Końcówki drążków kierowniczych
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Końcówki drążków kierowniczych
Mam pytanko. Jestem trochce podłamany bo co sezon wymieniam końcówki drążków kierowniczych, chyba jest coś nie tak. I to padają oba równocześnie. Samochód nie jest krzywy zbierzność laserowo facet mi juz od 5 lat ustawia i jest OK
Jakie polecacie końcówki drążków kierowniczych jakiej firmy, te co mam nie wiem jakij firmy ale mam już dość teraz 2 końcówki około 100 pln i zbierzność 80 pln
200 pln co roku przed zimą i po zimie to samo.
Jakie końcówki polecacie.???
Jakie polecacie końcówki drążków kierowniczych jakiej firmy, te co mam nie wiem jakij firmy ale mam już dość teraz 2 końcówki około 100 pln i zbierzność 80 pln
200 pln co roku przed zimą i po zimie to samo.
Jakie końcówki polecacie.???
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
to co ja zaproponuje to:
- trw - 37 zl/sztuka
- lemforder - 68 zl/sztuka
- sidem - 27 zl/sztuka
wszystko dostepne od reki. co polecilbym ja? nie mam w tym doswiadczenia, ale zwykle drozsze bywa lepsze... a z rodzaju tych jeszcze drozszych (po prostu inne zrodlo):
- dello - 182 zl
- hans-pries - 118 zl
ale to tak w ramach ciekawostek przyrodniczych...
- trw - 37 zl/sztuka
- lemforder - 68 zl/sztuka
- sidem - 27 zl/sztuka
wszystko dostepne od reki. co polecilbym ja? nie mam w tym doswiadczenia, ale zwykle drozsze bywa lepsze... a z rodzaju tych jeszcze drozszych (po prostu inne zrodlo):
- dello - 182 zl
- hans-pries - 118 zl
ale to tak w ramach ciekawostek przyrodniczych...
Ostatnio zmieniony 28 lis 2002, o 18:56 przez wow, łącznie zmieniany 1 raz.
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Nowy
Widzę Pablo, że temat bardzo na czasie poruszasz. 2 dni temu byłem na przeglądzie rejestracyjnym i okazało się, że jedna końcówka jest do wymiany. I nie było w tym nic dziwnego, że ta końcówka była wymieniana rok temu :0 . Natomiast druga siedzi już w aucie ponad trzy lata :0 . Więc mówię kolesiowi- co to za końcówka, że tylko rok wytrzymuje. A on do mnie [i tu uwaga, wow]: pewnie jakieś włoskie badziewie .
Jednak nie sądze aby końcówki wyrabiały się od wywijasów na "rękawie". Głównymi sprawcami są dziury w polskich drogach. I u mnie dochodzi jeszcze [chyba ] element uderzenia kołem o krawężnik.
Te Twoje propozycje wow dotyczące końcówek są bardzo ciekawe, tylko te firmy mówią mi tyle co historia kinematografii w Afganistanie .
Którą byś polecił ? Może na podstawie zadowolonych z użytkowania klientów [ o ile takowi są ]
Jednak nie sądze aby końcówki wyrabiały się od wywijasów na "rękawie". Głównymi sprawcami są dziury w polskich drogach. I u mnie dochodzi jeszcze [chyba ] element uderzenia kołem o krawężnik.
Te Twoje propozycje wow dotyczące końcówek są bardzo ciekawe, tylko te firmy mówią mi tyle co historia kinematografii w Afganistanie .
Którą byś polecił ? Może na podstawie zadowolonych z użytkowania klientów [ o ile takowi są ]
-
- Swój
- Kontakt:
Dobrze mówi ten facet - włoskie to makaron i pizza a nie mechanikaRetox pisze:Widzę Pablo, że temat bardzo na czasie poruszasz. 2 dni temu byłem na przeglądzie rejestracyjnym i okazało się, że jedna końcówka jest do wymiany. I nie było w tym nic dziwnego, że ta końcówka była wymieniana rok temu :0 . Natomiast druga siedzi już w aucie ponad trzy lata :0 . Więc mówię kolesiowi- co to za końcówka, że tylko rok wytrzymuje. A on do mnie [i tu uwaga, wow]: pewnie jakieś włoskie badziewie .
No chyba że jakaś precyzyjna typu Ducatti, Lambo albo pokrewne
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
CTM#119
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
moze cos w tym jednak jest w takim razie....Retox pisze:Więc mówię kolesiowi- co to za końcówka, że tylko rok wytrzymuje. A on do mnie [i tu uwaga, wow]: pewnie jakieś włoskie badziewie .
o zadowolonych uzytkownikach moge sie wypowiadac wylacznie we wlasnym kontekscie, a ja poki co nie zmienialem koncowek i niewiele moge na ten temat powiedziec... lemforder robi czesci dla mercedesa wiec o czyms to swiadczy, ale cena jest od razu wyzsza... mysle, ze trw tez bedzie ok.Retox pisze:Którą byś polecił ? Może na podstawie zadowolonych z użytkowania klientów [ o ile takowi są ]
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Swój
- Kontakt:
Zbierzność tak za 80 pln ale nigdzie indziej do innego zakładu nie pojade. Raz z Fordem pojechałem gdzieś i ustawili olsztyn - wrocław , wrozław - olsztyn i z nowych opon druty wylazły. krew mnie zalała. pokazałem dla facata i twardo sie upiera ze gdzieś w dziurę wjechałem. Wymieniłem opony a stera mu zostawiłem jako reklamę.
I teraz mam faceta robi ja uwazam ze idealnie.
A końcówki musze na gwałt wymienic bo chyba zaraz rozsypie się i wypadnie z tej gulałki.
I teraz mam faceta robi ja uwazam ze idealnie.
A końcówki musze na gwałt wymienic bo chyba zaraz rozsypie się i wypadnie z tej gulałki.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No ja też jestem zbieżnością zainteresowany więc chętnie przeczytam odpowiedzi. REN coś mi mówił ... czekamy na odpowiedz.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją