wow pisze:canonica!!! ronal jest zbyt tania i kiepska marka... zreszta do wygladu tych z 206 gt to im duuuuzo brakuje

anyway... jesli mowimy o tuningu, a nie zwyklym kupnie felg to ja proponowalbym inne marki, a jest w czym wybierac... oz, speedline, bbs, mille miglia... przez tuning w pelnym tego slowa znaczeniu rozumiem wymiane czegos na cos lepsze, high performance, itp. niby canonica to to samo co toora, niby to sa wloskie felgi, niby toory niektorzy rekomenduja (jako dobre w stosunku do ceny - tak kiedys mowil znajomy ktory jezdzi w rsmp), ale to nie jest znana marka i nie wiadomo czego sie po nich spodziewac... no dobrze... jesli wybierac z tych dwoch to bez dwoch zdan canonica!!!

moze i masz racje, ale... no wlasnie.
oz, speedline, bbs, mille miglia - ile workow kasy trzeba na to miec? nie zaplace 700-800pln za jedna felge
a tak na marginesie do corsy bbs prawie nic nie oferuje, a jak cos jest to zasadniczo brzydkie.
ja wiem, jest jeszcze momo i przepiekne gt2

albo to samo w antracycie

ale podejrzewam, ze mnie na nie nie stac...
a r38 ronala naprawde jest prawie identyczne jak te z 206gt, powaznie, sam dokladnie ogladalem
moze drodzy forumowicze maja jakies miejscowy na felgi, hmm? albo moze ktos bedzie w stanie mi je skombinowac? place gotowka
canonica w rozmiarze 15" z tego co udalo mi sie znalezc kosztuje 398pln/sztuka. ktos moze taniej? bede wdzieczny za jakies info
ps. i jeszcze spytam Was co wybieracie tym razem: tarcze brembo czy ate? bo moje sie juz z lekka przypalily