I po ATS`ie
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
I po ATS`ie
Przed chwila wrocilem z ATS`u.... Osobiscie powiem ze impreza byla super... oczywiscie poza tymi incydentami. Moje zdanie jest takie ze to nie wina organizatora lecz glupota uczestnikow, bo jezeli umiala by sie czesc osob zachowac odpowiednio to takich tragedii by nie doszlo...
Ja w ogole nie rozumiem pewnych rzeczy... teren byl zabezpieczony pasy startowe odgrodzone od ATS`u a mimo to dochodzi do nieszczescia.... brak mi slow!!! Co do samej imprezy.... Prezydent Torunia zadecydowal o przerwaniu imprezy, ale ciezko bylo wyrzucic kilkanascie tysiecy osob, wiec impreza trwala dalej... Wystopil zespol Peja Slums Attack no i DJ Barthezz a po nim DJ Dragon DJ Thorn i DJ Dino... Rozkrecili super imprezke! Wybawilem sie jak cholera. Imprezka trwala by pewnie do rana ale zjawila sie rodzina ofiary ATS`u i impreza zostala zakonczona o 01:30... Dalej nie wiem moze jeszcze trwa... Frekwencja tez dopisala. Juz w piatek wieczorem sprzedano ponad 2000 wjazdowek, a w sobote przyjechalo jeszcze wiecej! Z CTM`u nikogo nie widzialem, natomiast podjechala niesamowita corsa b.... Jak dorwe zdjecie to napewno wrzuce!
No to tyle na temat ATS 2003! Mysle ze to juz ostatnia tego typu impreza w Toruniu..... Szkoda, bo zapowiadalo sie naprawde niezle!
Ja w ogole nie rozumiem pewnych rzeczy... teren byl zabezpieczony pasy startowe odgrodzone od ATS`u a mimo to dochodzi do nieszczescia.... brak mi slow!!! Co do samej imprezy.... Prezydent Torunia zadecydowal o przerwaniu imprezy, ale ciezko bylo wyrzucic kilkanascie tysiecy osob, wiec impreza trwala dalej... Wystopil zespol Peja Slums Attack no i DJ Barthezz a po nim DJ Dragon DJ Thorn i DJ Dino... Rozkrecili super imprezke! Wybawilem sie jak cholera. Imprezka trwala by pewnie do rana ale zjawila sie rodzina ofiary ATS`u i impreza zostala zakonczona o 01:30... Dalej nie wiem moze jeszcze trwa... Frekwencja tez dopisala. Juz w piatek wieczorem sprzedano ponad 2000 wjazdowek, a w sobote przyjechalo jeszcze wiecej! Z CTM`u nikogo nie widzialem, natomiast podjechala niesamowita corsa b.... Jak dorwe zdjecie to napewno wrzuce!
No to tyle na temat ATS 2003! Mysle ze to juz ostatnia tego typu impreza w Toruniu..... Szkoda, bo zapowiadalo sie naprawde niezle!
Ostatnio zmieniony 29 cze 2003, o 17:11 przez =JUHol=, łącznie zmieniany 1 raz.

- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
nie wiem co powiedziec ale wydaje mi sie ze to nie wina organizatora tylko tych pojebanych dresow kotrzy jezdza najebani . siedze teraz jest godzina 03:15 jestem zajbiscie smutny z powodu smierci tych dwoch doroslych facetow i wogule jestem smutny ze ludzie w naszym kraju nie potrafia sie bawic bez aklocholu a zwlasza kierowca za kierownica pod wplywem co z tym zrobic mam nadziej ze kierowcy zostana doprowadzeni i i beda odpowiadac jako za zabojstwo najwyzszego stopnia z premedytacja boze ale jestem zly "GDZIE NASZA WSPANIALA POLICJA" wydaje mi sie gdyby oni sie przylozyli do imprezy moze by nie bylo tragedi ludzie myslcie to nie boli bo przez takie akcje "NIE BEDZIEMY MIELI GDZIE SIE BAWIC NIGDZIENAS NIE BEDA CHCIELI"

-
Basista
- Swój
- Kontakt:
powiem tyle ATS to najgorsza impreza o jakiej słyszałem . Za duzo idiotów tam jeździ . Byłem za to w czechach i powiem ze polacy sie moga duzo jeszcze uczyc o tuningu od czechów oj duzo . A i kultura na zlocie była jak na cywilizoanych ludzi przystało a i autek było napewno wiecej niz na ATS i to konkretnych furek które bija na głowe nasze w 100% . Za rok tez tam jade na 100% bo impreza była zaj.... w polsce jeszcze długo nie bedzie takiej imprezy .
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
po przemysleniach pirwsze i ostatnie pytanie czemu nie dzieja sie takie zdarzenia na innych zlotach odpowiedz: organizacja do dupy . NIECH juz nigdy nie bedzie tam zlotu mialelem nadzieje ze sie poprawi cos ale niestety czytajac te raporty pytanie nastepne kto im pozwolil jezdzic po trawie jakos nie zauwazylem zeby cos takiego dzialo chyba oraganizator zgodzil sie na wariacje na trawie wnioski ATS niech odejdzie do histori jak organizatorzy nie potafia zabezpieczyc imprezy
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Cześć !!!
Chciałbym zabrać głos w dyskusji, bo naprawdę jestem wstrząśnięty, ale jakoś brak mi słów. Dlaczego ludzie są tacy bezmyślni???? Nie potrafią przewidzieć, czym to może grozić? Jeśli pasażer siedział na prawym oknie, a koleś kręcił w lewo, to sejak jest na tyle lekki, że w każdej chwili może się wysypać.
Moim zdaniem winą za śmierć powinni być także obarczeni organizatorzy. Jeśli to konieczne, to powinni zatrudnić duuuużo więcej ochroniarzy. Moim zdaniem, ochrona powinna działaś zdecydowanie i widząc takiego debila (pomimo, że był na placu do palenia gumy) zatrzymać go i wyrzucićz tamtąd. A gdzie była policja?????? Wszyscy wiedzieli, że był "trafiony", więc mogli go zbadać alkomatem. Straciłby prawko, a gościu by żył.
Z drugiej strony jak te ***** dresiki mogą się uczyć kultury, jak oni nie potrafiąkierunków używać na wielopasmówkach, a o pasach niewspominając.
Mnie najbardziej denerwuje to, że giną niewinni ludzie.
Trochę odejdę od tematu ATSu. Wystarczy przejechać się po Polsce jakieś 300km. Wystarczy, żeby zaobserwować nie jeden przykład ludzkiej głupoty. Skąt to się bierze? Czy Polacy nie dorośli od samochodów? Może to kwestie szkolenia? Być może, ale najbardziej chyba mentalności. Moje spostrzeżenie jest takie, że im lepsza, droższa fura, tym kierowca jedzie bardziej niebezpiecznie.
Ehhh... smutno mi
A potem wszyscy bluźnią, że policja czepia się a to za szyby, a to za wydech. Oni nas poprostu nie lubią, i chcą wytępić jak najwięcej tuningowców.
Starczy
Pozdrawiam
smutny pirat
Chciałbym zabrać głos w dyskusji, bo naprawdę jestem wstrząśnięty, ale jakoś brak mi słów. Dlaczego ludzie są tacy bezmyślni???? Nie potrafią przewidzieć, czym to może grozić? Jeśli pasażer siedział na prawym oknie, a koleś kręcił w lewo, to sejak jest na tyle lekki, że w każdej chwili może się wysypać.
Moim zdaniem winą za śmierć powinni być także obarczeni organizatorzy. Jeśli to konieczne, to powinni zatrudnić duuuużo więcej ochroniarzy. Moim zdaniem, ochrona powinna działaś zdecydowanie i widząc takiego debila (pomimo, że był na placu do palenia gumy) zatrzymać go i wyrzucićz tamtąd. A gdzie była policja?????? Wszyscy wiedzieli, że był "trafiony", więc mogli go zbadać alkomatem. Straciłby prawko, a gościu by żył.
Z drugiej strony jak te ***** dresiki mogą się uczyć kultury, jak oni nie potrafiąkierunków używać na wielopasmówkach, a o pasach niewspominając.
Mnie najbardziej denerwuje to, że giną niewinni ludzie.
Trochę odejdę od tematu ATSu. Wystarczy przejechać się po Polsce jakieś 300km. Wystarczy, żeby zaobserwować nie jeden przykład ludzkiej głupoty. Skąt to się bierze? Czy Polacy nie dorośli od samochodów? Może to kwestie szkolenia? Być może, ale najbardziej chyba mentalności. Moje spostrzeżenie jest takie, że im lepsza, droższa fura, tym kierowca jedzie bardziej niebezpiecznie.
Ehhh... smutno mi
Starczy
Pozdrawiam
smutny pirat
- marog
- Nowy
- Kontakt:
http://www.marog.prv.pl/trash/ATS.avi
- macie krociutka pseudo-relacje ze spotu
UWAGA!! nie puszczajcie glosno muzyki jesli chcecie utrzymac dobra opinie o sobie wsrod sasiadow
- macie krociutka pseudo-relacje ze spotu
UWAGA!! nie puszczajcie glosno muzyki jesli chcecie utrzymac dobra opinie o sobie wsrod sasiadow

--------
Pozdrawiam
Marog
-
_KWAS_
- Świeżak
- Kontakt:
a ja widziałem relacje w tv
moim zdaniem nie było za ciekawie.
moim zdaniem nie było za ciekawie.
...::: http://WWW.MAXIMUM.PROAXER.COM :::...
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
Popatrzcie co pisałem pół roku temu. Od początku byłem na ATS. Najpierw jako wystawca, potem widz i potem znów wystawca.
Po zeszłorocznym burdelu napisałem - NEVER MORE - to musi się źle skończyć.
Bardzo mi przykro że byłem prorokiem. Jestem pod wrażeniem głupoty władz miasta i policji. Kto wydał pozwolenie na ten zlot w tym roku powinienien odpowiadać wspólnie z organizatorem.
Nie przemawai do mnie tłumaczenie że zlot został przerwany i wszyscy (zabezpieczenie i organizatorzy) opuścili teren a uczestnicy nie. Organizator powienien opuścić plac wtedy gdy nikogo na nim nie ma - On ich tam ściągnął i On powinien ich stamtąd usunąć.
Głupota ludzka nie zna granic.
Po zeszłorocznym burdelu napisałem - NEVER MORE - to musi się źle skończyć.
Bardzo mi przykro że byłem prorokiem. Jestem pod wrażeniem głupoty władz miasta i policji. Kto wydał pozwolenie na ten zlot w tym roku powinienien odpowiadać wspólnie z organizatorem.
Nie przemawai do mnie tłumaczenie że zlot został przerwany i wszyscy (zabezpieczenie i organizatorzy) opuścili teren a uczestnicy nie. Organizator powienien opuścić plac wtedy gdy nikogo na nim nie ma - On ich tam ściągnął i On powinien ich stamtąd usunąć.
Głupota ludzka nie zna granic.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119