modlin - wyniki CTM - fight :)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

nie wiem czy REN w tej chwili to przeczyta bo widzialem przed chwila doslownie combolota na ul Warynskiego ale wiesz co jak chcesz to na jakis urlop wpadaj to ci udostepnie garaz i komplet narzedz nawet migomat :grin: bedziesz mial mozliwosc zobaczyc jak a to frajda pogzebac samemu w aucie :grin: :grin: :grin:
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

Szwagier pisze:Mam wielka pretensje o zachowanie "starej" kadry klubu na zlocie. Fakt przywitali sie z nami "nowymi" (bylismy pierwszy raz na zlocie z CTMem)ale nic poza tym.Prawie nikt nie wdawal sie w gadke z nami.Ja osobiscie czulem sie strasznie wyalienowany,taki niepotrzebny
co za zbieg okolicznosci, a my siedzielismy i zastanawialismy sie kiedy w koncu przyjdziecie do nas na grilla, uznalismy ze widac sie nas boicie i wolicie siedziec sami :/ nasz tez to bolalo ze nikt z "nowych" do nas nie przyszedl, tutaj akurat wina lezy po obu stronach, nastepnym razem bedzie lepiej
c20mboT
REN
Weteran
Kontakt:

_balt_ pisze:nie wiem czy REN w tej chwili to przeczyta bo widzialem przed chwila doslownie combolota na ul Warynskiego
czytam, samochodem jezdza moi pracownicy, ja mam inne sprawy na glowie niz stanie w korkach
_balt_ pisze:ale wiesz co jak chcesz to na jakis urlop wpadaj to ci udostepnie garaz i komplet narzedz nawet migomat :grin: bedziesz mial mozliwosc zobaczyc jak a to frajda pogzebac samemu w aucie :grin: :grin: :grin:
spoko, bede pamietac
c20mboT
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

o nie ren przegieles to przeciez wy byliscie gospodarzami a nie my cholera od czego jest prezes chyba zeby troche wciagnac mlodych klubowiczow w CTM
REN
Weteran
Kontakt:

gospodarzem to bylo Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego ... _balt_ jestes dorosly zachowojmy sie jak dorosli! nikt przeciez nie bedzie nikogo prosic jak dziecko, dobrze pamietam jak rok temu bylem na pierwszym zlocie z CTM w Borkach, nikt mnie nie prosil, to mi zalezalo zeby sie spotkac i porozmawiac ze starymi wyjadaczami ...
c20mboT
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Ren słuchaj od miesiąca trąbisz tylko o swoim silniczku jaki to on piekny jaki to on durzy jaki CUDOWNY. Ale są i też inne rzeczy w samochodzi oprócz silnika! Nie każdego stać aby wjebać w samochód kilkanascie tysięcy, więc niektórzy mówią chociażby o białych tarczach czy i kierunkowskazach.
Dobra utarło się 'Ren prekursor' pierwszy założyłeś 16 cali, BRAWO, pierszy Swapa zrobiłeś BRAWO, ale czym tu się do cholery szczycić? Tym że masz kasę i możesz to robić? Każdy z nas mógłby to zrobić gdyby miał dużo kasy. Niektórzy mają jakbyś nie wiedział ale pakują ją w cos zupełnie innego. Moi rodzice mają kasę, jednak ja nie pakuję jej pełno w samochód (nie czuję aby wyrzucać jej tyle) stać mnie na wszystko czego potrzebuję ale nie czuję aby wrzucić w samochód tyle kasy, większośc drukuje sobie nawet tarcze zegarów aby wyszło taniej? Czemu? Śmieszy Cię to? Bo chcą coś oszczędzić a najważniejsze CHCĄ MIEĆ SATYSFAKCJE Z TEGO ZE SAMI TO ZROBILI!!
Myślisz że masz najszybsze autko? Proszę bardzo wezmę od ojca jego samochód i Ci skopię tak dupsko że nie bedziesz wiedział czy jedziesz do przodu czy do tyłu :-P :-P :-P Ale ja o tym nie mówię, nie krzyczę że tak mam, nie krzyczę że mieszkam w Białym, zabitej dziurze, że mam w Wawie 3 mieszkania, bo po co to inni mają wiedzieć po kiego? To moja sprawa co mam co robię.
I następnym razem zachowaj dla siebie teksty typu, pobiję rekordy bo u mnie na 4 biegu zamkonołem licznik. Wyluzuj troszke i daj innym też się popytać o rzeczy które ich interesują. A że do Spax'a nie otrzymałeś odpowiedzi to nie moja wina, ja o tym nic nie wiem, większośc też nie. Markos też poluje na zawiechę i nie krzyczy że mu tu ktoś nie odpowiedział na ten temat, sam do niego doszedł i uzyskał odpowiedzi, więc może i Ty zrób to samo.
A nie że ja szukam tego zawieszenie itd. <== ja z tego wnioskuję że się chwalisz że taką zawiechę chcesz kupić i żeby o tym wszyscy wiedzieli :-P
Jak Cię uraził mój post, to się obrażaj nie będe płakał, bo już raz się Ciebie zapytałem o cos na gg i mnie kompletnie olałeś więc nie rzucaj sie do innych że Ci oni nie odpowiadają.
Czekam na ripostę!
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Ja wczesniej napisalem ze my "nowi" poprostu wstydzilismy sie (siebie :-P )nie chcielismy sie narzucac. Szczerze czekalismy na pierwszy ruch ze strony "gospodarzy" (CTM).Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej.Fakt ja raczej naleze do ludzi odwaznych,Balt tez ale jestesmy tez kulturalni
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
UcHO
Weteran
Kontakt:

REN pisze:
Szwagier pisze:Mam wielka pretensje o zachowanie "starej" kadry klubu na zlocie. Fakt przywitali sie z nami "nowymi" (bylismy pierwszy raz na zlocie z CTMem)ale nic poza tym.Prawie nikt nie wdawal sie w gadke z nami.Ja osobiscie czulem sie strasznie wyalienowany,taki niepotrzebny
co za zbieg okolicznosci, a my siedzielismy i zastanawialismy sie kiedy w koncu przyjdziecie do nas na grilla, uznalismy ze widac sie nas boicie i wolicie siedziec sami :/ nasz tez to bolalo ze nikt z "nowych" do nas nie przyszedl, tutaj akurat wina lezy po obu stronach, nastepnym razem bedzie lepiej
Ren nie pisz głupot bo my sie jako ostatni dołączyliśmy więc nie będziemy wskakiwać ja hop siup. A że Ciebie coś bolało że nie podeszli? hm... dziwne bo żeby Cię bolało i jako klubowicz o dłuższym stażu niż reszta powinieneś podejść i się przywitać i powiedziec zapraszam, tak Ciężko powiedzieć "ej chłopaki dawajcie do nas będzie raźniej" ???
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

sluchaj ren jak juz poszlo na szczrosc to i ja mam zawsze nie mile doznania z toba na gg jak pamietam to kiedys i mi napisales na gg ze nie bedziesz sie powtarza czy cos tam a ja prosilem cie o wypowiedz jako o eksperta a widze teraz ze ty poprostu nie wiedziales co odpowiedziec i dlatego powiedziales ze nie bedziesz powtarzal :grin: :grin: :grin:
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Nieno...teraz Ucho to nie przesadzasz. Ja jestem w kilku roznych klubach i jakos tak zawsze jest ze to wlasnie ci nowi podchodza i sie witaja, przysiadaja - przeciez wiadomo ze to nie zamknieta loza masonska :0
No w sumie poczyuwam sie do winy, bo jako kobitka powinnam podejsc i pogadac zamiast tamtych bur..;) Ale ja ze tak powiem tez sie troche wyalienowqlam (np zatrzasnelam sie na pace przez to;) z roznych wzgledow :(

A reszcie to sie nie dziwie, ze ma pretensje do starszyzny, ale w sumie przeciez przedstawilismy sie sobie wszyscy i mozna bylo zaczac grilla razem! Ale jakos tak odsuneliscie sie....I w sumie wina kazdej ze stron:) Wiesz - gdzie kucharek szesc...tam kazdyb zceka co zrobi druga strona...
CTM #102 błąd_yna
Izunia
Nowy
Kontakt:

Eh, a nie przychodzi wam do glowy, ze niektorzy malo siedza na swoim GG nawet:(? W sumie jak wieeeele osob zdazylo sie przekonac duzo wiecej czasu ja spedzam na rena gg niz na on na swoim. Zreszta no...nie kazdy jest komunikatywny. Ale widze, ze wystarczy jeden punkt zapalny by z ludzi wyszlo najlepsiejsze:(
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

W sumie z jednej strony moze i wina obupolna ale z drugiej "stara" kadra dluzej sie zna i jest chyba bardziej zgrana.
My nie odsunelismy sie,my stalismy obok swoich autek :lol:
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Izunia: więc skoro z nas wyszło coś co okresliłaś jako "nienajlepsze" to może mi powiesz co masz na myśli? Wypowiedzi? Bo jak tak to ja piszę to co myślę a nie piszę tak aby komuś pasowało, bo nie jestem lizusem i nie mam zamieru lizac komuś d... w tym interesu nie mam, a jak się czyni komuś, tak inni czynią dla Ciebie
Izunia
Nowy
Kontakt:

Szwagier pisze:W sumie z jednej strony moze i wina obupolna ale z drugiej "stara" kadra dluzej sie zna i jest chyba bardziej zgrana.
My nie odsunelismy sie,my stalismy obok swoich autek :lol:
My sie tez za bardzo nie odsunelismy, choc chlopaki to non stop a to gdzies jezdzili a to lazili:(

Wiec niby blisko, a jednak tak daleko...sie okazalo. No wiec nastepny raz bedzie napraaawde lepszy

:( Eh a ja tam z marcina ejstem w sumie dumna. TEraz wyjdzie ze sie chwale za niego, ale przy wjezdzie dostalismy zaproszenie wjazdu na parking VIPów (RENa przyjeli do klubu Streetracing.pl, po 150 KM) - ale odmowil, bo powiedzial, ze tam jest jego klub i woli spedzic czas z nim! :0 Wiec ja tam nie narzekam, bo on sie chcial z Wami spotkac
CTM #102 błąd_yna
Izunia
Nowy
Kontakt:

UcHO pisze:Izunia: więc skoro z nas wyszło coś co okresliłaś jako "nienajlepsze" to może mi powiesz co masz na myśli? Wypowiedzi? Bo jak tak to ja piszę to co myślę a nie piszę tak aby komuś pasowało, bo nie jestem lizusem i nie mam zamieru lizac komuś d... w tym interesu nie mam, a jak się czyni komuś, tak inni czynią dla Ciebie
Ucho.....nie obraz sie, ale wygladasz teraz na wojownika ktory nastroszyl piorka, doszukujesz sie ukrytych intencji i zdrady wrecz - wiec zgodnie z Twoja zasada jak ty traktujesz reszte ona Ciebie tez (naskakuje) zaraz bedzie gra.

Wiesz- jest roznica miedzy pisaniem szczerze a pisaniem slowotokiem co slina na jezyk przyniesie. Nie wiem - mnie jakos tak wychowano by nie urazac inncyh. Czasem lepiej przemilczec.

Po prostu zadziwia mnie Twoja (i reszty) buńczucznośc
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

C T M - CZULOSC TROSKLIWOSC MILOSC
Peace :lol:
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

UcHO pisze:Ren słuchaj od miesiąca trąbisz tylko o swoim silniczku jaki to on piekny jaki to on durzy jaki CUDOWNY.
przez ostatnie dwa miesiace o moim samochodzie zalozylem trzy tematy: o wynikach z hamowni, o nowej stronie internetowej i fakcie ze zamknalem szafe, stwierdzenie "trąbisz" jest DUZO przesadzone
nie moja wina ze inni rozmawiaja o moim samochodzie i robi sie szum, najlepiej jak bys powiedzial wszystkim na forum zeby przestali o tym juz gadac bo masz dosc ... proste jak konstrukcja grabi
UcHO pisze:Ale są i też inne rzeczy w samochodzi oprócz silnika! Nie każdego stać aby wjebać w samochód kilkanascie tysięcy,
a wiesz dlaczego mnie stac? bo ciezko na to pracuje! nikt mi w zyciu nic nie dal za darmo ... ciezko zapracowalem na wszystko co mam
UcHO pisze:więc niektórzy mówią chociażby o białych tarczach czy i kierunkowskazach.
takie mam zdanie na temat mnozenia tego typu watkow na forum, po za tym to byl przyklad, kiedys jak mialem jakis problem albo pytanie to walilem na forum bo wiedzialem ze tutaj mi ktos pomoze, teraz niestety juz takie pewnosci nie mam i jak chce sie kogos zapytac to ide na inne forum ... smutne ale prawdziwe
UcHO pisze:Dobra utarło się 'Ren prekursor' pierwszy założyłeś 16 cali, BRAWO, pierszy Swapa zrobiłeś BRAWO, ale czym tu się do cholery szczycić? Tym że masz kasę i możesz to robić? Każdy z nas mógłby to zrobić gdyby miał dużo kasy.
mam bo sobie zapracowalem na to
UcHO pisze:Niektórzy mają jakbyś nie wiedział ale pakują ją w cos zupełnie innego.
to sie nazywa hobby, ja akurat robie sobie combo, inni beda np nurkowac wywalajac na sprzet trzy razy tyle co ja ...
UcHO pisze:Moi rodzice mają kasę, jednak ja nie pakuję jej pełno w samochód (nie czuję aby wyrzucać jej tyle) stać mnie na wszystko czego potrzebuję ale nie czuję aby wrzucić w samochód tyle kasy,
pewnie pakuja w co innego, jeden pakuje samochod, drugi w sprzet do nurkowania a trzeci w zupelnie co innego ... juz zreszta o tym pisalem
UcHO pisze:większośc drukuje sobie nawet tarcze zegarów aby wyszło taniej? Czemu? Śmieszy Cię to? Bo chcą coś oszczędzić a najważniejsze CHCĄ MIEĆ SATYSFAKCJE Z TEGO ZE SAMI TO ZROBILI!!
nie smieszy mnie to, poprostu juz mi sie niedobrze od tego robi, byl okres kiedy kazdy nowy watek byl o bialych tarczach! kurwicy mozna bylo dostac
UcHO pisze:Myślisz że masz najszybsze autko?
a jak odpowiem, ze tak nie mysle to bedziesz bardzo zawiedzony?
UcHO pisze:Proszę bardzo wezmę od ojca jego samochód i Ci skopię tak dupsko że nie bedziesz wiedział czy jedziesz do przodu czy do tyłu :-P :-P :-P
no tak, chlopak cos zrobil to trzeba go na sile do szeregu wciagnac, taka polska mentalnosc, zamiast dazyc do lepszych to lepszych ciagnie sie spowrotem do bagna
UcHO pisze:Ale ja o tym nie mówię, nie krzyczę że tak mam, nie krzyczę że mieszkam w Białym, zabitej dziurze, że mam w Wawie 3 mieszkania, bo po co to inni mają wiedzieć po kiego? To moja sprawa co mam co robię.
i wlasnie sie zastanawiam po co to mowisz, jezeli chciales komus zaimponowac to nie wyszlo ... ciesz sie ze masz, ja nie mam i ciesze sie tym co udalo mi sie zrobic ... combo
ja zrobilem combo (przepraszam, zlecilem zrobienie combo), ty wydrukowales sobie biale zegary ...
UcHO pisze:I następnym razem zachowaj dla siebie teksty typu, pobiję rekordy bo u mnie na 4 biegu zamkonołem licznik. Wyluzuj troszke i daj innym też się popytać o rzeczy które ich interesują.
nastepnym razem nie bierz wszystkiego na serio, tylko z odrobina dystansu ...
UcHO pisze:A że do Spax'a nie otrzymałeś odpowiedzi to nie moja wina, ja o tym nic nie wiem, większośc też nie.
i jaki z tego wniosek? na tym forum nie warto o nic pytac, zapytalem gdzie indziej i dostalem odpowiedzi ktore mnie satysfakcjonuja
UcHO pisze:Markos też poluje na zawiechę i nie krzyczy że mu tu ktoś nie odpowiedział na ten temat, sam do niego doszedł i uzyskał odpowiedzi, więc może i Ty zrób to samo.
jak celem mojego pytania bylo poznanie Waszego zdania na temat produktow Spax? to co moglem zrobic innego po za zadaniem pytania na forum?
UcHO pisze:A nie że ja szukam tego zawieszenie itd. <== ja z tego wnioskuję że się chwalisz że taką zawiechę chcesz kupić i żeby o tym wszyscy wiedzieli :-P
wiesz co, masz racje, nie warto tutaj o niczym pisac i o nic pytac bo odrazu wszyscy pomysla ze sie chwale
UcHO pisze:Jak Cię uraził mój post, to się obrażaj nie będe płakał,
nie obrazam sie jak male dziecko ... loozik
UcHO pisze:bo już raz się Ciebie zapytałem o cos na gg i mnie kompletnie olałeś więc nie rzucaj sie do innych że Ci oni nie odpowiadają.
jakos sobie nie przypominam ... po za tym moze zrozumiesz ze mam inne obowiazki na glowie niz klepanie na GG, ja nie mam zbyt duzo wolnego czasu bo PRACUJE, najczesciej po 12-14h na dobe
UcHO pisze:Czekam na ripostę!
no i sie doczekales

---------------

wniosek mi sie nasowa jeden: ZALUJE ZE WSADZILEM DO COMBO C20XE, MAM NADZIEJE ZE NIKT Z NAS TEGO NIE ZROBI BO ZARAZ GO ZBLUZGAJA, A NAWET JAK ZROBI TO NIECH TO ZACHOWA DLA WLASNEJ WIADOMOSC

WoW: jak juz skonczysz juz swoj silnik to nic nie pisz na forum bo zaraz pojada po tobie jak po lysej kobyle
c20mboT
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

Widze ze niezla burz sie zrobila - ja dodam tylko swoje 3 grosze apropos modlina - Balt macie racje ze troche jakas taka ta impra byla inna, jak wspominam Rudniki z zeszlego roku bylo duzo lepiej, moze to przez to ze w modlinie byl strasznie glupio zorganizowany parking - Starszan kicha - ja tez nie moglem stanac kolo corsiawek (nie mam juz corsiawki ale chcialem bardzo zaparkowac kolo Was) no coz tak wyszlo ale myse ze to wlasnie atmosferra tamtego zlotu - mnie tez zbyt czasto nie bylo przy autach bo siedzialem i ogladalem wyscigi. Mysle ze bedzie jeszcze czas i pora na to zeby wspolnie pogadac, wypic jakiegos browara, ale do tago trzeba innego typu zlotu, moze Bemowo byloby lepsze ale ja niestety z braku kasy raczej sie nie wybiore. To tyle moich obserwacji i przestancie sie klocic bo az przykro sie robi jak sie na to wszystko patrzy
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
Izunia
Nowy
Kontakt:

Szwagier pisze:C T M - CZULOSC TROSKLIWOSC MILOSC
Peace :lol:
OO!! Genialne!! Skad to wytrzasnales;))))??

ps. zgadzam sie :]
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Mysle ze na tym mozna zakonczyc ten caly burdel.
Nastepnym razem Izunia z Renem wezcie wiecej jadzonka na grila.Nadchodze :-D Oczywiscie mam nadzieje ze chociaz machniecie na nas reka zebysmy dolaczyli :oko:
Obrazek
Izunia
Nowy
Kontakt:

marog pisze:jak wspominam Rudniki z zeszlego roku bylo duzo lepiej
wiesz, to troche tez jak w rodzinie! Nie znam rodziny gdzie kazdy sie gladzi po glowce (u mnie bynajmniej nie tj ja z bratem;) Wiec to naturalne zer sa jakies zale. Ale ja tu widze troche wynioslosci RENA i troche zazdrosci poniektorych. I lacznie daje to mieszanke wybuchowa:]

Ja tam jestem z niego cholernie dumna, ale tez uwazam, ze nie nalezy sie z tym obnosic - bo to wyglada karykaturalnie;) Wiesz krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje, co dziala tez w dwie strony
Zreszta - mam dzis urodzinki :placz: I wiecej wpisów jest tu niz chocby w moim posciku o tym:(

Aha - rudniki byly klimatyczne, bo bylo PIWSKO! Tam byly 2 dni, to wiadomo co zbliza ludzi najbardzij;) TAniec w swiet;le reflektorow, bungee po pijaku i streeptease;) A tu nic z tego nie bylo

Mi przeszkadzalo ze nie siedzielismy w koloeczko, intymniej, na trawce a tu na betonie przy takim wietrze nic sie nie chcialo :x
CTM #102 błąd_yna
Izunia
Nowy
Kontakt:

Szwagier pisze:
_balt_ pisze:sam to zrobiles REN :0 ?
Z tego co slyszalem Ren, to Ty sam w sumie nic nie robisz tylko ciagasz do mechaniora?To prawda czy sam robiles to o czym pisales wyzej :-?
Eh a ja jak sie juz odezwalam do ustosunkuje sie to tej sprawy:

Wg mnie nie ma o co sie klocic bo wszytko co sie robi zalezne jest zwyczajnie: OD ZALOZONEGO CELU. Jesli TYwoim celem jest wlasna satysfakcja ze umiesz zrobic cos sam a(cel : na ciebie) to grzebiesz sie sam. to samo jest np z robieniem stron www, z malowaniem mieszkania itp. Jak bedzie tak bedzie, ale duma jest, ze sam. Ale moze byc juz gorzej z funkcjonalnoscia (tyle jest stronek-koszmarjkow w sieci, nie?)

A drugi cel to na wyniki - jak REN - woli zlecic i miec perfket zronione, bo silnik to tylko srodek do celu jakim jest satysfakcja z wynikow sprint itp.
No wiec nie macie o co sie klocic bo sa rozne zalozenia po prostu. I kazde jest tak samo dobre:]

A ja od siebie dodam, jak jujz raz pisalam ze idac tym tropem mozna pomyslec, ze "prawdziwy programista pisze tylko w kodzie binarnym", nie? Czyli nie bojcie sie korzystac z dobrodziejstw i doswiadczenia innym (np w warsztatatch)
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

niezly flame war...

jadu w tym watku jest ciut za duzo... a tak ladnie sie zaczynalo... :)

eeech... niestety mam wrazenie ze ta cala dyskusja podszyta jest pieniedzmi... ze ktos je wydal na to, ze ktos ich nie moze wydac, i ze ktos tam cos tam jeszcze...

za duzo rzeczy tu bylo, zeby sie do tego wszystkiego odniesc... niech umrze ten watek...
c20rsa, czlowieku meeen!
Izunia
Nowy
Kontakt:

wow pisze: eeech... niestety mam wrazenie ze ta cala dyskusja podszyta jest pieniedzmi... ze ktos je wydal na to, ze ktos ich nie moze wydac, i ze ktos tam cos tam jeszcze...
Jak to dobrze ze ja nie mam takich problemow;))) Po prostu wiecznie nie mam kasy;) Zart, to wcale nie jest fajne:(*
CTM #102 błąd_yna
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Jezeli mozna to ja takze chcialbym kilka slowek powiedziec.
Moim zdaniem Ren, wszyscy popierali Cie w twoich pracach i Ci dopingowali.
Pamietasz jak zdawales kilka relacji z prac nad Combolotem??
Kazdy pisal "powodzenia Ren", "tak trzymac", "miejmy nadzieje ze ci sie uda" itp. Wiec nie mozna chyba powiedziec, ze ludziska tutaj maja jakis awers do jednostek, ktore sa prekursorami, robia powazne rzeczy. Ja bynajmniej nigdy nie rozpatrywalem twoich dzialan w kategoriach "Ren to jest taki i taki i chce wszystkim pogazac, ze on moze."
Zawsze uwazalem, ze to co robisz jest zajeb... i gdybym mogl poszedl bym w twoje slady. Niestety narazie jestem studentem, nie mam swoich srodkow a moimo ze rodzice kase maja to uwazaja, ze ladowanie jej w auto to glupota. Mam jednak nadzieje, ze na wakacje uda mi sie zrobic moja Corsi w taki sposob ktory bedzie mnie satysfakcjonowal. Ogranicze sie jednak tylko i wylacznie to zmian stylistycznych, poniewaz mam swiadomosc kosztow jakie wiaza sie z tuningiem mechanicznym.
Dlatego prosze Cie Ren abys nie pisal, ze posty na temat blachych spraw mnoza sie na forum jak grzyby po deszczu, ja np. kazdy czytam i z reguly dowiaduje sie czegos nowego. A jak piszecie czasem z Wow'em na tematy bardziej zaawansowane to takze czytam, ale chyba encyklopedie bym musial miec bo dla mnie to chinszczyzna.
PROSZE WAS WSZYSTKICH PANOWIE O WIEKSZA WYROZUMIALOSC DLA KOLEGOW Z CLUBU.
MIEJMY WIECEJ LOOZU A NAPEWNO BEDZIE PRZYJEMNIEJ I KAZDY Z NAS NA TYM SKORZYSTA.
MAM NADZIEJE, ZE MOJ POST ZAMKNIE TEN TEMAT, KAZDY WSIADZIE W SWOJA MALO, PRZEJEDZIE SIE KAWALEK, PRZEMYSLI SOBIE CALA SYTUACJE(KTORA MNIE NP. BARDZO SMUCI) I WROCI USPOKOJONY, WYLUZOWANY I SPOJZY NA FORUM Z INNEJ STRONY A NIE JAKO MIEJSCE GDZIE JEDZIE SIE DRUGIEMU.
NALEZY BRAC POPRAWKE NA TO, ZE NA FORUM SCIERAJA SIE PRZEROZNA CHARAKTERY, WIEC NIEJEDNOKROTNIE NALEZY PRZEMILCZEC NIEKTORE SPRAWY, WLOZYC LAPY DO KIESZENI I BRON BOZE PRZEZ 5 MIN. NIE RUSZAC KLAWIATURY BO MOZNA BARDZO LATWO KOGOS PRZYPRAWIC O KOLEJNY SIWY WLOS :grin: :grin: .

MAM NADZIEJE, ZE TERAZ BEDZIE JUZ TYLKO LEPIEJ.

MAM NADZIEJE, ZE TERAZ JUZ BEDZIE TYLKO LEPIEJ I KAZDY BEDZIE MIAL POPRAWKE NA DRUGIEGO, A WGARANTUJE WAM, ZE BEDZIE NAM DUZO PRZYJEMNIEJ WYMIENIAC SWOJE POGLADY KTORE NIEJEDNOKROTNIE SA BLACHE, GLUPIE, ALE A NOZ WIDELEC JEDEN CTM'OWICZ Z TEGO SKORZYSTA I JUZ JEST OK.

POZDRAWIAM I SORRY ZA ROZWLEKLOSC.
:oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko: :oko:
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

oki sorki bylem troche rozdrazniony i zwiedziony modlinem wygadalem sie i przeszlo kogo urazilem to sorki wielkie nastepny zlot bedzie mysle lepszy pozdrawiam balt
Zablokowany

Wróć do „Corsa Klub”