cos w okolicach Wawy..
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
cos w okolicach Wawy..
mam taka propozycje, moze ustawimy sie jakos w warszawie na taki mini zlocik:-) np w markach a wiem ze wczersniej odbywaly sie takie zjazdy...sporo osob nie jedzie na zlot do kielc to moze nadrobimy to w wawie...ocencie sami moj pomysl...pozdro all
corsa A & Audi S3
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Zrobmy cos w koncu w tym tygodniu, proponuje ta stacje co zawsze kolo Galerii Mokotow, tylko komu kiedy pasi, ja sie przystosuje, arts masz juz gotowa ta Corsiawke, jak nie to kiedy w koncu ja ujze he?
Balt dawaj Golfem tez, jakis filmik sie nakreci znowu, a tak apropo to co sie z Toba dzialo jak Cie nie bylo co?
Balt dawaj Golfem tez, jakis filmik sie nakreci znowu, a tak apropo to co sie z Toba dzialo jak Cie nie bylo co?
-
- Forum Master
- Kontakt:
dobry pomysl zgubek z ta stacja, lokalizacja znana, mi pasuje w piatek kolo 20, moja corsa prawie gotowa, mam nadzieje ze w srode juz ujzy je swiatlo dzienne, tylko nie mam farta do ciemnych swiatelek in pro, znalazlem jedne ale koles sie wycofal, drugie byly pekniete, bez tego nie moge sobie zamowic ciemnych lamp na przodek ... wiec nie bedzie wszystkiego co mialo byc ... a jeszcze ten problem z przeplywka teraz ... to kto jeszcze sie pisze na piatek ? fajnie jak bylo by sporo corsiawek
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Siedzi jeszcze w Jastrzebiej Gorze, bylem w weekend u niego, ale wraca dopiero w sobote tak wiec Blue Corsi nie bedziearts pisze:combo to hybryda ... z niezlym zajobem pod macha ... zgubek mi wszystko jedno tylko kwestia czy bedzie wreszcie gotowa fura, a co z michalem, jest nad morzem czy wrocil ?