Sorry ze nie w dziale kupie sprzedam ale nie wiem czy jeszcze ktos tam zaglada
Tlumik
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Budzio
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tlumik
ma ktos z was dojscie do tanich tlumiczkow or ewentualnie moze ktos chce swoj sportowy odsprzedac z rozsadna cene

..::CTM#117::..
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Re: Tlumik
Zobacz sobie liczbę wyświetleń (9251) sama mówi za siebieBudzio pisze:ma ktos z was dojscie do tanich tlumiczkow or ewentualnie moze ktos chce swoj sportowy odsprzedac z rozsadna cene
Sorry ze nie w dziale kupie sprzedam ale nie wiem czy jeszcze ktos tam zaglada![]()
![]()
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Ja kupowalem tlumik jakies 3 m-ce temu i tyle pamietam, ze z daleka od KM. Natomiast ja wzialem Ulter'a. Jestem bardzo zadowolony. Kupilem z rabatem (mimo, ze mnie widzieli po raz pierwszy - w razie co mam namiary dla Wa-wiakow, gdzie chetnie ceny negocjuja) i wyszlo mnie 300 zlotych za pojedyncza rure 80 mm - tlumik dedykowany, wiec nic sie nei spawa - mozna samemu wymienic - jak ktos sie uprze hehehe (ja sie uparlem i 5 godzin sciagalem stary, bo nei mialem czym podgrzac, nowy zakladalem 15 minut
).
Do 300 nie wiem czy jest jeszcze cos innego sensownego ... jest tam 1.5 roku gwarancji (o ile dobrze pamietam) i tlumik ma certyfikat PIMOT-u
Pozdrawiam
Do 300 nie wiem czy jest jeszcze cos innego sensownego ... jest tam 1.5 roku gwarancji (o ile dobrze pamietam) i tlumik ma certyfikat PIMOT-u
Pozdrawiam
CTM #204
-
Poli
- Nowy
- Kontakt:
no to juz jest sensowna cena za sensowny tlumik a wymiane lepiej pozostwaie warsztatowi bo narzie mam kontuzje i na dodatek niewiem na co sie zdecydowacYAQB pisze:Ja kupowalem tlumik jakies 3 m-ce temu i tyle pamietam, ze z daleka od KM. Natomiast ja wzialem Ulter'a. Jestem bardzo zadowolony. Kupilem z rabatem (mimo, ze mnie widzieli po raz pierwszy - w razie co mam namiary dla Wa-wiakow, gdzie chetnie ceny negocjuja) i wyszlo mnie 300 zlotych za pojedyncza rure 80 mm - tlumik dedykowany, wiec nic sie nei spawa - mozna samemu wymienic - jak ktos sie uprze hehehe (ja sie uparlem i 5 godzin sciagalem stary, bo nei mialem czym podgrzac, nowy zakladalem 15 minut).
Pozdrawiam
pozdr:)
śmigaczo-fruwacz