problem z supersportem...................
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
osman14
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
problem z supersportem...................
witram
poszukuje przedstawiciela firmy supersport lub chociaz jakiegos sklepu ktory sprowadza ich wyroby do Polski .............
chodzi mi o rosporki bo wlasnie ta firma ma w swojej ofercie trzy czesciowy zestaw rozporek ( przod gora , przod dolna,tyl) w wydaje mi sie bardzo atrakcyjnej cenie 79 euro...........
z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam
poszukuje przedstawiciela firmy supersport lub chociaz jakiegos sklepu ktory sprowadza ich wyroby do Polski .............
chodzi mi o rosporki bo wlasnie ta firma ma w swojej ofercie trzy czesciowy zestaw rozporek ( przod gora , przod dolna,tyl) w wydaje mi sie bardzo atrakcyjnej cenie 79 euro...........
z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
1. wyglad, wygladem... rozporka ma dzialac dobrze i przede wszystkim pasowac... wyglad jest normalny (sam mam tylna gorna supersporta)
2. cena niestety w tym przypadku jest bardzo adekwatna do jakosci
3. z zestawu 3 czesciowego rozporek supersport do mnie pasowala tylko jedna, bo: gorna przednia byla do wersji bez egr, dolna przednia byla do wersji przed modyfikacja zawieszenia, a wogole to strasznie to kiepawe jest...
2. cena niestety w tym przypadku jest bardzo adekwatna do jakosci
3. z zestawu 3 czesciowego rozporek supersport do mnie pasowala tylko jedna, bo: gorna przednia byla do wersji bez egr, dolna przednia byla do wersji przed modyfikacja zawieszenia, a wogole to strasznie to kiepawe jest...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
!markos pisze:nie kombinowac. kupic wiechersa. jakim cudem widziales komplet rozporek za 79 euro?
osman: rozporki nie maja byc ladne, tylko dobrze dzialac. wiechers przy okazji tego, ze dziala jest rowniez ladny, bo czerwony
jak to gdzie w katalogu
nie chodzilo mi o to ze maja ladnie wygladac bo spod maski ich nie widac:) a dzialanie to podstawa po to sie je przeciez kupuje .........
jakie rozporki radzicie zalozyc przednia tylna i cos jeszcze ??
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
hehe wiec jak z tym namiarem na jakiegos przedstawiciela ????swatch pisze:Faktycznie, w katalogu jest coś takiegowłasnie sprawdziłem !
To stary cena jest rewelacyjna ! Ja bym sie nie zastanwial !
moze ktos mnie oswiecic kto w polsce moze mi to sprowadzic??
dziaki z gory pozdrawiam
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
jezeli chodzi o supersporta to w katalogu na 2003 jest cena 79,95 euro i jest to cena detaliczna. jezeli chodzi o jakosc to supersport robi teraz to troche dokladniej i nie są to juz te czerwone rozpurki co kiedys tylko polerowana stal. niby wszystko ladnie ale gwarancja ze wszystko bedzie pasowało to nie wiem, w katalogu jest napisane ze nie pasuja do ecotec i 16v czyli pasuja do starszych 8v. sam bede terza zakladal zestaw do mojej A to powiem co i jak z ta dokladnoscia, bo jak zakladalem do Astry F to niestety dziry nie byly wywiercone w odpowiednich miejscach.
Ale wydaje mi sie ze za takie pieniadze oplaca sie to wziac i nawet troche powalczyc z dopasowaniem
scotty
Ale wydaje mi sie ze za takie pieniadze oplaca sie to wziac i nawet troche powalczyc z dopasowaniem
scotty

-
swatch
- Nowy
- Kontakt:
faktycznie zapomniałem o namiarach - polecam AUTO VISION , Poznań , ul Morasko 36 tel (61) 825 4833
Chłopaki znają się na rzeczy ! Znam jeszcze parę miejsc gdzie kupisz supersporta, ale niestety tylko w Poznaniu !
A jeżeli chodzi o kwestie z niepasującymi otwrami na śruby w rozpórkach, to chłopaki chociaż bawią się z supersportem trochę czasu już nie spotkali się z czymś takim jeszcze !
Chłopaki znają się na rzeczy ! Znam jeszcze parę miejsc gdzie kupisz supersporta, ale niestety tylko w Poznaniu !
A jeżeli chodzi o kwestie z niepasującymi otwrami na śruby w rozpórkach, to chłopaki chociaż bawią się z supersportem trochę czasu już nie spotkali się z czymś takim jeszcze !
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
dziwne bo ja czyttalem i byly wersje do 8v i do 16v bo to istona roznica ...............
a tak wogole masz racje teraz juz nie ssa czerwone
tylko polerowana stal a nawet jesli troszke nie bede pasowac to za te cene nawierce se nowe dziurki
dzia za namiar
a i tak wogole zagladal ktos do kupie sprzedam jest tam ciekawostka na ebay ........... chlopaki na co jeszcze czekacie!!!!!!!!!

a tak wogole masz racje teraz juz nie ssa czerwone
dzia za namiar
a i tak wogole zagladal ktos do kupie sprzedam jest tam ciekawostka na ebay ........... chlopaki na co jeszcze czekacie!!!!!!!!!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
każdemu świecią się oczy ...... mi dech zaparłoosman14 pisze:dziwne bo ja czyttalem i byly wersje do 8v i do 16v bo to istona roznica ...............
a tak wogole masz racje teraz juz nie ssa czerwonetylko polerowana stal a nawet jesli troszke nie bede pasowac to za te cene nawierce se nowe dziurki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzia za namiar
a i tak wogole zagladal ktos do kupie sprzedam jest tam ciekawostka na ebay ........... chlopaki na co jeszcze czekacie!!!!!!!!!![]()
![]()