Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wlasnie wystartowaly prace nad nowym filmem CTM z Rudnik Mam troche materialu wiec sklece jakis krotki mix z tej imprezy. Szkoda tylko ze wszystko jest skompresowane jakims badziewiaskim Codec'iem i za strasznie dlugo trwa jego rozkompresowywanie, ale juz niedlugo zobacycie efekty pracy
A post napisalem bo wlasnie sie czesc rozkompresowuje i nie mam za bardzo w tym czasie co robic a nic nie chce mi dzialac bo caly procesor jest uzywany
owocnej pracy... jak skonczysz to ja sie juz puch usmiecham co bys mi sciagnal ow plik a ja podrzuce Ci rw to mi nagrasz... i poskanujemy moja corsi... mam zdjatka w wawce...
Dzieki dzieki no oczywiscie calosc filmu - 1.5 h jest od Violi i Basisty oraz od ich kolegi. Ja tylko wybralem co lepsze fragmenty i zmontowalem je wraz z muza. Ciesze sie ze Wam sie podoba a Ci ktorzy nie byli maja teraz dowod jak super sa zloty CTM oby ich wiecej bylo, ja juz sie nie moge doczekac nowego sezonu
Marog filmik jest zajebisty ... po prostu super. A muzyczka jest jeszcze lepsza ... normalnie CZAD. No i oczywiscie żałuję, że mnie nie było ale pracowałem akurat i nawet nie miałem jak się zwolnić a poza tym to nie miałem jeszcze czym przyjechać. Co innego teraz ... tylko czekać na kolejny zlocik
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
NO MAROG JAK ZAWSZE REWELACJA (JESTES BOGIEM W TEJ DZIEDZINIE)
JAK SIE BEDE KIEDYŚ ŻENIŁ TO BEDZIESZ U MNIE NA WESELU KAMEROWAŁ WSZYSTKO JEŚLI SIE TYLKO ZGODZISZ
pewnie tak, sciagnij sobie playera Allplayer, fajny jest bo sam sciaga kodeki jesli trzeba i naprawde robi to skutecznie nie tak jak windows media player