modlin - wyniki CTM - fight :)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
modlin - wyniki CTM - fight :)
REN: 17.331
WoW: 17.875
Cyberpooh: 18.678
Basista: 18.891
Sierak: 19.045
Flipper: 20.011
WoW: 17.875
Cyberpooh: 18.678
Basista: 18.891
Sierak: 19.045
Flipper: 20.011
c20mboT
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
swoje fotki wrzuce w poniedzialek.
milo bylo poznac wielu in real, pozdrawiam.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
tynium
- Świeżak
- Kontakt:
Modlin
Bylem, bylem (tylke ze nie swoim autkiem, nad czym ubolewam), i was tez widzialem, wyniki calkiem calkiem. Niech mowai co chca(widzialem kolesi ktorzy sie smiali z naszych malenstw na trybunach) ale corsa is the best (A oczywiscie:)
Racing England
http://www.gtczesci.webpark.pl
http://www.gtczesci.webpark.pl
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
jaki WOW ma silnik????? i co ma w nim robione?????
pozdrawiam
pozdrawiam
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Re: Modlin
To fakt slyszalem jak sie smiali jak Ren z Basista sie scigal.Cytuje: "Pewnie koles jedzie z zaladunkiem." albo:" Co on chce udowowdnic tym kioskiem na kolkach"tynium pisze:Bylem, bylem (tylke ze nie swoim autkiem, nad czym ubolewam), i was tez widzialem, wyniki calkiem calkiem. Niech mowai co chca(widzialem kolesi ktorzy sie smiali z naszych malenstw na trybunach) ale corsa is the best (A oczywiscie:)
No i Ren pokazal co potrafi 2.0

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
Re: Modlin
hehe lepszy wynik mial moj kolega cieniasemSzwagier pisze:To fakt slyszalem jak sie smiali jak Ren z Basista sie scigal.Cytuje: "Pewnie koles jedzie z zaladunkiem." albo:" Co on chce udowowdnic tym kioskiem na kolkach"tynium pisze:Bylem, bylem (tylke ze nie swoim autkiem, nad czym ubolewam), i was tez widzialem, wyniki calkiem calkiem. Niech mowai co chca(widzialem kolesi ktorzy sie smiali z naszych malenstw na trybunach) ale corsa is the best (A oczywiscie:)
No i Ren pokazal co potrafi 2.0
ale respect dla RENA!!!jak na corse to mysle zajebisty wynik!
pozdrawiam
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
-
Pepek
- Świeżak
Gratulacje!!! Miło było zobaczyć wasze corsy na własne oczy, impreza bardzo udana ( gdyby nie te cholerne kolejki po karnety na jedzenie). W drodze powrotnej postanowiłem troche przeciągnąć moją białą corsiawe i pobiłem swój rekordzik prędkości tym samochodem. Rozpędziłem się do 170 (Corsa A 1.2i), troche świszczało ale przeżycia nieopisane hehe...
. Powiedzcie mi czy to normalka że można się tak rozpędzić przy seryjnym silniku(bez dłubania) o tych parametrach??? POZDRO!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Skoro się już wszyscy tłumaczą to i ja dodam, że "wypadek" Flippera spowodował, iż nastąpiło pewne że tak powiem zachwianie równowagi wyścigu i stad te nasze czasy. Ale my i tak wiemy że jesteśmy the best i jesteśmy z każdym momencie gotowi na wyzwania. 
A tak na marginesie to przypuszczam, że jeżli bym się zatrzymał po starcie to może puściliby nas jeszcze raz ale byłam tak podjarany że nie dało rady. Tak właśnie było (z tym zatrzymaniem) podczas wyścigu Wow vs. Pooh. Pooh się zatrzymał i pojechali jeszcze raz.
A tak na marginesie to przypuszczam, że jeżli bym się zatrzymał po starcie to może puściliby nas jeszcze raz ale byłam tak podjarany że nie dało rady. Tak właśnie było (z tym zatrzymaniem) podczas wyścigu Wow vs. Pooh. Pooh się zatrzymał i pojechali jeszcze raz.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
wczoraj na zlocie wial wiatr w porywach do 50km/h, pech chcial ze wial dokladnie od mety do startu i wszyscy sie "przebijali" pod prad, jak nie trudno zauwazyc combo dysponuje wiekszymi oporami powietrza niz corsa i z tad slabszy wynik, pomiary godulometrem w warszawie pokazywaly czasy 16.3-16.5 na 400mkristo pisze:Moje gratulacje szczególnie skierowane do WoWa, przy tak małej mocy czas 0,5 sek gorszy od 150
c20mboT
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a, i jeszcze ktos zajebal jedna z flag 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Wow... lobuzie... powiadasz corsa wcale nie zrobiona... oj nieladnie tak kolegom sciemniac
... mam nadzieje, ze do Czestochowy to juz furaka poskladasz na te 15sek.
BTW gdybysmy powalczyli z tym fotelem i reszta to moglbys moze i objechac REN'a :0 ... RESPECT!!!
REN: to fakt, ze wiaterek nie sprzyjal... moze innym razem powieje z drugiej strony - wtedy Ty najwiecej zyskasz
Tak czy siak, paru setkom ludziow na trybunach kopareczka opadla :0
... ku chwale CTM-u...
BTW gdybysmy powalczyli z tym fotelem i reszta to moglbys moze i objechac REN'a :0 ... RESPECT!!!
REN: to fakt, ze wiaterek nie sprzyjal... moze innym razem powieje z drugiej strony - wtedy Ty najwiecej zyskasz
Tak czy siak, paru setkom ludziow na trybunach kopareczka opadla :0
Beny CTM #081
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Witam!!! Impreza superowa! Wszystkim gratuluję wyników. Szkoda tylko, że Flipper miał niefart, ale na pewno sobie jeszcze odbije.
Miło było poznać co poniektórych z Was. Chciałem przyjechać na 8:30 pod Hotel 500 do Balta i Zgubka się przywitać, bo to ode mnie rzut beretem, ale zaspałem
Powiem Was szczerze, że fury macie zajebiste chłopaki. Najbardziej zaskoczyła mnie chyba fura balta, która na zdjęciach wyglądała przeciętnie, za to live naprawdę fajowo
To tyle! Pozdrowionka
i do następnego
(może nie będzie tak wiało
)
Miło było poznać co poniektórych z Was. Chciałem przyjechać na 8:30 pod Hotel 500 do Balta i Zgubka się przywitać, bo to ode mnie rzut beretem, ale zaspałem
Powiem Was szczerze, że fury macie zajebiste chłopaki. Najbardziej zaskoczyła mnie chyba fura balta, która na zdjęciach wyglądała przeciętnie, za to live naprawdę fajowo
To tyle! Pozdrowionka
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
A ja bardzo żałuję że mnie nie mogło być
, ale niestety miałem już plany ustawione z góry od jakichś 2 miechów i nie było jak przełożyć, a z resztą poprzedniej nocy komuś się noga majtneła na mój samochodzik i przypadkiem połamała lustarka tłumik wyrwała i błotnik wgieła
. Kurcze jak so się nogi niektórym machają :0