szafa zamknieta
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tez mam bez wspomaganka i 185/60/14 i nie narzekam, fakt ze jak sie na nie przesiadlem to byla roznica, ale w tej chwili jest luz na tyle ze mozna bez wiekszych problemow nawet w miejscu krecic, a jak sie lapki cwicza.A ja ostatnio myślałem właśnie o takich kólkach. Też nie mam wspomagania, więc Twojego posta wezmę sobie do serca. Mi się podobają felgi 14'' AEZ na oponkach 185. Myślicie, że będzie ciężko w trasie i na parkingu?
A ile może kosztować wspomaganie do Corsy B? Pozdrawiam
Jedyny minus tego to pozycja za kiera, ja mam fotel na maksa blisko zeby dobrze ja trzymac.
Apropo wczoraj w http://www.mplusm.pl znalazlem takie cos 50mm do "wypchniecia" kierownicy w strone fotele albo bardziej profi regulowane oba OMP, wiecie cos o tym.
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
jak skoncze to sie pochwaleFeliks pisze:Wow moze bys sie w koncu pochwalil co tam dlubiesz w ukryciu widze ze z 14sz juz chyba nic nie zostalo

c20rsa, czlowieku meeen!
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
No to skoro sie juz wszyscy chwalimy to ja tez sie dolacze:
1. Krakow - Katowice - wskazowka predkosciomierza pionowo w dol, po za skala.....6.5 obr - odciecie przy prawie 7 wiec kiedys ciag dalszy
2. Katowice - Krakow - noc- ciemno, od bramki do bramki 19 min
Praktycznie Bejbe nie zeszla ponizej 180 
1. Krakow - Katowice - wskazowka predkosciomierza pionowo w dol, po za skala.....6.5 obr - odciecie przy prawie 7 wiec kiedys ciag dalszy

2. Katowice - Krakow - noc- ciemno, od bramki do bramki 19 min

-
- Nowy
- Kontakt:
A pionowo w dół...to ile to jest w Corsie? Bo ja nie w temacieFlipper pisze:No to skoro sie juz wszyscy chwalimy to ja tez sie dolacze:
2. Katowice - Krakow - noc- ciemno, od bramki do bramki 19 minPraktycznie Bejbe nie zeszla ponizej 180

200? 220 ?
Rav
Opel Vectra A 2.0i 16V Cosworth '92
Vectra Unlimited #001
http://www.vectra-unlimited.pl - Strona Polskiego Klubu Opla Vectry
Vectra Unlimited #001
http://www.vectra-unlimited.pl - Strona Polskiego Klubu Opla Vectry
-
- Weteran
- Kontakt:
jak bede miec licznik pokazujacy wiecej niz 200km/h to bardzo chetnie, w tej chwili to nie ma sensu bo i tak nie bede wiedziec ile jadewow pisze:wiec zrob to! jedz i pobij rekord!
PS. WoW nie pamietasz jak sie nazywala ta firma co tym gosciom z niemiec wyskalowali licznik w corsie do 250km/h?
c20mboT