Jakie ET felgi

arts
Forum Master
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: arts »

zgubek a ty jakie masz ET ?? moze usmiechnol bym sie do ciebie lub michalam na prrzymiarke i probna przejazdzke ??? (balt, zgubek, jedrus odbierzcie wiadomsci) :grin:
mayday26
Świeżak

Post autor: mayday26 »

Zawieche mam jeszcze seryjną :oops: Mniej obcierają u mnie bo mam profil oponki 45, a przy szerokości 195 chyba profil powinien być 50. A co do ceny to myśle że bez rewelacji, za tą kase masz lekko używane i z oponkami ale to już Twój wybór - wiadomo nowe jest nowe i wiesz co masz!
Pozdrawiam: mayday
arts
Forum Master
Kontakt:

no i stalo sie, zakupilem fele idealne na warszawskie drogi .... 16 cali, szerokosc 7,5 cala, ET35, fela TSW VX1 z oponka dunlop 9000 195 40 16, fajnie wyglada bo z opony zrobil sie stozek, jedzi sie po prostym idealnie ale po dziurach bez komantarza, tyl troszke przyciera ale to nie bedzie wielki problem, ogolnie narazie jestem zadowolony :grin:
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

arts.. MUSZE TO ZOBACZYC!
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

markos nie ma problemu ,w przyszlym tygodniu (zapewne) odbiore z lakieru i autko bedzie do wgladu, obecnie jest bez zderzakow i cale w laty ..jak krowa ... taka wracalem z Pulaw i niebiescy tylko sie jopili na fele ale naszczescie nie capneli mnie bo pewnie znowu by dowodzik polecial :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Felgi i Opony”