Każdy tak myśliJak wygram w totka to na pewno cos takiego se zrobie.
Problem z uruchomieniem
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
moze byc uzywany, wszystko jedno, byle sprawnywow pisze: puch: czujnik predkosci i polozenia walu - nowka sztuka, czy uzywany jakis?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
dla mnie to jest zajebista cena za 4sek do 100... - nie sadze czy po wlozeniu tego co mam wlozyc w to autko zejdzie mi ponizej 7 sekund do paki... czarno to widze...Szwagier pisze:Nie no sorry ja lubie swoją fure ale prawie 10000zl wsadzic po to zeby fura miala ok 4s do 100.To nie dla mnie.Szkoda kasy.Jak wygram w totka to na pewno cos takiego se zrobie.
c20rsa, czlowieku meeen!
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
WoW tobie przeciez nie chodzi o to zeby schodzi do 7sek tylko po to zeby miec najszybszy wozek w klasie
bo jezeli jednak chodzi o te 7sek to trzeba bylo robic swap'a na samym poczatku ... ale poczekajcie ... niech no tylko ten silniczek dorwe ... w klubie corsy najszybsze bedzie ... COMBO :0 buehehehe
c20mboT
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ren, dobrze zauwazyles... skoro nie zdecydowalem sie na swap'a dlatego teraz probuje byc szybki w klasie! i tutaj bede probowal swoich sil... i tym sposobem kazdy bedzie mial miejsce dla siebie - combo tu, moja corsi tam... a jak pisalem w innym watku to wszystko na chwale CTMu. oby nam wszystkim to super wyszlo
a cholera - niepotrzebnie przerazilem sie kosztami swap'a - trzeba bylo isc w te strone chiba!
adam: co do nitro zas, to nie zauwazyles ale u mnie bedzie instalacja nx'a wraz z progresywnym sterowaniem z poziomu unichip'a.
adam: co do nitro zas, to nie zauwazyles ale u mnie bedzie instalacja nx'a wraz z progresywnym sterowaniem z poziomu unichip'a.
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
szacunek i dla Ciebie!!!
nitro kosztuje - fakt, ale w zasadzie wszystkie mody zrobione profi potrafia wyssac duzo kasy. nitro ma te jedna zalete, ze mozesz je w kazdej chwili sprzedac, zabrac do innego samochodu... a przede wszystkim daje duza mozliwosc zysku mocy zwlaszcza w takich rudnikowych wyscigach...
nitro kosztuje - fakt, ale w zasadzie wszystkie mody zrobione profi potrafia wyssac duzo kasy. nitro ma te jedna zalete, ze mozesz je w kazdej chwili sprzedac, zabrac do innego samochodu... a przede wszystkim daje duza mozliwosc zysku mocy zwlaszcza w takich rudnikowych wyscigach...
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
nitro STOSUNKOWO nie jest drogie tak sadze, ale po pierwsze z nim przejdziesz do innej klasy, po drugie...to nie sa prawdziwe konie 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
pooh: wg sss bede w mini plus a to mi tez odpowiada... w rudnikach moge wyjac butle... a czy sa to prawdziwe konie to najlepiej bedzie widac jak stane z kims mocniejszym... i objade go... na spalarni, na fr, czy na jakims zlociku... dla mnie to tez gadzet, ale to dziala...
dlugo bedziesz sie upieral ze to nie sa prawdziwe konie??? czy tylko raz staniemy? 
basista: ja tez wole takie stale przerobki... to mi sie naprawde podoba... to jest naprawde ziarenko do ziarenka i to jest naprawde fajne... nie ma tu cudow... a jesli sie spotkamy na zlociku i przejedziemy sie z nx'em to zobaczysz czy to moze krecic czy nie... upieram sie - to jest gadzet, ale naprawde fajny i potrafi sprawic kupe radosci!
basista: ja tez wole takie stale przerobki... to mi sie naprawde podoba... to jest naprawde ziarenko do ziarenka i to jest naprawde fajne... nie ma tu cudow... a jesli sie spotkamy na zlociku i przejedziemy sie z nx'em to zobaczysz czy to moze krecic czy nie... upieram sie - to jest gadzet, ale naprawde fajny i potrafi sprawic kupe radosci!
c20rsa, czlowieku meeen!