Jak wam się podoba? Lub co wam się nie podoba?
Pozdrowienia
scotty

to nie jest niemiecki styl nie porownoj tego do niemieckiego stylu hehehehhe to jest styl" rozowa zaba" niemiecki styl to " KANT STYL DLA WTAJEMNICZONYCH "swatch pisze:Tak, to Corsa Septic. !
W dupe taki German style, dla mnie to jest stylizacja corsy na Forda KA ! Nie podobało mi się nigdy to auto, i słyszałem, że mieli je poprawić , ale widzę, że jednak nie !
Też to miałem na myśli ! Ta Corsa to German Style jak z koziej pały sandalyswatch napisał:
Tak, to Corsa Septic. !
W dupe taki German style, dla mnie to jest stylizacja corsy na Forda KA ! Nie podobało mi się nigdy to auto, i słyszałem, że mieli je poprawić , ale widzę, że jednak nie !
to nie jest niemiecki styl nie porownoj tego do niemieckiego stylu hehehehhe to jest styl" rozowa zaba" niemiecki styl to " KANT STYL DLA WTAJEMNICZONYCH "
nic dodac niz ujacswatch pisze:Też to miałem na myśli ! Ta Corsa to German Style jak z koziej pały sandalyswatch napisał:
Tak, to Corsa Septic. !
to nie jest niemiecki styl nie porownoj tego do niemieckiego stylu hehehehhe to jest styl" rozowa zaba" niemiecki styl to " KANT STYL DLA WTAJEMNICZONYCH "Nie wiem czemu tak o niej piszą
![]()
Jak widać można robić auta szerokie i niskie, które German Style nie są ! A wiem, że ta Corsa miała w założeniu być kwintesencją niemieckiego stylu !
Dla mnie to nadal styling Corsy na Forda Ka !
nic dodac niz ujacswatch pisze:Też to miałem na myśli ! Ta Corsa to German Style jak z koziej pały sandalyswatch napisał:
Tak, to Corsa Septic. !
to nie jest niemiecki styl nie porownoj tego do niemieckiego stylu hehehehhe to jest styl" rozowa zaba" niemiecki styl to " KANT STYL DLA WTAJEMNICZONYCH "Nie wiem czemu tak o niej piszą
![]()
Jak widać można robić auta szerokie i niskie, które German Style nie są ! A wiem, że ta Corsa miała w założeniu być kwintesencją niemieckiego stylu !
Dla mnie to nadal styling Corsy na Forda Ka !
No tu się obraziłempoweim jedno Poznań Tuning
Bzdura, nie wiem skąd masz takie informacje ! :0acha. ziomal nalezy do Poznańskiego Driver's Club-u
Dokładnie, i nie myślę tak dlatego, że jestem z Poznania !wbrew pozorom w Poznaniu jest duzo ladnie zrobionych furek, az czasami zaskakujace ze w Polsce robione ...