Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ale Wy lubicie męczyć ludzi. . Przecierz to może być wszystko. Ja naprzykład chciał bym żeby ktoś zorbił mi silniczek , albo żeby w najbliższą sobotę był jakis spocik całego CTM - u gdzieś blisko Rzeszowa ale i tak mogę się założyć że to nie to.............???????????
No widze panowie że coś kiepsko wam się myśli. A jeszcze niedawano był post i wszyscy się do sesji przyznawali więc mózgi powinny być wytrenowane. Co jest z Wami....
Walczcie do końca, nie poddawajcie się
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Napisze tak: zagwarantujcie mi, ze powiedzmy 30 pojazdow z CTM spotka sie np. w rudnikach w czerwcu, a ja wam gwarantuje, ze bedzie BARDZO glosno.
Tylko jak was nie bedzie duzo to wierzcie mi - spalimy sprawe. Dlatego na razie nie majac takiej chociaz ekipy "pewniakow" nie robimy szumu....
BTW ja tez o tym marze od momentu zalozenia strony....
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
Flipper no moim zdaniem jak się dalej tak wszystko będzie toczyć to na pewno prędzej czy później będzie o Nas bardzo głośno. 30 autek to jest do zrobienia więc uważaj na to co mówisz
BTW: To byłoby suuuuuuuper
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją