spocik Wrocław 23.03 :)
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
spocik Wrocław 23.03 :)
dwie fotki
1) Speeddemon i komora gazowa
2) koniec tej prostej uczestnicy dobrze zapamiętają (nic się naszczęście nie stało )
Michał wcale nie został w tyle, on nas poprostu gonił
1) Speeddemon i komora gazowa
2) koniec tej prostej uczestnicy dobrze zapamiętają (nic się naszczęście nie stało )
Michał wcale nie został w tyle, on nas poprostu gonił
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak na koniec postanowiliśmy się trochę poganiać... tzn. ja (1.2 8v) i właśnie ta zielona corsa (1L 12v) wynik ogólnie mówiąc remis. Odcinek drogi był dość krótki więc umówiliśmy się, że zjeżdżamy na taką kostkę w prawo.. Speeddemon o tym nic nie wiedział ... my ostro po hamulcach, a Speedy dalej grzeje... :0 zielona corsa poszła w prawo.. ja nie skręciłem na tą drogę i Speedy zmieścił się między nami... UFFF
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja nie wiem jak Wy tam macie ale jak ja bym tak spalił gume w samym centrum miasta i to jeszcze w samo południe to zaraz by sie jakieś suki przyj$#%ły i taki byłby finał. Ja mam jakieś dziwne szczeście. A tu u Was widzę pełen luzik i opanowanie. Macie jakieś układy czy jak?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Swój
- Kontakt:
Ukladow nie ma zadnych. Chyba ze Speeddemon cos ma nam w kazdym badz razie nic nie bylo wiadomo.
Adas, piekny opis, ale i tak nie oddaje calego tragizmu sytuacji .
Klekot, jak jestes zainteresowany to za 2 tyg (niedziela), wzgorze Andersa(ul. Slezna), godzina chyba 14.30??? Dobrze mowie Adam??
No jakos tak, wpadnijcie to zrobimy replay i wiecej fotek :):):):):)
Adas, piekny opis, ale i tak nie oddaje calego tragizmu sytuacji .
Klekot, jak jestes zainteresowany to za 2 tyg (niedziela), wzgorze Andersa(ul. Slezna), godzina chyba 14.30??? Dobrze mowie Adam??
No jakos tak, wpadnijcie to zrobimy replay i wiecej fotek :):):):):)
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Witam Witam
Na wstepie sorrki Fliip, że nie wrzuciłęm fotek - brak czasu
Speedemon to maniak pali gumy gdzie się da (to i w dobrym stylu )
Ja tez na zlocie byłęm lecz nie corsa ponieważ bejbe wyjechała w silną dal lecz ju ż jest i w nastepna niedziele mam nadzieje że tez sie spotkamy i zrobimy replay
Na wstepie sorrki Fliip, że nie wrzuciłęm fotek - brak czasu
Speedemon to maniak pali gumy gdzie się da (to i w dobrym stylu )
Ja tez na zlocie byłęm lecz nie corsa ponieważ bejbe wyjechała w silną dal lecz ju ż jest i w nastepna niedziele mam nadzieje że tez sie spotkamy i zrobimy replay
-
- Świeżak
- Kontakt:
A tam maniak.Basista w niedziele stwierdzil ze po prostu wariat.Wiozac go do jednostki pokazalem mu Wroclawskie ulice noca.Nie wiem tylko czemu zamiast sie rozgladac trzymal sztywno wzrok przed autem.Ale to juz z nim trzeba rozmawiac.W kazdym razie na koncu stwierdzil ze chyba jestem czubek i ze jak w piatek lecielismy na dwie Corsy to mial problemy zeby sie utrzymac.Chyba jest zbyt skromny.A co do spociku to o 14.30 umowilismy sie z Adamem i Fillipem a o 15 jak zwykle przyjedzie reszta wroclawskiej bandy.Z policja nie ma ukladow.Oni nas po prostu KOCHAJA. Zatrzymywac. Ostatnio jak mnie gosciu zepchnal z drogi i wezwalem niebieskich,to chcieli mi zabrac dowod rejestracyjny.Hayabusa swiadkiem.Za wystajace kola,za naklejke na tylnej szybie, za przednie swiatla,za brak chlapaczy...Moj Boze.Czy to zazdrosc czy naprawde tak pedantyczne podejscie do zawodu.Mam kilku znajomych w tej branzy i wszyscy sa normalni.Jeden nawet czasem zmienia barwy z niebieskich na zielone.No nic,koncze,bo musze leciec.Dzieki chlopaki za fotki!!!!Nastepnym razem beda duzo lepsze,bo bedzie furka na Steffanach.Aha,i jeszcze tylko http://www.MotoFoto.pl.Znajdzcie mnie i dodajcie siebie.
-
- Świeżak
- Kontakt: