Strzela przy skręcaniu
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Strzela przy skręcaniu
Tak jak w temacie.Gdy skrecam kola w lewo lub w prawo do samego konca i powoli rusze to cos tam strzela.Jak dzisiaj rano skrecilem kola i slizgaly sie na sniegu to strzelalo jakby traktor chodzil
Chyba poloski do wymiany co Wy na to?

-
- Nowy
- Kontakt:
przegub
jesli strzela przy skrecie tylko w jedna strone znaczy to ze jeden przegub niebawem sie rozleci i trzeba natychmiast najlepiej wymienic, jelsi przy skrecie w obie strony sa dwa przeguby do wymiany:(
i najlepiej wymienic teraz bo jak pozniej sie rozleci na drodze bedzie niemały problem z wtaszczeniem bryki na lawete bo o jezdzie juz napewno zapomnisz
i najlepiej wymienic teraz bo jak pozniej sie rozleci na drodze bedzie niemały problem z wtaszczeniem bryki na lawete bo o jezdzie juz napewno zapomnisz
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
tiawow pisze:ciagle nie moge sie dorobichayabusa 5 pisze:a masz strone interenetowa sklepu ?a zaluje...

miales zadzwonic, co z tym serwerkiem i wogole kurde

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No i nareszcie się wydało ... co to za szef skoro od pół roku albo i dłużej nie możemy się doczekać strony sklepu
P.S Wow ... poganiaj Go poganiaj bo inaczej to jeszcze ze 2 lata upłyną

P.S Wow ... poganiaj Go poganiaj bo inaczej to jeszcze ze 2 lata upłyną

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Balt chyba sie uczysz na SGGW,bo dzisiaj normalnie widzialem Twoja furke (tak mi sie wydaje porownojac ze zdjeciem) az sie zatrzymalem zeby ja oblukac i to chyba Twoja tylko masz fele zdjete.Na strzezonym takim malym parkingu.Mam racje?_balt_ pisze:ale u mnie to sie troszke inaczej objawia bo ja jak w jeda strone skrecam jest ok ale w druga jak skrece kola na max to nie odbija mi kierownica i dziwnie autem zuca
A i mi tez drga fajera cos wlasnie w podobnym zakresie co Tobie.
-
- Nowy
- Kontakt:
jeszcze do przegubu
jesli chcecie jak najdłuzej pojezdzić na trzeszczacym po prostu ropedzacie samochód jadac wprost
i na zakretach jezdzicie na luzie
przeguby dobija strasznie palenie gum przy skreconych kołach lub jazda po nirównościach ( wtedy najbardziej pracuje)
jednak nie jest to bezpieczne bo jak sie rozleci to ... kaplica
ojcu kiedys przed agrazem strzelił to wjezdzał do niego pół godziny
jesli chcecie jak najdłuzej pojezdzić na trzeszczacym po prostu ropedzacie samochód jadac wprost

przeguby dobija strasznie palenie gum przy skreconych kołach lub jazda po nirównościach ( wtedy najbardziej pracuje)
jednak nie jest to bezpieczne bo jak sie rozleci to ... kaplica
ojcu kiedys przed agrazem strzelił to wjezdzał do niego pół godziny

pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
-
- Nowy
- Kontakt:
no tak
bo jak przegub grzechocze jest to regularne przy skreconych kołach
z tym drzeniem to wywaz koła, jesli bedzie sie działo to zapewne pokrzywione tarcze hamulcowe albo cylinderek nie odbija do końca, moz sie zastał troszke i wymaga przeczyszczenia ...
miałem problemu z jednym zaciskiem, przeczysciłem i jest o niebo lepiej ( tez mi drżała przy hamowaniu)
bo jak przegub grzechocze jest to regularne przy skreconych kołach
z tym drzeniem to wywaz koła, jesli bedzie sie działo to zapewne pokrzywione tarcze hamulcowe albo cylinderek nie odbija do końca, moz sie zastał troszke i wymaga przeczyszczenia ...
miałem problemu z jednym zaciskiem, przeczysciłem i jest o niebo lepiej ( tez mi drżała przy hamowaniu)
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
W porzo od razu mi sie rzucila w oczy ze wszystkich bolidow tam stojacych a jak zobaczylem naklejki CTM-u to musialem sie zatrzymac i ja oblookac.Szyby fajnie wspolgraja z nadwoziem,wyczysc jeszcze klapke i bedzie zaj...sta.No i troche by sie jej myjnia przydala.Pozdrawiam._balt_ pisze:tak zgubek strzal w dziesiatke a felgi sa zdjete bo na takim szerokim kapciu to niebezpiecznie i szkoda felgi zeby nie miala bliskiego kontaktu z krawezniku i jak wrazenia jak ja obceniasz?