gdzie si spotykamy przed modlinem?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
gdzie si spotykamy przed modlinem?
jak w temacie moze ktos z wawy zadecyduje gdzie sie spotkamy i polecimy wszyscy razem do modlina?
-
_KWAS_
- Świeżak
- Kontakt:
basista, jef, ja no i jeszcze ktoś jedziemy na modlin w 100%
pojedziemy pewnie trasa katowice-wawa. moze ktos z krakowa, lub naszych okolic sie wybiera?? wtedy nie musielibysmy jechac sami tylko do samej wawy juz jechać na kilka aut.. jak ktos ma jakies propozycje to niech da znac.
pozdro 4 @lll
pojedziemy pewnie trasa katowice-wawa. moze ktos z krakowa, lub naszych okolic sie wybiera?? wtedy nie musielibysmy jechac sami tylko do samej wawy juz jechać na kilka aut.. jak ktos ma jakies propozycje to niech da znac.
pozdro 4 @lll
...::: http://WWW.MAXIMUM.PROAXER.COM :::...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
balt wyluzuj - sa komórki to się skontaktujemy. Na razie jeszcze 2 dni - wszystko się ustali.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
Sierako - balt ma trochę racji. IMHO pewnie najlepiej zebarć się mniejszymi grupkami (ja moge zgarnąć zgubka po drodze, potem Wowa) i spotakmy ise pewnie gdzieś na Wisłostradzie. Może grupa z Katowic, Krakowa itd też dobije. Ja wiem że plan pewnie się posypie (prawo Murphy'ego) ale umówić się można.
A tak w ogóle o której ta impreza ma zamiar się zacząć ??
A tak w ogóle o której ta impreza ma zamiar się zacząć ??
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Impreza oficjalnie zaczyna sie o godz 10tej, od chyba 6tej rano otwarte sa juz bramy.
Spotkajmy sie przed Modlinem - tu juz prosze klubowiczow z wawy i okolic o wyznaczenie dogodnego i WIDOCZNEGO miejsca (tak jak np. samolot przed Rudnikami
).
Ja pedze 30go do wawy wiec spotkamy sie z wiekszoscia z was (ale nie z wszystkimi
) przed Modlinem.
Spotkajmy sie przed Modlinem - tu juz prosze klubowiczow z wawy i okolic o wyznaczenie dogodnego i WIDOCZNEGO miejsca (tak jak np. samolot przed Rudnikami
Ja pedze 30go do wawy wiec spotkamy sie z wiekszoscia z was (ale nie z wszystkimi
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Ja lece z Kraka, z kilkoma znajomymi, może marog znami pojedzie a może nie, nie wiem tego jeszcze. Wyjazd mamy ustalony na godzine 5 rano, więc około 9tej powinnismy już byc gdzies w poblizu 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
- Fifo
- Swój
- Kontakt:
Dzieki za info Ren, to w takim razie pogadam z ekipa i może przełożymy godzinke wyjazdy na troche wczesniejszą. faktycznie miłoby było dostac się szybko na parking a nie stac w korku jak w Borkach. Co racja to racja, będzie trzeba się streszczac po drodze
No i jeszcze w sumie musze wziąśc poprawke że nie wiem dokładnie gdzie to jest a po Wawie nie miałem przyjemności zbyt wiele pojeździć, tak że chyba raczej zdecydujemy się na wczesniejszą godzinke... Ale qrde, zeby wyjechac o 4tej to musiałbym wstac po 3...jesoo, to po co się kłasc w ogóle. No zobaczymy, damy rade 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
- Fifo
- Swój
- Kontakt:
Bez przesady Ren, nie jedziemy przez Gdańsk 
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
_KWAS_ o ktorej zamierzacie wyjezdzac??? Jest pewna szansa, ze pojade wiec nie chcial bym sam grzac przez pol Polski... Adik jest juz w chacie, czy sie zjawi dopiero jutro?... no i czy jedziecie ino corsawka czy bierzecie swoje fury?_KWAS_ pisze:basista, jef, ja no i jeszcze ktoś jedziemy na modlin w 100%
pojedziemy pewnie trasa katowice-wawa. moze ktos z krakowa, lub naszych okolic sie wybiera??
Fifo i reszta Krakoofa: gdzie sie wbijacie na gierkowe... bujacie platna do K-wic czy stara 4 do Dąbrowy? Modlibysmy polaczyc sily i zorganizowana kolumna grzac na stolice
BTW IMO nie musimy wcale pchac sie do Wawy... za Mszczonowem odbijamy na Nw. Dwor Mazowiecki i wezmiemy Wawe z lewej flanki. No i ja to bym liczyl do Wawy z 3,5h, do Modlina niech bedzie 4... wiec zeby byc na 8 to wylot about 4 o'clock :0 ... przynajmniej drogi beda puste
Beny CTM #081
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
No i dlatego kimbinuje zeby za Mszczonowem (w miejscowosci Radziejowice) skrecic w lewo na Grodzisk Mazowiecki, dalej przez Blonie i powinnismy wyleciec w Nowym Dworze Mazowieckim... a ten Modlin to chyba wlasnie w tamtej okolicy??? Niech mnie ktos z tamtych okolic poprawi zebysmy nie bladzili. Is it OK???REN pisze:beny: przejazd przez warszawe zajmie przynajmniej 0.5h
Beny CTM #081
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
moze na statoil, za wawa, przed droga ekspresowa ? to jest chyba jedyny statoil na tej trasie 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
panowie a moze ktos wie czy w modlinie jest jakis markowa stacja paliw i wtedy umowimy sie na niej i razem pojedziemy na lotnisko chyba tak bedzie naj rozsadniej bo jednak kazdy z nas z innej czesci polski czyli kazdy wjezdza z innej strony tylko czy ktos byl kiedys w modlinie niech powie jaka stacja paliw jest w centrum modlina umowimy sie tam bodajze na godzine 9 i bedzie najlepiej
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Powiem Ci szczerze balt, że w samym Modlinie, to takiej stacji nie ma. Jest jedna stacja CPN (jeszcze chyba w starych barwach), jak się jedzie trasą, którą opisywałem w innym temacie, czyli od mostu na Wiśle w Nowym Dworze (nie myliś z mostem na dwupasmówce). No więc jadąc tą trasą na dołku w Zakroczymiu jest skrzyżowanie (w prawo na Pomiechówek, prosto na Modlin) i tam jest stacja. Wybaczcie, ale nie mam czasu narysować mapki._balt_ pisze:panowie a moze ktos wie czy w modlinie jest jakis markowa stacja paliw i wtedy umowimy sie na niej i razem pojedziemy na lotnisko chyba tak bedzie naj rozsadniej bo jednak kazdy z nas z innej czesci polski czyli kazdy wjezdza z innej strony tylko czy ktos byl kiedys w modlinie niech powie jaka stacja paliw jest w centrum modlina umowimy sie tam bodajze na godzine 9 i bedzie najlepiej
Pozdrawiam
Pirat
P.S. Ja będę później na zlocie