Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
szczerze mówiąc to nie widze żadnych dolegliwości. pali w sam raz, dobrze ją traktuje więc odpłaca się tym samym.
Poza jedną uszczęlką i wężykiem paliwa i zatarciem się cylinderka nic prawie nie robiłem.
Jush wiem: rdza - to jest to- szczególnie po zimie..... a tak to jest super auto
U mojego ojca w corsie jest wszystko spox
Jedynie co przeszkadza to servis na Rudnickiego nie to ze okrada to jeszcze oszukuje np filtr powietrza odpisali do wymiany, zaplacilo sie a nie tkneli nawet
awaryjnosc elektroniki, w porownaniu do golfa ktory przejechal umnie w rodzince 80 ty km, i jedyna awaria to uszczelka za 30 zl, w porownaniu corsa wypada bardzo blado
A mnie tak jak Artsa elektronika w szcególnosci dlatego ze serce mojej pszczolki ma tylko litr pojemnosci a elektroniki jest jak w jakims nie wiadomo jakim aucie i jak cos sie sypnie nawert malego to zaraz komputer wariuje
mnie tylko jedno, a mianowicie obieg powietrza. Bardzo słabo powietrze jest wyciągane,. Przed corsą miałem cieniasa z uchylanymi tylnymi oknami i w corsie też tak chciałbym mieć
oj! skrzypiacy fotel i boczki w bagazniku.... wrrr... poza tym partykularnie w moim przypadku brak klimy mnie wnerrrwia... i ze samochod jest wolny jak woz z weglem
A u mnie w autku ostatnio najbardziej denerwuje mnie zrabany sprzet audio. Gwizdy mam w tylnich glosniczkach, za cholere nie wiem co to jest, a zeby jechac do zakladu to naprawic czasu brak . Wzmacniacz sie kuzy w bagazniku i tyle tego. Podobnie jak u Wow'a dobija mnie brak klimy. Jak kiedys bym wymienial furaka to pierwsza rzecz to klima na jaka bede zwracal uwage
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Ładnie to tak narzekać na Corsiawki?
To teraz ja A mnie denerwuje to, że mała się poci (olej pod silnikiem), coś stuka w zawieszeniu i tylna pólka nap...tłucze. Ale to przez głośniki, więc jakby na własne życzenie.
Poza tym jakoś jeździ
Mało wydajna wentylacja wnętrza (najgorzej jest zimą a w sumie teraz mi to nie przeszkadza) no i wspomniane plastiki przy fotelach w wersji 3-drzwiowej. Ale ogólnie jest spoko!!!
Może ktoś wymieni pare pozytywnych stron w naszych pociskach, bo jakoś tak smutno się zrobiło!!!
Pozdrawaim: mayday
nom... mnie to w mojej corsi najbardziej zaczelo wkurzac lozysko pompy wody, ktore zaczelo sie tluc przy przebiegu 50 tys....
Poza ta jedna niedogodnoscia to uwazam , iz corsi sprawuje sie naprawde OK .... moze nie liczac wymienionych juz plastikow przy fotelach