Jako, ze zostalem sprowokowany do wypowiedzi jak i dlatego, ze poczuwam sie do wyrazenia swojego zdania w temacie chcialbym cos napisac.
Przyznam sie, ze nie doczytalem do konca wszystkich wypowiedzi, ale w polowie mi sie zygac zachcialo (przepraszam) jak czytalem wypowiedzi kazdej ze stron. Nie bede stawal po srodku - wiem - powinienem zachowac neutralnosc, ale stwierdzenie, ze PREZES MOGL COS ZROBIC samo postawilo mnie po jedej ze stron konfliktu.
Chcialbym tym, ktorzy SAMI uwazaja sie za "odrzuconych" powiedziec, ze z wieloma z tych "starych klubowiczow" (i klubowiczek) widzialem sie dopiero 2gi RAZ wiec ich znam tak samo jak i WAS !!
Teraz Wam wszystkim cos napisze. Jezeli ktos moze sie czuc urazony i smutny z powodu wydazen, a moze i ich braku, na zlocie w Modlinie to TYLKO JA ! Pokazaliscie, ze byle glupi powod potrafi wycisnac z Was wszystkie zale i niesmaki, a prwada jest taka, ze juz od pewnego czasu (za co poczuwam sie winny) stworzyly sie na Forum CTM 2 obozy, a Modlin to byl tylko final. Jezeli kogos urazielm, ze nie przyszedlem i nie zagadalem to PRZEPRASZAM.
Nawet mi sie nie chce pisac....nie wiem co sie podzialo przez ostatnie miesiace na forum i potem na zlocie, ale przy takich obrotach spraw nic mi sie nie chce robic i mam ochote tym wszystkim pierd....
Dotarcie do tego miejsca gdzie jestesmy kosztowalo mnie bardzo duzo pracy, czasu i poswiecen i jezeli nie cieszy to nikogo to faktycznie jak to Ren napisal (mowa o tym, ze zalozenie C20XE w Combo to byl bezsens), a co mnie najbardziej zabolalo, lepiej olac to wszystko bo NIE MA DLA KOGO TEGO ROBIC !
Ehhh....rece opadaja......
Proponuje Wam chociaz RAZ W ZYCIU przeczytac caly dzial CO NOWEGO ? - od poczatku powstania strony i dodac do tego to co dzieje sie ostatnio a potem moze zrozumiecie, ze nie lezy w moim interesie aby powstawaly takie konflikty, ale nie bede wszystkich prowadzil za rece, NIE MA podzialu starzy - sa tylko ci ktorzy chca.
Zauwarzcie - nie ma skladek, obowiazkow, zasad, regulaminu, a mamy MIEJSCE NA SERWERZE, domene, lepki, flagi (oupsss.....juz jedna.....pier zlodziej, zeby sie nia udlawil(a) !!), dywaniki, powoli dzielimy sie obowiazkami, mamy duze plany na przyszlosc..... nie szkoda wam tego przez jakis spot, na ktorym Bejbe nie ruszyla nawet na starcie i nikt mnie nie pocieszyl.... to ja sie czuje wyobcowany.....tyle pracy i taka klapa - to jest powod do zalamania!