chce sie pochwalić

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Lukiso
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Lukiso »

arts pisze:stary nie rob scen, po co tak drastycznie ??? przeciez to glupie zarty tylko ... :placz:
Ja nie moge, ja mam nie robic scen? A czy je robie? tylko mowie ze to juz nie byl 1 raz i to bedzie moj osatni post :placz2:
I tak czy siak moge sie zalozyc ze NIKT (moze oprocz Szwagra) nie bedzie za mna tesknil :)
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Ja od jakiegoś dłużeszego czasu nie udzielam się dużo na forum po pierwsze z braku czasu a po drugie to jak czasami czytam posty to mnie krew zalewa. Opierdalacie się nawzajem, nikt nikomu nie wyjaśni na spokojnie a w poście o Zlocie w Kielcach po pojawieniu się fotek z toru, które Flipper wrzucił nawet nikt nic nie napisał ... czy Wam się podoba czy nie ... czy fajne miejsce i takie duperele. Myśle, że organizatorom to się należy po to aby poczuć dalszą chęć organizacji tego wszystkiego. A tu nic - jak makiem zasiał. Jak tak dalej pójdzie to nie wróżę dobrej przyszłości ...
Ostatnio zmieniony 16 lip 2003, o 10:06 przez sierak, łącznie zmieniany 1 raz.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

nie no nie bądź beksa. Gdybym miał się przejmować każdą rzeczą, to bym się załamał... chciałbym mieć takie problemy jak Ty. Jesteś młody i przejmujesz się taką bzdurą, to co będzie póżniej :-?

PS. Wkońcu trochę ożywiło się forum... :D
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Adam no to że się ożywiło to fakt :-D
GUMIS2000
Weteran
Kontakt:

Post autor: GUMIS2000 »

Sierak powiem ci cos choc dlugo myslałem czy to napisać
nie chce wkładąc kija w mrowisko
pozatym nieobecni nie maja racji ale do rzeczy
Idea powstania pierwszego zlotu CTM jest bardzo jajną zeczą
ale niestety cos mi sie znadje ze to bedzie cos podobnego jak pod m1
Widze ze Fliper ciagnie to wszystko za wszelką cene i to nie jest
w moim rozumieniu cos dobrego , juz sam fakt połą czenia tego całego
zlotu z ludzmi od Vektry spycha ustaloną Filozofie ze to ma bys
zlot CTM . Jak juz wszyscy wiedza mnie nie bedzie , wiec
nie któzy moga mi powiedzieć ze nic nie robie i nazekam , dlatego
tez nie jestem do konca przekonany czy pownienem to pisać .
Ale dalej idąc w dziale "Club Zone" było takie zdjecie
zanim pojawiły sie tam dwie panny . Otuz na tym zdjeciu stoi
kilkaniascie osub normalnie ubranych w kurtki bo pewnie
zimno było , ale dlamnie najwazniejsze jest to ze za kazdym razem
jak na nie patze to wiem ze sa to miłośnicy opla CORSY ,
ze cos ich łączy , fajni ludzie lubiący soje wozy .
Pewnie Fliper tez był w tedy zadowolony ale teraz chce cos wiecej
to to fajnie tylko ze ludzi oddanych sprawie jest nie wielu
chyba tyle ile osub zapisanych na zlot w kielcach .
jestem niby zarejstrowany w klubie calibra team
i wiem ze robia zlot
ja dostałem zaproszenie i tak zaczołem rozmyślać
dlaczego unich jet 420 osub i na zlot jedzie 167 i ta
liczba ciągle rosnie .
Pierwsze co mi sie nasuwa ze to kasa bo jak ktoś
ma calibre to ma wiecjej kasy niz ten co na corse
drugie to to ze jak oglodam ich notki to
wiekszosc to faceci po 30 z rodzinami
wiec bardziej subodynowani niz
my czyli młodziesz .
Takie mam refleksje nie sadze ze moje wypociny co
zmieną albo sprawią ze zlot bedzie bardziej udany
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Siemka !!!

No nie mogę się z Tobą Gumiś zgodzić. Moim zdaniem to, że Flipper stara się ciągnąć sprawę zlotu powinno sie chwalić. Idea i chęć zrobienia czegoś dla kogoś się liczy.
Mnie też nie będzie na tym zlocie i bardzo żałuję, ale mojego wyjazdu nie da się przełożyć. No nieważne. Myślę, że nadal powinno się dołożyć wszelkich starań, aby zlot się odbył. No cóż, jeśli się okaże, że z CTMu będzie 20 osób, to warto nawet dla tylu osób to zorganizować. Trudno, najwyżej przyjedzie Vectra, ale spokanie na pewno będzie miłym wspomnieniem.
I może ludzie z Calibry mają więcej pieniędzy, ale o Kielcach było trąbione od 2 miechów i moim zdaniem ktoś, kto jest naprawdę zainteresowany mógł uzbierać 200-300 zł. Tym bardziej, że w autkach klubowych nie muszą być tylko ludzie z CTMu, więc można się złożyć. Dochodzi do tego możliwość tańszego wjazdu dla "nie ścigających" się.
Nie dawajcie za wygraną!!!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

GUMIS jak Ci się nie podoba połączenie z VU to dołóż 2000 PLN do zlotu to będzie sam CTM bo nie wiem jak innych ale mnie na to nie stać żeby dokładać do interesu. A swoją drogą to nie wiem co Ci się nie podoba ... Chyba skończy się na planie B i tyle ... bo to jedyne wyjście. Bo ja chce tego zlotu czy Ci się to podoba czy nie bo mam zamiar z garstą Was spotać się we wspólnych gronie, napić się czegoś, pogadać i pośmiać się. Jak Ciebie to nie bawi to hmmm ...
GUMIS2000
Weteran
Kontakt:

Sierak :D naprawde nikogo nie ganie ani nie chce nikogo urazuc

Tak jak przypuszczałem wsadziłem kij w mrowisko , wiec teraz
pozbieram wszystkie mrowki ..........
Ja napisałem swoje misli i sam do konca nie wiec co o tym wszystkim myslec :zakrecony:

Poprostu nie rozumiem dlaczego to tak kiebsko idzie
Niestety nie moge dołozyc tych pieniedzy

Co flipera to podziwiam go za jego upur i charyzme
ale nie wiem gdzie jest granica pomiedzy dążeniem
do celu a waleniem głową w mur
Napewno bedzie fajnie i sympatycznie ludzie
z Vektry w tym pomoga , bo to jaka bedzie
zabawa zalezy od nas samych a nie od tego kto ma jaką
maszynę :D

Sory jezeli kogoś uraziłem nie małem takiego zamiaru

Na koniec wyrazam nadzieje ze wszyscy beda w dobrych humorach i
zabawa sie uda :grin: :grin: :grin:
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

gumis, nie chce byc niegrzeczny i nieuczesany (znowu?), ale odnosze wrazenie (z calym szacunkiem dla twoich pogladow na ta sprawe), ze pierdolisz glupoty. skoro towarzystwo vu ma pomoc w zorganizowaniu zlotu, to dlaczego ich nie zaprosic? a ze przyjedzie ich wiecej niz nas.. coz, jesli bede mial okazje pojezdzic na torze, stestowac spaxa, spotkac sie z wami i poznac nowych ludzi z vu, to napewno tam pojade i bede zajebiscie zadowolony. a ty? no coz, skoro nie jedziesz to sie nie wypowiadaj...
i nie mow prosze o motywacji pienieznej, bo to akurat zadne wytlumaczenie, ze ktos kto jezdzi cali ma wiecej kasy..
peace.
jesli wszystko sie uda ja jade napewno. wplacilem juz zaliczke :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Niestety Gumis, z calym szacunkiem, ale zgadzam sie z wypowiedza Markosa. Jabym za to co poszlo na Bejbe mial ladna Cali czy inna wieksza maszynke i wierz mi - takich jak ja jest wiecej. To wlasnie dla nich jest taka okazja potestowania tego co wlozyli w swoje malenstwa i na co ciezko pracowali !
Problem w tym, ze jest tych chetnych zbyt malo na tak wielkie, co by nie mowic, projekty. Szkoda, ze ci ktorzy najmniej pomagaja najbardziej krytykuja.
Ja tego wszystkiego nie robie i nie robilem dla siebie - wierzcie mi - nie mam z tego ANI GROSZA, a jedynie satysfakcje, ktora dzieki takim wypowiedza gdzies zanika....

Kolejna sprawa, z ktorej mi BARDZO przykro to fakt poruszania tematu VU tutaj w tak ciemnym swietle. Ja skierowalem sie do Rav'a z prosba o pomoc, ktorej chetnie udzielil i chwala mu za to (dzieki Rav!!). Jezeli nie umiecie docenic faktu, ze staram sie wszelkimi silami doprowadzic do tego zlotu to trudno. Nasi przyjaciele z VU moga nam pomoc w odbyciu sie zlotu gdyz niestety sami nie damy rady i to dzieki takim klubowiczom, ktorzy OLALI temat. Nie tym, ktorzy z tych czy innych wzgledow nie mogli uczestniczyc tylko tym, ktorzy nie daja mi wiary w sluszna idee, w to, ze ten zlot moze dojsc do skutku.

Nie mowmy o kasie. Prosto powiedziec, ze to za duzo i takie tam, ale raz: jak juz napisalem, ja sie nie zgadzam, ze nie stac 20 z was na taka impreze, a dwa: jezeli was nie stac .... ilu z was podsunelo inna propozycje? Myslicie, ze klub to jest tylko kilka osob myslacych za was?? Myslicie, ze wszystko dostaniecie na tacy ? Gdzie sa pomysly? Gdzie propozycje innych rozwiazan? Gdzie chec tworzenia czegos razem w klubie ? Krytykowac moze kazdy, ale z calym szacynkiem do waszych pogladow - gdyby wylaczyc Forum to CTM istanialby tylko w glowach kilku- moze kilkunastu osob - tych ktorzy spotykaja sie i pamietaja gdzie sie spotkali i od czego zaczynali.

Zycze wszystkim klubowiczom (i klubowiczkom) aby spojrzeli na ten czas razem i odpowiedzieli sobie na pytanie "co zrobili dla klubu". Klub to my i jezeli nie potrafimy razem zorganizowac chociaz jednego powaznego zlotu to oficjalnie teraz wam wszystkim napisze, ze po zawiazaniu klubu powiedzialem sobie, ze jezeli nie uda mi sie zorganizowac zlotu to dalszy rozwoj klubu i samo jego istnienie nie ma sensu ! Nikt nie bedzie was ciagnal za reke - a sama obecnosc nie prowadzi do jego rozwoju.

Tak czy inaczej jezeli w tym tempie bedzie sie rozwijac sprawa zlotu to bede zmuszony odwolac termin u organizatorow i z tymi, ktorzy wyraza taka chec spotkamy sie na zlocie w innej formie, zrobimy grill, ognisko, wypijemy pifko (bezalkoholowe), pobawimy sie i podziekujemy wszystkim, ktorym trzeba wszystko przyniesc do lozka.....
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
GUMIS2000
Weteran
Kontakt:

a ty? no coz, skoro nie jedziesz to sie nie wypowiadaj...

MARKOS na sam poczadku powiedzałem ze nieobecni nie maja racji
wiec moje zdanie sie nieliczy

i nie mow prosze o motywacji pienieznej, bo to akurat zadne wytlumaczenie, ze ktos kto jezdzi cali ma wiecej kasy..

te moje refleksje to raczej był czysty cynizm i ty jako jedyny jak
do tej pory to rozszyfrowałeś :-D

skoro towarzystwo vu ma pomoc w zorganizowaniu zlotu, to dlaczego ich nie zaprosic? a ze przyjedzie ich wiecej niz nas.. coz, jesli bede mial okazje pojezdzic na torze, stestowac spaxa, spotkac sie z wami i poznac nowych ludzi z vu, to napewno tam pojade i bede zajebiscie

no i tez sie ciesz i załuje ze mnie nie bedzie na toze (bo na toze jest
bezbieczniej )

gumis, nie chce byc niegrzeczny i nieuczesany (znowu?), ale odnosze wrazenie (z calym szacunkiem dla twoich pogladow na ta sprawe), ze pierdolisz glupoty.

Ty taki jestes i za to cie bardzo lubie , za twoj ostry język

Teraz odemnie , napisałem moje mysli
nie sa one uwozadkowane wiec pomyslałem
ze jak to zsiebie wyzuce to lepiej sie poczuje
ze czesc zeczy mi sie wyjasni

peace as well my Brother
I POZYTYWNE NASTAWIENIE DO LUDZI
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Ja pierdole Flipper ile mozna pisac ze nie wszyscy wiedza ze beda mieli czas na 100% a po co mam sie zapisywac jak sie okaze ze nic z tego moze nie wyjsc.Sam gdzies pisales ze nie stoi na przeszkodzie dopisanie nawet sie prawie na ostatni dzwonek i pewnie jest wiecej takich jak ja wiec nie wiem o co chodzi a pisanie przez Ciebie i Sieraka ze wszyscy wszystko olali jest juz po prostu dobijające .Ciekawe jak by to bylo jakby wszyscy sie pozapisywali nie miejac pewnosci i pozniej by sie polowa z tego wycofala,pewnie na kilka dni przed zlotem by sie okazalo ze nia ma wymaganej liczby klubowiczow a tak przynajmniej wiadomo na czym sie stoi.
Druga sprawa koledzy z VU odwiedzają nasze forum i ja takze od jakiegos czasu odwiedzam ich i po ich wypowiedziach i ogolnie podejsciu do sprawy jedyne co moge stwierdzic ze jako klub są zajebisci i znimi z mila checia wybralbym sie do Kielc .
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Feliks - chociazby dlatego, ze z ponad 200 osob zapisanych przydaloby sie 20 dzieki ktorym moznaby cos planowac normalnego -co ty myslisz, ze wszystko da sie zorganizowac z dnia na dzien ??? Moze sam sprobujesz i zobaczymy jak ci pojdzie ?!
Tzn, ze wg ciebie powinienem czekac do ostatniej chwili - tak ? To czekam i mam wszystko w dupie. Juz mnie draznic zaczynaja uwagi niktorych z was. Feliks - narzekasz - to wymysl cos sam moze, co ?! Widzisz - ja cos pisze o tym, ze nic nie proponujecie (nie wszyscy oczywiscie), a w odpowiedzi mam tylko narzekania, ale zadnych konstruktywnych propozycji do przedyskutowania !!
Jak chcecie czekac to juz dzisiaj oswiadczam, ze tego zlotu NIE BEDZIE !! Bo jak w ostatniej chwili wam wszystkim, albo chociaz kilku sie odechce, albo nie beda mogli to JA NIE ZAPLACE ZA WAS BO MNIE NA TO NIE STAC! Jakbym mial to nic bym wiecej nie pisal po za zaproszeniem na zlot. Nie mowimy tutaj o spotkaniu sie tylko o szkoleniu i zlocie z trzy zerowa koncowka !!!!!!!!!!
Feliks, zrozum - bez jakiejkolwiek gwarancji na zebranie tej kwoty, o ktorej byla mowa (czy jakiejkolwiek innej) nie ma mowy o zlocie - chyba, ze ty zalozysz i bedziesz sie modlil dzien przed impreza zeby ludzie zjechali i zaplacili ....... mnie na takie bede/nie bede NIE STAC !!

Skonczcie w koncu narzekania i zabierzcie sie do myslenia!! Poszukajcie ciekawych propozycji, miejsc, popytajcie o ceny, o terminy itp. Dlaczego wogole musze to pisac ?! Przeciez padl pomysl toru w Poznaniu - to byl dobry pomysl, bez wzgledu jak sie skonczyl, ale wprowadzal cos zycia, a tutaj .....
Chetnie pojade na zlot organizowany przez kogos innego z klubu - juz teraz moge napisac, ze w terminie 16-17 sierpnia jestem na 100%.
Mowisz, ze nikt nie jest pewien ...... popatrz na liste zapisow....patrzyles chociaz na nia? Jest pole "potwierdzone" ? To o co ci chodzi!!!!! ile osob sie zapisalo ?? 20 ?! To dlaczego ci ktorzy nie sa pewni czy im sie uda nie zapisali sie ?!?!?!?!?!? Pytam dlaczego ?!?!
Jak mam patrzyc na ta tabelke to mam 20 osob chetnych na zlot, ktory zeby sie odbyl musi ich byc conajmniej 50 ......... no commens.....
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
183zibi
Świeżak
Kontakt:

Post autor: 183zibi »

witam wszystkich klubowiczów oraz samego prezesa panowie czytam i nie wierze własnym oczom co sie robi karzdy na karzdego najerzdza :-? panowie nie tędy droga karzdy sobie rzępkę skrobie . Flipper ma racje jeśli zlocik nie dojdzie do skutku to po co się scierac i pocic chyle czoła prezes za to co robisz ja napewno będe może nie będe brał udziału w wyścigach i innych żeczach i mimo że moja corsia(rzuczek) jest nie gotowa :oops: niech sie smieja liczy sie fakt że będe .panowie pomurzmy zrealizować marzenia flippera a zarazem swoje :-x liczę nato że mimo wszystko zlocik sie odbędzie :placz:
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

krótko i na temat:
1) na spotach VU bywam jako jedyna corsa i chłopaki są naprawdę w deche :)2
2) mam teraz sporo wydatków, a pomimo to planuję przejechać na drugi koniec polski (jak dla mnie) choć na kilka godzin (niestety nie mogę sobie pozwolić na dłużej :)16 )
3) jeśli są chętni to lotnisko w krzywej stoi otworem i koło 10km obok jest ośrodek wypoczynkowy... żaden problem. No może jeden, że prawie nikt (może się mylę - oby) z okolic krakowa czy warszawy, gdzie jest najwięcej klubowiczów nie będzie się tłuc prawie pod granice państwa żeby się spotkać. Na taką okazję wolałbym mieszkać gdzieś bliżej centrum, ale niestety.
PS. Jak napisałem będę starał się stanąć na głowie, żeby choć na chwilę się z Wami zobaczyć :D .
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

i to jest postawa godna nasladowania :oko:
a ja ide dalej chorowac... :(
Obrazek
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Flipper pisze:Feliks - chociazby dlatego, ze z ponad 200 osob zapisanych przydaloby sie 20 dzieki ktorym moznaby cos planowac normalnego -co ty myslisz, ze wszystko da sie zorganizowac z dnia na dzien ??? Moze sam sprobujesz i zobaczymy jak ci pojdzie ?!
Tzn, ze wg ciebie powinienem czekac do ostatniej chwili - tak ? To czekam i mam wszystko w dupie. Juz mnie draznic zaczynaja uwagi niktorych z was. Feliks - narzekasz - to wymysl cos sam moze, co ?! Widzisz - ja cos pisze o tym, ze nic nie proponujecie (nie wszyscy oczywiscie), a w odpowiedzi mam tylko narzekania, ale zadnych konstruktywnych propozycji do przedyskutowania !!
Jak chcecie czekac to juz dzisiaj oswiadczam, ze tego zlotu NIE BEDZIE !! Bo jak w ostatniej chwili wam wszystkim, albo chociaz kilku sie odechce, albo nie beda mogli to JA NIE ZAPLACE ZA WAS BO MNIE NA TO NIE STAC! Jakbym mial to nic bym wiecej nie pisal po za zaproszeniem na zlot. Nie mowimy tutaj o spotkaniu sie tylko o szkoleniu i zlocie z trzy zerowa koncowka !!!!!!!!!!
Feliks, zrozum - bez jakiejkolwiek gwarancji na zebranie tej kwoty, o ktorej byla mowa (czy jakiejkolwiek innej) nie ma mowy o zlocie - chyba, ze ty zalozysz i bedziesz sie modlil dzien przed impreza zeby ludzie zjechali i zaplacili ....... mnie na takie bede/nie bede NIE STAC !!

Skonczcie w koncu narzekania i zabierzcie sie do myslenia!! Poszukajcie ciekawych propozycji, miejsc, popytajcie o ceny, o terminy itp. Dlaczego wogole musze to pisac ?! Przeciez padl pomysl toru w Poznaniu - to byl dobry pomysl, bez wzgledu jak sie skonczyl, ale wprowadzal cos zycia, a tutaj .....
Chetnie pojade na zlot organizowany przez kogos innego z klubu - juz teraz moge napisac, ze w terminie 16-17 sierpnia jestem na 100%.
Mowisz, ze nikt nie jest pewien ...... popatrz na liste zapisow....patrzyles chociaz na nia? Jest pole "potwierdzone" ? To o co ci chodzi!!!!! ile osob sie zapisalo ?? 20 ?! To dlaczego ci ktorzy nie sa pewni czy im sie uda nie zapisali sie ?!?!?!?!?!? Pytam dlaczego ?!?!
Jak mam patrzyc na ta tabelke to mam 20 osob chetnych na zlot, ktory zeby sie odbyl musi ich byc conajmniej 50 ......... no commens.....
Po pierwsze to nie martw sie widzialem liste osob ale za to Ty chyba nigdy w zyciu nie przeczytales zadnego mojego postu dokladnie moze przez to ze miales mnie w dupie a moze przez to ze ci sie nie chcialo bo zawsze bylem za zlotem i NIE PRZYPOMINAM SOBIE ZE GDZIES NAPISALEM ZE BEDZIE CHUJOWO ALBO VU MI NIE PASUJE ITP ITD wiec nie myl mnie z osobami ktore to robią. Po prostu podszedlem do sprawy POWAZNIE i dlatego nie chcialem sie wpisywac nie majac 100% pewnosci. Pewnie tak jak inni nie jestem wróżką żeby Ci z kuli wyczytać czy dostane wolne czy nie szkoda bo wróżki przecież nie narzekają nie to co Felix , który robi to ciągle. Po za tym po co mam wymyslac jakies inne konstruktywne pomysly skoro ja jestem ZA ZLOTEM i wszystko jest dla mnie ok ale trzeba najpierw to przeczytac zeby to zauważyć.
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

Wogoole panowie nie poznaje tego forum .
Zanim poszedłem do wojska :-( to forum było przyjaznie nastawionee a teraz jak tak sobie czytam jak tylko moge to widze ze jeden na drugiego najeżdża nie rozumie tego .
Jak napisalem ja jade ale moja sytuacja jest taka ze dzisiaj mam zalatwione wszystko ale to sie moze zmienic i mog a mi cofnąć przepustke i niestety nie przyjade wiec z góry prosze o wyrozumiałość.
Pozdrowienia
BASISTA
i skończcie z tą wojną na forum bo aż sie nie chce tu zaglądać.
To tyle. :-D :-D :-D
I nierozumie jak możecie najeżdżać jeszcze na Flipa za to że wam chce zorganizować zlot troche mnie to śmieszy .
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Basista pisze:Wogoole panowie nie poznaje tego forum .
Zanim poszedłem do wojska :-( to forum było przyjaznie nastawionee a teraz jak tak sobie czytam jak tylko moge to widze ze jeden na drugiego najeżdża nie rozumie tego .
...znaczy, że to wszystko przez Ciebie :D Po co poszedłeś do woja? ;) Nie no żarcik. Panowie po co się sprzeczać i kłócić ciągle o to samo. Powstrzymajcie się od przykrych uwag, które dołują kogoś, kto naprawdę się stara. Rozumiem, że niektórzy mogą się zdenerwować, ale pokurwijcie sobie lepiej do monitora, zamiast ciągle jechać jeden na drugiego.
Troszkę więcej tolerancji, wyrozumiałości i będzie git :oko:

A czemu uważacie, że jeśli zlot nie wypali, to trzeba rozwiązać CTM? CTM Forever i inaczej sobie nie wyobrażam :)

Pozdrawiam
VIOLA
Świeżak
Kontakt:

Post autor: VIOLA »

:-D :-D :-D :-D no no no !!!!!!!!!!!!! słyszałam o Twoim zakupie radia jest spoko, moze i mi mama zasponsoruje takie cacko hihihihihi!!!!!!!!!!!

:-D pozdrawiam :-D :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”