zawiecha

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
gonzo
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

zawiecha

Post autor: gonzo »

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: aaaaaaa wsadziłem dziś zawieche od adama xxl i już na samym początku problem!! aby opóscic warsztat musieliśmi podkładac deski pod corsiane bo nie bylo możliwości opóscić zakład a mianowicie podnosnik potem powoli na zbierznosc bo się jaja podziały 1km jechałem hyba 30minut po ustawieniu katów zbieżnosci itd corsiana wygląda imponująco a prowadzi się ją jeszcze lepiej :) zwariowałem adam!! siadło z przodu 5 cm jest wpyteeeee zrobię zdjęcia to pokaże pozdrawiam aa zdajesie 13 X jest w kielcach jakiś zlocik może udeżycie? narrra :-D
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

Jak nie będziesz zadowolony to ..... posłałem ci namiary na chętnego :D

Z uBaW'em to masz dwóch :grin:

I
I
I
I I
I I
V
Ostatnio zmieniony 1 paź 2002, o 13:19 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
uBaW
Nowy
Kontakt:

Post autor: uBaW »

:)16 :)16 :)16 :)16 :)16
POWER ISN'T EVERYTHING<--/---/
Obrazek
Nissan s14 sr20det/ E30 2.8 15.6 ET /FSO 1.6 one minute ET<--/-
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Gonzo skoro Ty jestes z Kraka jak widze to może wpadniesz w niedziele 06.10 tak koło 15tej/16tej na pas w Czyżynach. Bedzie tam mały (a może nie taki mały) spocik. Poznamy się a i z chęcią zobaczyłbym zawieche :grin:
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
gonzo
Nowy

Post autor: gonzo »

postaram się wpaść tylko żę ja w ten weekend ide do budy i w niedziele siedze do 18 ale postaram sie urwac wczesniej to sie zobaczymy poznasz mnie corsa a czarna pozdrawiam aa co do zawiechy to watpie czy ja odsprzedam zajebiscie sie jezdzi powiem tyle wielu juz ugniatalo corsine i jedyne co sie ugniata to opona wielu tez jest w szoku!!! :0 :0 pozdrawiam szczała :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”