glosowanie na felgi
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
czy ja powiedzialem cos takiego??? w tym pierwszym sprawdzeniu cen w uk nieco przerazila mnie cena, ale to nie zmienia faktu ze jestem napalony na te felgi... czy to, ze w polsce nie ma kutych korbowodow do mnie oznacza ze nie bede ich mial??? zupelnie to o tym nie swiadczy.... czy to, ze w polsce nie robia dobrych plastikow ma oznaczac ze takie kupie... niekoniecznie... bedzie dobrze...
markos: znalazles cos??? poki co mam odpowiedz z czech i z berlina - obie na nie
trzeba szukac dalej!!!
markos: znalazles cos??? poki co mam odpowiedz z czech i z berlina - obie na nie
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja mysle, ze trzeba pogrzebac na jakichs holenderskich stronkach.wow pisze:markos: znalazles cos??? poki co mam odpowiedz z czech i z berlina - obie na nietrzeba szukac dalej!!!
jakies forum corsy czy cus takiego. albo jakas stronka fanklubu corsy.
jest ich tam troche, bo to przeciez bardzo popularny obiekt tuningu.
REN, Ty chyba kombinowales kit z holandii tak?
a moze tamta firma cos Ci podpowie, hmm? moglbys po znajomosci pomoc troche kolegom od felg

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hahahaREN pisze:ja to napisalem po to zeby jeszcze bardziej zmotywowac cie do dzialaniaprzeciez wiem ze granice nie stanowia dla WoW'a przeszkody
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Widze, że koledzy szaleją ... co sie bardzo chwali ... byle tak dalejwow pisze:... poki co mam dla Ciebie pocieszenie - jak policzylem sobie ile jeszcze doinwestuje w corse wyszlo mi ponad 10 000 - nie jestes sam
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
eeech, a mi sie ciagle wydaje ze to jest plan minimum a nie szalenstwo
ze szalenstwo pewnie kosztowaloby mnie jakies 2,3 razy tyle... eech... ale nie ukrywam, ze moze byc fajnie...
i ladnie dla oka tez 
wiem, ze teraz jest jedyna szansa na zrobienie sobie autka... kiedy wejde w rodzinne historie, mieszkania, etc. nici beda juz z tego... dom to 100 razy taka skarbonka jak autko...
wiem, ze teraz jest jedyna szansa na zrobienie sobie autka... kiedy wejde w rodzinne historie, mieszkania, etc. nici beda juz z tego... dom to 100 razy taka skarbonka jak autko...
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
wow nie popadajmy w paranoje ... Ty jeszcze młody jesteś a już rodzinkę zakładasz. Poza tym nie można od razu zakładać, że założenie rodzinki to koniec przyjemności życiowych. Trzeba mieć nadzieję

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
tiaaa.... ktos mnie wolal ?wow pisze:kiedy wejde w rodzinne historie, mieszkania, etc. nici beda juz z tego... dom to 100 razy taka skarbonka jak autko...
oczywiscie ze nie koniec przyjemnosci! trzeba tylko wiecej zarabiacwow pisze: a zalozenie rodzinki to niekoniecznie koniec przyjemnosci zyciowych (no nie wszystkich na pewno), ale z cala pewnoscia duze uszczuplenie finansow...
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym