co wy na to?
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
co wy na to?
siemano panowie znalazłem na allegro ładniutka korsiawke niebieska w skórze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10820920 zobaczcie sami co wy nato pytam poniewaz jestem na kupnie a cha nie wiem czy tan link zadziała bo nie bardzo wiem jak to robic?!!! hej pozdrawiam
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
1. cena jednak troche za duza
2. przebieg malo realny... dziwne jest to, ze w polsce ludzie tak sugeruja sie przebiegiem i taka presje klada na to (stad to cofanie licznikow)... ale to chyba wynika z tego ze znakomita wiekszosc oszczedza na samochodzie jak moze i przebieg (taki realny) jest ekwiwalentny z coraz gorszym stanem technicznym... moja corsa ma ponad 120kkm i jestem przekonany ze jest w lepszym stanie niz wiele cors o przebiegu rzedu 70-80kkm.
3. gsi bez zderzaka od gsi - bleeeee... nigdy, nigdy, nigdy!!! musiala byc uderzona...
4. nie ma tez oryginalnych progow...
5. jedno lusterko regulowane recznie, drugie elektrycznie... dziwne, conajmniej dziwne...
6. kiepskie felgi
generalnie cos z nia jest nie halo... jak z 99% gsi w polsce!
2. przebieg malo realny... dziwne jest to, ze w polsce ludzie tak sugeruja sie przebiegiem i taka presje klada na to (stad to cofanie licznikow)... ale to chyba wynika z tego ze znakomita wiekszosc oszczedza na samochodzie jak moze i przebieg (taki realny) jest ekwiwalentny z coraz gorszym stanem technicznym... moja corsa ma ponad 120kkm i jestem przekonany ze jest w lepszym stanie niz wiele cors o przebiegu rzedu 70-80kkm.
3. gsi bez zderzaka od gsi - bleeeee... nigdy, nigdy, nigdy!!! musiala byc uderzona...
4. nie ma tez oryginalnych progow...
5. jedno lusterko regulowane recznie, drugie elektrycznie... dziwne, conajmniej dziwne...
6. kiepskie felgi
generalnie cos z nia jest nie halo... jak z 99% gsi w polsce!
c20rsa, czlowieku meeen!
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
heheheheheeee to wyglada prawie to znaczy z malymi szczegulami jak wirtual tuning mojej corsy to znaczy mojego silnika a teraz tak na powaznie co wy na to moze ja bym sie z gosciem wymienil moja jest o rok mlodsza i ma instalacje gazowa jak myslicie ile warto bylo by gosciowi dopacic (jesli po ogledzinach by sie okazalo ze z corsa jest wszystko oki) ???
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
kristo pierwasza sprawa mi to sie wydaje ze koles chce sie tego pozbyc ze wzgladow ekonomicznych (moze brakuje mu kasy ale to tylko moje domysly) jutro bede dzewonil do goscia a druga sprawa jestem ciekawy waszej opini bo odnosze wrazenie ze wszyscy na forum do corsy GSI odnosza sie z dorza rezerwa czyzby te silniki byly kiepskie?
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
silnik jest bardzo dobry... c16xe zrobiony zostal na bazie udanego i sprawdzonego c20xe - silnik jest dobry! niechec wynika z czegos innego... wiem po sobie... wszystkie gsi ktore ogladalem byly w tak koszmarnym stanie, ze balem sie kupic... byly zlozone z trzech cors i w dodatku w stodole chyba... okropnie bite byly - te ktore ogladalem.
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
silnik nie jest kiepski, chodzi raczej o to jak byl traktowany. zazwyczaj sa to zajezdzone samochodziki
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
silnik zawsze mozna wyremontowac - kwestia kasy, ale prostowac samochod... zaraz po kupnie... eee... slabo... sadze po tych detalach ze i ta corsa jest z gatunku rozjebana (wybaczcie...) porzadnie... ale musialby ja ktos obejrzec... ktos kto fachowo i szczerze powie... tylko z tego powodu balbym sie... swapowanie to droga zabawa, taniej moze wyjsc zmienic samochod ale jak zmieniac to na pewno na lepsze... nie ma co teoretyzowac... zadzwon, spytaj czy kolo wogole jest zaintersowany zamiana, jesli tak to przeswietl ta corse... i naszykuj ze 2000 na naprawy w pierwszym tygodniu
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ktoś mnie wołał
To ja powiem tak, że moje zdanie na ten temat jest deczko inne. Sądzę, że to się tak utarło, iż GSI czy jakiś inny mocny samochód są zawsze zajeżdzone i zakatowane. Na pewno w jakimś procencie tak jest ale nie zawsze, nie przesadzajmy. Na pewno można znaleść jakiś egzamplarz, który był w ekach osoby dbającej o auto. Nie można odrazu zakładać że to złomy bo "na pewno ktoś je zajeździł". Ja mam GSI i to dużo na pewno eksploatowane i nie zarzekam. Troszkę małych poprawek i napraw i będzie jak nowy. Na razie od kupna wymieniłem tylko świece i kable i jeździ jak rakieta i nie jeden młodszy samochód mogę "pożreć" na światłach. Muszę jeszcze tylko uszczelkę wymienić i rozrząd i będzie LUX.
Więcej optymizmu panowie.
To ja powiem tak, że moje zdanie na ten temat jest deczko inne. Sądzę, że to się tak utarło, iż GSI czy jakiś inny mocny samochód są zawsze zajeżdzone i zakatowane. Na pewno w jakimś procencie tak jest ale nie zawsze, nie przesadzajmy. Na pewno można znaleść jakiś egzamplarz, który był w ekach osoby dbającej o auto. Nie można odrazu zakładać że to złomy bo "na pewno ktoś je zajeździł". Ja mam GSI i to dużo na pewno eksploatowane i nie zarzekam. Troszkę małych poprawek i napraw i będzie jak nowy. Na razie od kupna wymieniłem tylko świece i kable i jeździ jak rakieta i nie jeden młodszy samochód mogę "pożreć" na światłach. Muszę jeszcze tylko uszczelkę wymienić i rozrząd i będzie LUX.
Więcej optymizmu panowie.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Nowy
zgadza sie ja tez mam gsi i owszem samochodzik dostaje po dupci ale do tego został stworzony to jest 1 2 to jest taka sprawa ze traktuje ja lepiej niz niejeden zwykły posiadacz corsy znaczy sie zwykłej i moja furka naprawde jest w dobrym stanie zwarzywszy ze po kraku jezdrze 10 km/h bo na wiecej mi dziury bnie pozwalaja a inni uzytkownicy nie zwarzaja na przejazd czy dziury tym samym kwalifikujac sie do wymiany połowy zawiasu wiec poprostu trzeba poszukac bo sa tez dobre egzemplarze ale to wszystko zalezy od właściciela i sposobu sprowadzenia autka do pl bo to tez jest inna sprawa