJE CI SUMIENNIE nie skonczy sie na wywaleniu z forum.......... decyzje zostawiam tobie....
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
nie bierze pigulek ktore mu lekarz przepisal

STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym