Naszywki klubowe ?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Naszywki klubowe ?
Jakis czas temu powstal takowy pomysl. Mysle, ze teraz jak juz widac jak to dokladnie mialoby wygladac zdecydujecie czy moze to byc czy nie. Co do ceny - dokladnej nie znam, ale napewno nie przekroczy 10 zeta... to zalezy jak one mialyby wygladac...

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jakiej to jest wielkosci?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No spoko ... może być ... naszyje sobie na worek na kapice
A tak na poważnie to fajnie wyszły ... poprosze taki zestawik 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Nie pytajcie tylko proponujcie. Ceny to zlotowki od sztuki. Jak potrzeba to po powrocie do mieszkania dam przykladowe.
Mamy mozliwosc robienia naszywak - na co, w jakim ksztalcie, kolorze, rozmiarze to juz jest sprawa decyzji. Jezeli szybko ustalimy jak maja wygladac to beda juz na zlot ! Ja w takim razie wplacam zaliczke i czekam na towar przykladowy. Jak dostane to oblookam i dam znac jak to wyglada, ale na razie niezle
Czekam na propozycje. Z polarami bedzie o tyle problem, ze zajmie to wiecej czasu, bedzie kosztowac wiecej i trzeba poszukac polarow ladnych. Moze uda sie rozwiazac sprawe inaczej. Zrobimy naszywki wyciete, ktore mozna bedzie naszyc bez tych obwodek....
Tak czy inaczej - piszcie co i jak dzialac.
Mamy mozliwosc robienia naszywak - na co, w jakim ksztalcie, kolorze, rozmiarze to juz jest sprawa decyzji. Jezeli szybko ustalimy jak maja wygladac to beda juz na zlot ! Ja w takim razie wplacam zaliczke i czekam na towar przykladowy. Jak dostane to oblookam i dam znac jak to wyglada, ale na razie niezle
Czekam na propozycje. Z polarami bedzie o tyle problem, ze zajmie to wiecej czasu, bedzie kosztowac wiecej i trzeba poszukac polarow ladnych. Moze uda sie rozwiazac sprawe inaczej. Zrobimy naszywki wyciete, ktore mozna bedzie naszyc bez tych obwodek....
Tak czy inaczej - piszcie co i jak dzialac.
-
Feliks
- Nowy
No wszystkie sa niezle ale najbardziej mi sie podoba ta duza na czarnym tle. Mam takie pytanko czy takiego samego wzoru nie dalo by sie wyszyc lub nadrukowac na koszulce ? wystarczylo by z przodu po lewej stronie tak jak zazwyczaj są napisy na koszulkach.Mogla by to byc albo biala albo czarna koszulka i do niej dopasowany emblemat (jak biala koszulka to ten wiekszy emblemat na bialym tle i na odwrot).Rozmiary wystarczyly by dwa Xl i L .No chyba ze ktorys z klubowiczow jest strasznie wyrosniety
. Koszt takiego zwyklego T-shirta to kilka zlotych plus wyszycie czy nadruk.Mysle ze do 15-20zl na pewno bysmy sie zmiescili. Ale to tylko moje gdybanie same naszywki tez są niezle 
-
183zibi
- Świeżak
- Kontakt:
jak dla mnie wporzo prezes no no no..... ja zamawiam jeden komplecik biało czarnych a co do polara mam pomysła morze cos takiego czarce rękawy a białe plecy lub odwrotnie no i jak myslicie
a pozatym chciałbym sie pochwalic że prezes flipper zaopatszył mnie w siłowniczki do maseczki dl niego (łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu niech żyje nam )
pozdrawiam
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
No Panowie - odwrotu juz nie ma - zaliczka wplacona na poczet przyszlej produkcji. Teraz czekam coby to co zostalo zrobione przyszlo do mnie - obllokam i bedziemy dzialac.
Szkoda, ze nikt nie napisal jak to widzi. W takim przypadku sam zdecyduje.
Na razie pomysl jest taki. Chcialbym zrobic komplet - czyli:
- nazywka na bialym materiale - czarno/czerwone logo (z flaga); wymiary 90 mm na ile tam wyjdzie z proporcji - 2 szt.
- naszywka na bialym materiale - czarno/czerwone logo (samo logo); wymiary - troszku mniejsze niz powyzsze - 2 szt.
- naszywka na bialym materiale - napis Corsa Tuning Masters Club , tutaj nie wiem jaki wymiar, ale mysle, ze powinien byc taki, zeby sie zmiescil np. na polarze -> na plecach, hmm ? - 1 szt.
Tak to widze. Teraz dlaczego na bialym materiale? Bo ten bialy scieg na czarnym materiale cos mi sie nie widzi (za zadki jest wg mnie).
Koszt takiego kompletu przypuszczam, ze nie przekroczy 20 zeta....ale dokladne informacje podam jak otrzymam materialy probne i ustale dokladnie czego potrzebujemy.
Jak juz napisalem zaliczke wplacilem wiec jak ustale co i jak robimy to bede was prosil rowniez o wplate keszu na materialy - niestety nie jestem w stanie zalozyc za calosc....
Szkoda, ze nikt nie napisal jak to widzi. W takim przypadku sam zdecyduje.
Na razie pomysl jest taki. Chcialbym zrobic komplet - czyli:
- nazywka na bialym materiale - czarno/czerwone logo (z flaga); wymiary 90 mm na ile tam wyjdzie z proporcji - 2 szt.
- naszywka na bialym materiale - czarno/czerwone logo (samo logo); wymiary - troszku mniejsze niz powyzsze - 2 szt.
- naszywka na bialym materiale - napis Corsa Tuning Masters Club , tutaj nie wiem jaki wymiar, ale mysle, ze powinien byc taki, zeby sie zmiescil np. na polarze -> na plecach, hmm ? - 1 szt.
Tak to widze. Teraz dlaczego na bialym materiale? Bo ten bialy scieg na czarnym materiale cos mi sie nie widzi (za zadki jest wg mnie).
Koszt takiego kompletu przypuszczam, ze nie przekroczy 20 zeta....ale dokladne informacje podam jak otrzymam materialy probne i ustale dokladnie czego potrzebujemy.
Jak juz napisalem zaliczke wplacilem wiec jak ustale co i jak robimy to bede was prosil rowniez o wplate keszu na materialy - niestety nie jestem w stanie zalozyc za calosc....
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Sprawa jest juz jasna. Mozemy zrobic 2 komplety:
1 komplet (bialy material, czarno-czerwony haft):
- Flaga CTM (10x8 cm)
- Logo CTM (8x4 cm)
- adres http://www.ctm.pl (15x4 cm)
2 komplet (czarny material, bialo-czerwony haft):
- Flaga CTM (10x8 cm)
- Logo CTM (8x4 cm)
Koszt wykonania kompletu to 25 zeta. Jest to cena przy 40 zamowieniu kompletow. Mysle, ze Marog wypoczety, zrobi formularz dzieki ktoremu bedziecie mogli skladac zamowienia. Przypominam, iz czas nagli - chcialbym sprawe dac "do wykonania" w tym tygodniu, zeby przyjechaly do mnie przed zlotem i zebyscie mogli je odebrac na zlocie !
To jest REAL FOTO ! Tak wygladaja....tylko napis http://www.ctm.pl jest mniejszy niz bedzie....chyba ze taki maly chcecie (7x2 cm)??

1 komplet (bialy material, czarno-czerwony haft):
- Flaga CTM (10x8 cm)
- Logo CTM (8x4 cm)
2 komplet (czarny material, bialo-czerwony haft):
- Flaga CTM (10x8 cm)
- Logo CTM (8x4 cm)
Koszt wykonania kompletu to 25 zeta. Jest to cena przy 40 zamowieniu kompletow. Mysle, ze Marog wypoczety, zrobi formularz dzieki ktoremu bedziecie mogli skladac zamowienia. Przypominam, iz czas nagli - chcialbym sprawe dac "do wykonania" w tym tygodniu, zeby przyjechaly do mnie przed zlotem i zebyscie mogli je odebrac na zlocie !
To jest REAL FOTO ! Tak wygladaja....tylko napis http://www.ctm.pl jest mniejszy niz bedzie....chyba ze taki maly chcecie (7x2 cm)??

- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Lepki sie robia (nowa partia) i dowiecie sie juz nidlugo co i jak. Cierpliwosci, plisss.....
W tym temacie uzgodnijmy wszystko w sprawie naszywek. Policze tylko, ze zamierzamy wykonac 40 kompletow (po 20 z kazdego kompletu) po 25 zeta za komplet daje nam rowny 1k ..... wiec dajcie znac co i jak a dzisiaj kolo polnocy powinien byc formularz i informacja jak realizowac zamowienie.
W tym temacie uzgodnijmy wszystko w sprawie naszywek. Policze tylko, ze zamierzamy wykonac 40 kompletow (po 20 z kazdego kompletu) po 25 zeta za komplet daje nam rowny 1k ..... wiec dajcie znac co i jak a dzisiaj kolo polnocy powinien byc formularz i informacja jak realizowac zamowienie.