Miodobranie kurpiowskie

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Miodobranie kurpiowskie

Post autor: _balt_ »

sluchajcie u mnie w niedziele jest taka kurpiowska impreza regionalna "kurpiowskie miodobranie "to znaczy w myszyncu takie miasteczko kolo ostroleki impreza wyglada tak jakies tam tance i wystepy ludowe mnostwo browara kurpiowskie zarcie zajbiscie dorzo ludzie kazuzele itd al moze przejde do sedna sprawy impreza impreza ale jak juz kiedys pisalem ze chcemy zorganizowac zlot pod ostroleka niestety nie wyszlo ale zostali zaproszeni niemcy ( tuningowa wiara) no i nistety zlotu nie ma ale niemcy maja sie zjawic u nas i jedziemy wszyscy na to miodobranie moze ktos ma ochote poznac obrzedy kurpiowskie moze byc fajnie zapraszam :-D
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiód pitny!!! Mniam:)) a wlasnie - co pijacie z mocniejszych trunkow? Bo dobry trójniaczek nie jest zły (moja młodosc, ah:) smakował mi Krupnik i zadziwila Żołądkow Gorzka (bo jest słodka)

A i tak wole Malibuz mlekiem i moge pic litrami;)
A co do zaproszonka, to zobacze jak marcin, wybiera sie ktos z wawy? Ostroleka nie tak daleko :grin:
CTM #102 błąd_yna
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

malibuz to przysmak regionalny :oko: ja byl bym zainteresowany moze wyjazdem kto jeszcze z wawki i nie tylko ? ciekawe ile tych niemcow przybedzie :bardzozly: ?
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

W sumie jak bysmy sie zorganizowali i pojechaloby pare samochodzikow to moglo by byc calkiem sympatycznie.Mysle ze to nie jest glupi pomysl.Jak kto stoi z niedziela?
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

zgubek pisze:W sumie jak bysmy sie zorganizowali i pojechaloby pare samochodzikow to moglo by byc calkiem sympatycznie.Mysle ze to nie jest glupi pomysl.Jak kto stoi z niedziela?
pewnie ze nie glupi no i jakies urazmaicenie a nie ciagle zloty heheheheeeee
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

powiem tak jestem wkurwi.... na maxa, fachmani nie zdzyli z polerka moiej bryczki i odbior w poniedzialek hujnia niesamowita, takze ja znowu odpadam ..... corsiak jest zrobiony i spasowany bardzo dokladnie ale te przekladanie terminu odboioru jest dla mnie zabojcze :placz:
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

No i co pisze sie ktos dzisiaj na ta Ostroleke?Jezeli pare osob byloby chetnych mozna sie zorganizowac i kolo poludnia smignac.Na pare furek byloby calkiem fajnie.Wypowiadac sie kto co i jak :-D
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

zgubciu czekam na ciebie wez artsa i wpadajcie
szybko szybko szybko
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Kurcze dzisiaj to juz za pozno zeby cokolwiek organizowac, moglismy sie jakos zgadac wczoraj, ale mnie wczoraj nie bylo caly dzien w domu i dopiero dzisiaj rano looknalem co tu sie dzieje.W sumie i Michal tez by przyjechal,Arts jeszcze nie odebral Corsi to by musial jechac z nami a na dwie Corsiawki to troche lipa, zeby ktos sie jeszcze dolaczyl, ale jest juz 11-sta.Ech...to jest caly urok CTM-u organizacja, organizacja i jeszcze raz organizacja. :-?
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

zgubciu to trwa do puzna wiec nie widze przeszkud zebyscie nawet o jakiejs 14 wyjechali dawaj dawaj
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”