Corsa A Zapraszam do mojej galerii
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Co do tego zderzaczka który moge u ciebie zamówić to Ty masz go w Firmie swojej czy masz możliwośc ściągnięcia go gdzieś skąść........ i czy pasuje ten zderzaczek do corsy czy trzeba dużo w nim dłubać...........?????? i czego taka wysoka cena za laminat?????? z tego co się orientuję to u mnie w okolicach Rzeszowa pełny zderzak z laminatu ( Nie żadna dokładka chodzi w cenie około 300 pln ) ???????
Pozdrowienia przesyła Criters
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
ja wiem jak jest z tym laminatem w polsce bo sam mam firme ktora produkuje spoilery. taki zderzak i za 200 zl mozna kupic tylko potem bedziesz sobie w brode plul ze kupiles bubel z pecherzami powietrza, a to nie wyglada najlepiej pod swiezutkim lakierem za 300 zl
Zderzak jest naprawde w najwyzszej jakosci, poniewaz sprzedaje moja produkcja praktycznie w 100% na eksport do niemiec , a tam lipa nie przechodzi.
Pozdrawiam
scotty
Zderzak jest naprawde w najwyzszej jakosci, poniewaz sprzedaje moja produkcja praktycznie w 100% na eksport do niemiec , a tam lipa nie przechodzi.
Pozdrawiam
scotty

-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
czy ten zderzak od Polo pasuje w 100% do corsy i czy jest on dużo nizszy niż seria?????? trzeba mi dokładne odpowiedzi............. co do produktów które ja kupuję z zywicy tez są wypas jakosci....... a skoro masz firmę która bawi się w te klocki to może słyszałeś o "MB tuning motorsport" jak dla mnie to robia to naprawdę profesjonal. Mogę Ci powiedzieć że w tej firmie zaopatruje się podobno Kulig i Kuzaj i paru jeszcze rajdowców. Robią oni takze płyty pod silnik z karbonu i szkielety do foteli kubełkowych. Nie wiem co jeszcze robią bo tylko tyle widziałem ale nigdy złej opini na ich temat w okolicach Rzeszowa nie było. A ceny tak jak Ci pisałem za kompletny zderzak 300 pln to standard.

- scotty
- Swój
- Kontakt:
zderzak jest przygotowany do polo i aby pasowal do corsy wymaga troche pracy. w moim przypadku polegalo to na odpowiednim podszlifowaniu i wklejeniu w odpowiednie miejsca nowych mocowań. moja corsa zostala poszerzona o 10 cm tak wiec zderzak prawie pasowal. w przypadku seryjnej corsy nie wiem czy nie trzeba bedzie go ciac i skracac.
scotty
Jezeli jestem za drogi to nie musisz u mnie kupic tego zderzaka.
zamów go w innej firmie.
scotty
Jezeli jestem za drogi to nie musisz u mnie kupic tego zderzaka.
zamów go w innej firmie.

-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
HEHEHEHEHEHEHE ja przecierz nie powiedziałem że jesteś drogi tylko że te cześci które ja kupuje są też profi zrobione.............. i renome mają naprawde dobrą. CO do kupna zderzaczka to myślę że jak nigdzie czegoś ciekawego nie dostanę to może się do Ciebie zgłosze tylko ze ból jest taki że ja mieszkam w Rzeszowie i pewnie za przesyłkę od Ciebie zapłace z parę ładnych kolejnych groszy + malowanie i skracanie = wciul kaski pójdzie...................... to jest real life ale cóż.......... musze pomyslec poniewaz przymierzam się do swapa na 2,0 więc kaske trzeba zacząć zbierać na jeden cel a nie po troche każdego................................
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
CRITERS zbietaj na swapa, tez zderzaczek mozesz założyć na końcu.
Będziesz sobie w brode pluł jak zrobisz przekładanke a tu zaistnieje potrzeba ponownego przebudowania zderzaka...
Znam ten ból, odkładam już rok na aluski i co? Dupa- a to stozek, a to nowy tłumik, a to trzeba coś naprawić... w końcu chyba wezmę kredyt i kupie te fele bo innego wyścia nie ma!
Będziesz sobie w brode pluł jak zrobisz przekładanke a tu zaistnieje potrzeba ponownego przebudowania zderzaka...
Znam ten ból, odkładam już rok na aluski i co? Dupa- a to stozek, a to nowy tłumik, a to trzeba coś naprawić... w końcu chyba wezmę kredyt i kupie te fele bo innego wyścia nie ma!

- scotty
- Swój
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o klubowiczów to przygotuję ceny ekstra także nie ma co się denerwować ale wszystko muszę do konca przygotowac czyli pelne ospoilerowania do A i B Moze i do C jak ktos ma juz taką Corsiawkę i miałby ochotę przyjechać nad morze na pare dni. Ale ceny klubowe sa scisle tajne i zostaną przekazane wladzą klubu lub rozesle je osobiscie do wszystkich klubowiczów
Scotty
Scotty

-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Scotty.
Rob to i to czym predzej. Wakacje za pasem, a ja np. przymierzam sie do kilku zmian stylistycznych w autku wiec zawsze mozna obrac kierunek polnoc i polaczyc mile z pozytecznym.
Czekam na twoja oferte do B
Rob to i to czym predzej. Wakacje za pasem, a ja np. przymierzam sie do kilku zmian stylistycznych w autku wiec zawsze mozna obrac kierunek polnoc i polaczyc mile z pozytecznym.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Musze do niego zadzwonic. Numer mam, i pogadac co ma do zaoferowania i za ile!!
.
dzieki Adas za przypomnienie.
A tak wogole to wybierasz sie do Rudnik??? Bo ja z Hayabusa mykamy wie moze smigniesz z nami???
dzieki Adas za przypomnienie.
A tak wogole to wybierasz sie do Rudnik??? Bo ja z Hayabusa mykamy wie moze smigniesz z nami???
Fillip---->C T M #157
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Scotty z tego co mi się wydaje to chyba 14,15 czerwiec i podobno nie w rudnikach ale w Częstochowie - takie mnie słuchy przynajmniej doszły. A co do spojlerków do corsy A to masz może spojler na klapę i zderzaczek taki jak GSI albo chyba mattig miał coś fajnego ...........??????????????