Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moj kolega ma na porsche czerwien z ferrari i musze
powiedziec ze rzuca na kolana!!! Ten lakier poprostu
ma cos w sobie! Nie jest to taka zwyczajna czerwien!!
Dlatego wlasnie pomyslalem o zoltym!!!
nie mam pojecia ile kosztuje ten standox... ale jest boski... na corsie b widzialem i szczeka mi opadla!!!! generalnie to rzecz gustu, ale naprawde jest lux
No ja też się do tego przymierzam i powiem szczerze że już sobie wyszukałem kilka moim typów. Pokazałbym Wam ale nie zrobię tego bo mi jeszcze ktoś kolorek zabierze i dopiero będzie lipa.
=JUHol= taka mała sugestia - czarny lub iny ciemny kolorek nadaje takiemu autku jakaś klase - żywsze kolorki też są zajebiste ale już inaczej zupełnie wyglądają. Kwestia gustu - sam się jeszcze łamię.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2003, o 16:45 przez sierak, łącznie zmieniany 1 raz.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Czarny to ma taki (-) ze widac na nim najmniejsze wgniecenie!!! To dosc istotna sprawa! Kurde no nie wiem sam .Cholernie ciezka decyzja. Faktycznie ten standox jest niezly, ale mała puszka lakieru takiego jak ma srebrny Scenic (to jest srebro wpadajace w taka jakby miedz) kosztuje ok 300zł, a gdzie tu lakierowac cale auto... Żółty jest ładny ale ślepy zobaczy (nie do konca mi o to chodzi!). Sami widzicie jak to jest, no ale czekam jeszcze na wasze sugestie.........
Jeśli chodi o mnie to od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł na corse... kolorek jasna zieleń-perła (widziałem na audi) + wszystkie światła i jakieś drobliejsze rzeczy białe lub chrom + czybki folia chrom
Ja polecałbym Ci jakiś ciemny kolorek-czarna perła,granat czy b. ciemny fiolet, tak jak mówi art.Mi też bardzo się podobają ciemne kolory,poprostu full wypas.Przyciemniasz szybki i masz fure kozacką.
czarny moim zdaniem tylko czarny wg mnie corsy z tym kolorkiem najlepiej wygladają szczegolnie corsy b a ta corsa jest niezla spoko patent z drzwiami no i jest czarna
A ja bym np nie przyciemniał szyb-jakoś przyciemka zaczyna mi sie coraz mniej podobać. Czemu na maxa stuningowane fury nie mają zwykle przyciemnionych szyb? (przykład z Zachodu- możliwe że chodzi o wyeksponowanie wnętrza).
Jeżeli lakier i folia to już np: ładny srebrny metalik+ folia fotochrom
Sierak-fajna jest ta corska A.
podobaja mi sie fele-tez sie do takich przymiezam na wiosne . Ogolnie podoba mi sie w niej to ze nie jest ospojlerowana do przesady.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
A ja tam mam chopla na punkcie czerwien magma (Astra II coupe Bertone edition)... mmmm pycha ... tylko, ze Corsa A taka juz jest wiec bylbys drugi... Corsy B takiej (I hope) jeszcze w klubie nie ma???
BTW ile Wam wolaja za lakierowanie calego wozka? No i czy macie jakichs really magikow - pasjonatow co to odstawiaja bryczke na cacy, a przy okazji machna jakis bad look czy cos .