właśnie takie coś zakupiłem dzisiaj

no wiesz markos!markos pisze:za ta kase mogles kupic cos lepszego. jesli zostajemy przy sony mogles miec 550. twoje radio na allegro kosztuje max 430pln.
Na pewno DJ masz rację!markos pisze:mowilem tylko o nowych sprzetach z allegro, ktore w wiekszosci przypadkow sprowadzane sa z niemiec i kupowane DUZO taniej w hurtowniach. czesto dostajesz rowniez gwarancje, cwaniakow z allegro juz prawie wytrzebili. nauczcie sie kupowania od sprawdzonych sprzedawcow z dobrymi komentarzami i juz. to najlepszy serwis aukcyjny w polsce. dodatkowo placisz polowe, albo ciut wiecej niz polowe ceny sklepowej...
czy to nie zbyt pohopna decyzja? Luksio wyluzuj, to tylko zarty byly. Zostan w CTMie. Co z tego, czy masz dowod czy nie. Liczy sie czlowiek a nie papier. Takie moje zdanieLukiso pisze:Ehhh z tego co widze to tylko kazdy sie ze mnie nabija bo jestem niepelnoletni itd. no coz chce powiedziec tylko 1 narazie all odchodze z klubu CTM i prosze o wypisanie mnie z listy klubowiczow
Nie to nie jest pochopna decyzja, poniewaz to nie pierwszy razpirat pisze:czy to nie zbyt pohopna decyzja? Luksio wyluzuj, to tylko zarty byly. Zostan w CTMie. Co z tego, czy masz dowod czy nie. Liczy sie czlowiek a nie papier. Takie moje zdanieLukiso pisze:Ehhh z tego co widze to tylko kazdy sie ze mnie nabija bo jestem niepelnoletni itd. no coz chce powiedziec tylko 1 narazie all odchodze z klubu CTM i prosze o wypisanie mnie z listy klubowiczow
Pozdrawiam
ejjjjj stary wyluzuj. Co z tego, że nie masz 18 latekLukiso pisze:Ehhh z tego co widze to tylko kazdy sie ze mnie nabija bo jestem niepelnoletni itd. no coz chce powiedziec tylko 1 narazie all odchodze z klubu CTM i prosze o wypisanie mnie z listy klubowiczow