cos w okolicach Wawy..
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
to filmik:(dosc kiepska jakosc ale atmosferke czuc:-))
http://ctm238.webpark.pl/spot/cargo.wmv
a o to i fotki:
(to co dostalem od satana)
narazie tyle wiecej macie Wy.....pozdro
http://ctm238.webpark.pl/spot/cargo.wmv
a o to i fotki:
(to co dostalem od satana)
narazie tyle wiecej macie Wy.....pozdro
corsa A & Audi S3
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
tak apropo to " niech niewinny zuci pierwszy kamieniem " heheheh to chyba wy obaj mieliscie na grillowanie przyjcheac a i mam nadzieje ze nastoapi to w miare szybko bo coraz zimniej sie robi a ja nie mam zamiaru robic grilla przy pirwszych sniegacharts pisze:zgubek moze trzeba ladnie poprosic i wtedy poskutkuje ?
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
po pierwsze ty krytykujesz muj zderzak to ja tez bede. qwa arts rs blech do dupy rs to wszyscy juz niedlugo w tym klubie beda mieli ten co miales wczesniej przynajmiej byl orginalny i dorzo ladniejszy zakladaj stary no a fela? szczeze to przez te felgi to chcialem napisac posta czyja to fura z tymi zajbistymi felami ale po chwili sie domyslilem hehehehehehehe pozdro baltarts pisze:o teraz widze .... widze ze bede jeszcze musial troszke popracowac nad swoim sprzetem
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
:0 :0 :0 Nie no arts - nie mam pytan! Felgi sa mega wypas, jaki to profil 35, 30? Chyba wylane w srodku guma bo powietrze to sie tam raczej nie miesci ! Nie pytam jak sie jezdzi bo ja mam 50 i jak dla mnie to juz jest twardo..
Mialem wpasc na spot za tydzien, ale chyba przyjade autobusem bo moim autkiem to wstyd sie tam przy Was pokazac..
Mialem wpasc na spot za tydzien, ale chyba przyjade autobusem bo moim autkiem to wstyd sie tam przy Was pokazac..
-
- Forum Master
- Kontakt:
mnie nie obchodzi ze wszyscy niedlugo beda mieli, zalozylem co mi sie podobalo, balt pokaz mi calego rs w klubie a nie tylko dokladke ????? to jest kawal zdezaka i swoje wazy ..... zobaczysz na zywo to moze zmienisz zdanie, mi ten sie bardziej podoba ze wzgledow praktycznych: latwiej jedzic i pokonywac hopki, zreszta stary mi sie juz znudzil (jeszcze mam mozliwosc obnizenia na tym zderzaczku), co do gumy to mam 195 40 16 dunlop 9000, jedzi sie zdeczka twardo nie tylko z powodu paska gumy