nie wiem jak Ty ale ja dziur nie chcialem wiercic w swoim samochodz
Montaż spoilera na klapie
-
osman14
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Montaż spoilera na klapie
ja mem spoiler i jest on przyklejony na klej do szybek raczej sie nie urwie i tak bym radzil
iku
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
urwie sie??? napewno nie
wiez mi sam probowalem urwac i bym predzej se tylna klape urwal niz ten spoiler
widziales moze reklame poxipolu o czyms takim mowie napewno nie pusci w miejscu klejenia........
kup poprostu dobry ja nie pamietam firmy mojego kleju ale ktos na forum wspominal cos o kleju do szyb wiec moze ktos poratuje kolege??
wiez mi sam probowalem urwac i bym predzej se tylna klape urwal niz ten spoiler
widziales moze reklame poxipolu o czyms takim mowie napewno nie pusci w miejscu klejenia........
kup poprostu dobry ja nie pamietam firmy mojego kleju ale ktos na forum wspominal cos o kleju do szyb wiec moze ktos poratuje kolege??
X14XE MANTZEL its not enough
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja odradzam klej do szyb. w razie jakiejś wpadki lakierniczej, ewentyalnie pęknięcia spoilera odcinasz sobie możliwość łatwej poprawy. Ten spiolerek ma dużą powierzchnię styku z klapą i na twoim miejscu kleił bym to na silikon bezbarwny (kleiłem na to progi i trzymają się super) tylny spoiler przykleiłem na "mocniejszy" klej i teraz chciałbym coś poprawić to zchodzi razem z farbą klapy, lub zostają kawałki spoilera
.
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
zrobisz jak uwazasz ale po pierwsze: nazywa sie to masa szpachlujaco klejaca po drugie:koszt 15 zl po trzecie nichloery tego nie urwiesz(u mnie szesciu chlopa prubowalo oderwac spojler) miejscem stuku byly tylko 2 nozki taki stojacy spojler po czwarte ja swoj odcinalem przecinakiem i pokaznych rozmiarow mlotkiem hehehehehe
wybor nalezy do ciebie