Modlin - klip in progress
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Moze troche was uswiadomie. Wielu z was zapewne nie widzialo materialu filmowego do klipu wiec mozecie nie wiedziec, ze nie pawal on zbytnim dynamizmem.... szybka muza nie doda mu speedu, lecz nie bedzie po prostu pasowac. Z kolejnego zlotu przygotujemy troche "szybszego" materialu i mysle, ze wtedy Marog bedzie mogl troche sie rozkrecic 
- marog
- Nowy
- Kontakt:
no wlasnie kompresuje klipa - a co do planow na najblizszy zlot to ja mam kilka pomyslow do zrealizowania tylko mam nadzieje ze bedzie gdzie (tak jak np rok temu na lotnisku). Potrzebne bedzie tylko miejsce kilka furek no i przydalyby sie z 3 kamery (jak mojego kumpla kamere naprawie to 2 )

--------
Pozdrawiam
Marog
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Siemka! A mi kumpel ściągni filmik dopiero jutro ;( nie mogę się doczekać. Ale oglądałem poprzednie filmy i są świetne, szczególnie numery na lotnisku
JA też, jak oglądałem filmiki, to wpadło mi do głowy trochę pomysłów
Może na następnym zlocie chętnie pomogę, jako statysta, może wtedy będę miał już numerek klubowy 
Pozdrawiam
JA też, jak oglądałem filmiki, to wpadło mi do głowy trochę pomysłów
Pozdrawiam
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Marog dobra robota - szkoda tylko że na zlocie troszkę mało się działo, ale będzie jeszcze wiele okazji do nadrobienia - a przynajmniej taką mam nadzieję.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Mam tylko jedno zastrzeżenie do filmu - dlaczego nie ma startu Wow'a i Pooh'a - przecież był nagrany na filmie specjalnie na moją prośbę? Sam byłem świadkiem jak Tomek nagrywał.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- marog
- Nowy
- Kontakt:
co do materialu jaki dostalem od Sieraka - to strasznie ciulowym kodekiem jest on skompresowany i u mnie Celeron 1.1 oraz AMD 1200 skacze jak diabli podczas przewijania (a wogloe to zajelo mi dobre pol godziny zanim wogloe zaczal dzialac)- musialem go rozkompresowac a tego niestety nie da sie w calosci bo trwa to strasznie dlugo i dopiero wtedy dalo sie cos z tymi filamami zrobic
- co do powlnej koncowki - ciezko z takiego materialu przy takie muzyce nagle niwiadomo jakie tempo stworzyc - poczatek byl zywy bo muzyka jest zywa wiec nawet "slabo zywy" material da sie przyspieszyc
jak w Rudnikach zrealizujemy pare fajnych pomyslow to sie zrobi klipa zywego jak diabli
a propo strasznie mi sie spodobal kawalek Linkin Park Crawling
trzeba go bedzie kiedys wykorzystac
- co do powlnej koncowki - ciezko z takiego materialu przy takie muzyce nagle niwiadomo jakie tempo stworzyc - poczatek byl zywy bo muzyka jest zywa wiec nawet "slabo zywy" material da sie przyspieszyc
jak w Rudnikach zrealizujemy pare fajnych pomyslow to sie zrobi klipa zywego jak diabli
a propo strasznie mi sie spodobal kawalek Linkin Park Crawling

--------
Pozdrawiam
Marog
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Jedrus - sciagnij sobie codec: DIX X 5.05 http://divx.pl/download.php?cmd=click&id=3Jedrus pisze:A ja nic nie widzę Buuuuuuuuuuuuuuuuu
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
przybylem
sciagnalem
obejrzalem

next time trzeba wiecej materialu
ale jest ok !
sciagnalem
obejrzalem
next time trzeba wiecej materialu
ale jest ok !
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- marog
- Nowy
- Kontakt:
bedzie wiecej materialu i na wakacjach bede mial wiecej czasu to sie zrobi klipa zlozonego z kilku motywow muzycznych - 3 lub 4 kawalki to juz ponad 10 minut filmu wiec troche tego bedzie 
Trzeba tylko duzo fajnych pomyslow no i najlepiej tak jak juz pisalem kilka kamer by te same przejazdy robic z kilku ujec - wtedy jest GIT
Trzeba tylko duzo fajnych pomyslow no i najlepiej tak jak juz pisalem kilka kamer by te same przejazdy robic z kilku ujec - wtedy jest GIT

--------
Pozdrawiam
Marog