Dostalem w dupe:(
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dostalem w dupe:(
Stoje sobie na swiatlach a tu nagle...az mi glowa odskoczyla.Wysiadam a koles mi mowi ze nic sie nie stalo.Zjechalismy na bok i pokazuje mu ze mi zderzak odskoczyl.Jak sie pochylil nade mna to az mnie odrzucilo taki bylo czuc odor gorzaly od niego.Jeszcze koles okazal sie wlascicielem firmy i na dodatek mgr inz.Nie wzywalem pal,bo pozegnalby sie z prawkiem co najmniej na dwa latka..Spisal oswiadczenie bez protestow.I jeszce do mnie mowi "pan mi to przesle faksem zebym ja widzial co ja podpisalem".Dobre nie?Teraz czeka mnie wyczekiwanie w kolejkach w naszym pieknym PZU.Juz dzisiaj rano przed praca bylem tam o 7.45 i do 9-ej niczego nie zalatwilem.O 16-stej nastepne podejscie.Pozdrawiam.
-
- Swój
- Kontakt:
Moim zdaniem troche źle zrobiłes że policji nie zawołałes. A jak kutas po drodze do domu jeszcze 8 tak wjechał, a jak potrącił by dziecko, albo kogoś innego , jakiś wypadek by spowodował i by ktoś zginął niewinne ???
Nie pochwalam tego.
JEST JAK WÓŁ NAPISANE " piłes nie jedz"
ŻE PO PIANEMU SIĘ NIE JEZDZI.
Ja bym miał wyzuty sumienia.
Nie pochwalam tego.
JEST JAK WÓŁ NAPISANE " piłes nie jedz"
ŻE PO PIANEMU SIĘ NIE JEZDZI.
Ja bym miał wyzuty sumienia.

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
zgubek wspolczuje ci....
ale ja bym na twoim miejscu jednak wezwal policje, skoro taki koles tekst wali z faxem... pomysl o tym tak - twoja kobita by sobie szla a on by ja potracil - i co wtedy?
nie ma litosci dla skurwys...
ale mam nadzieje ze dobrze finansowo wyjdziesz na calej sprawie
ale ja bym na twoim miejscu jednak wezwal policje, skoro taki koles tekst wali z faxem... pomysl o tym tak - twoja kobita by sobie szla a on by ja potracil - i co wtedy?
nie ma litosci dla skurwys...

ale mam nadzieje ze dobrze finansowo wyjdziesz na calej sprawie

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no ok, ale to nie byl "wypadek" tylko stluczka poprostu 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
-
- Nowy
- Kontakt:
Popieram Kolegę Basiste.
W takim przypadku trzeba było brać min 120% kosztów naprawy jako zastaw.A jak nie to dzwonić po nibieskich.
Teraz gościu sobie może zapomnieć i będziesz się sądził, a po drugie gostek za spowodowanie stłuczki na "rauszu" nie dość że straciłby nie na dwa a na pięć lat prawko to jeszcze zasoliłby takie kolegium żeby mu buty spadły. Tepić takich sk.....ów . Myśli że ma firme i przed nazwiskiem mgr.inż. to mu wszystko wolno.
W takim przypadku trzeba było brać min 120% kosztów naprawy jako zastaw.A jak nie to dzwonić po nibieskich.
Teraz gościu sobie może zapomnieć i będziesz się sądził, a po drugie gostek za spowodowanie stłuczki na "rauszu" nie dość że straciłby nie na dwa a na pięć lat prawko to jeszcze zasoliłby takie kolegium żeby mu buty spadły. Tepić takich sk.....ów . Myśli że ma firme i przed nazwiskiem mgr.inż. to mu wszystko wolno.

:placz2:Na sprzedaż:placz2:
-
- Nowy
- Kontakt:
Ano chlopaki dobrze prawia... wjechac komus moze sie kazdemu przytrafic, ale jak gosc byl naje...ny tak ze nawet nie wie co podpisywal, to juz lekkie przegiecie... nie powiem, bo i mnie sie zdarza prowadzic po malym piwku, ale jesli tylko czuje sie niezbyt pewnie nie siadam za kolkiem. Nie ma litosci dla bezmyslnych kut...ow ktorzy prowadza pijani stwarzajac zagrozenie dla innych... tym bardziej jak jest to jakis dziany skur...el. Idiotyzm trzeba tepic
PS. Of course wspolczucie z powodu rozbitej bryczki, grunt jednak, ze jest do jazdy a i tobie sie niewiele stalo.
Pozdro

PS. Of course wspolczucie z powodu rozbitej bryczki, grunt jednak, ze jest do jazdy a i tobie sie niewiele stalo.
Pozdro
Beny CTM #081
-
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
Wiesz co cipo wiem jesteś zakurwiałom sukom ,która daje za darmo. Jesteś pojebany :)kutasi,huju,zjebanyryju,wujkojebco,matkojebco,ojcojebco,geju,meskadziwko,kutasie na rope,kutasie bezmuzgi,koniowale,trzonku,zjechana dupa,zamieniłeś się chybagabson pisze:Naucz się ortografii złamasie.Kuba123 pisze:i dobrze Ci huju:-D
Jesteś żałosny
CTM (Corsa Tuning Masters) to najlepszy klub
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
REN wyluzuj...olej koleszke bo to nie ma najmniejszego sensu (jemu tylko o to chodzi)...po prostu kiedys przyjdzie taki dzień, że sobie odbijemy i wtedy nie będzie litości...trzeba tylko poczekać
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
oki wkoncu sie dowiedzialem czemu ten koles jest tak nie lubiany i stwierdzam ze on ma cos z glowa
a druga sprawa to ja bym goscia otlukl a potem paly wezwal "niema litosci dla skorwy.....ow"hmmm
a potem ludzie mowia patrzac na statystyki ze te wypadki to w wiekszosci sa spowodowane przez takich jak my "gowniarzy w odbajerowanych furach " tylko nikt nie przywiazuje uwagi do tego ze w naszych autach wszystko chodzi na tip top a nikt nie zwraca uwagi na rolnikow (nie obrazajac rolnikow) ktorzy woza swinie lub cielaki swimi zdezelowanymi zdezelowanymi POLONEZAMI
i placa lapowki zeby taki strucel przeszedl badanie techniczne to mnie wkorza

a potem ludzie mowia patrzac na statystyki ze te wypadki to w wiekszosci sa spowodowane przez takich jak my "gowniarzy w odbajerowanych furach " tylko nikt nie przywiazuje uwagi do tego ze w naszych autach wszystko chodzi na tip top a nikt nie zwraca uwagi na rolnikow (nie obrazajac rolnikow) ktorzy woza swinie lub cielaki swimi zdezelowanymi zdezelowanymi POLONEZAMI

- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
sluchaj pablo ja mam dziadka na wsi tam jest koles ktory ma golfa jedynke koles przeszed sam sie bo z rury zwyklej mc persona zrobil wolozyl wklad i jezdzi mowi ze jest lepiej a jak go zapytalem czy nie mogl uzywanego kupic na szrocie to mi powiedzial cytuje "TYS TO CHIBA OGLUPIAL JA TO JESZCZE MA NA CO PINIADZE WYDAWAC" nic dodac nic ujac heheheeeeeee
-
- Swój
- Kontakt:
_balt _ niektóre firmy produkujące amortyztory robią te przeróbki włąśnie w ten sposób. Tniesz starego McPhersona i wkładasz wkład (żeby nie być gołosłownym KONI - zanim wprowadzi McPhersona w całości do nowych modeli stosuje takie przeróbki przez pewien czas). Ja wiem że to było wykonane domowym sposobem i tu tkwi niebezpieczeństwo, ale może facet usłyszał w jakimś warsztacie że tak będzie taniej.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119

CTM#119