wyjaśniam że jechałem corsa a to cudo jest własnością browaru z mojego miasteczka (jeden z najstarszych, a napewno z najlepszym piwem
no cóż na prostej mnie trochę odstawiał, ale na zakrętach mogłem go wyprzedzać
Nie jest to orginał a replika
kiedyś czytałem że najczęściej robione sę na bazie jakiegoś pontiaka. Moja corsa jest dość niska (-40/35-40) i jeszcze mu na dach zaglądałem. zawsze chciałem zobaczyć jak to jeździ i powiem, że wolałbym corse 2.0sierak pisze:No fajoski ... tylko w środku to chyba się leży bo inaczej tego nie widze. Ciekawe co to za silniczek ma - od turbo kosiarki

Strasznie dziwne auto ,a ten straszny przód o boże ,Ale co fakt to gość się namęczył, tylko po co .Dełu :0endo pisze:A jak juz jestesmy przy temacie dziwnych autek to zobaczcie to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16286592
jak mi nie mógł uciec, to Reniq odstawił by go NAPEWNOendo pisze:Ja jak bym tam wsiadl to chyba stopami i glowa opieralbym sie o osie.
A co do silnika to jesli jest on z pontiaca to chyba koles nie bardzo go cisnal bo przy takiej wielkosci autka (masie) to chyba Ren by go nie zlapal..
endo pisze:A jak juz jestesmy przy temacie dziwnych autek to zobaczcie to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16286592
No dlatego wlasnie mowie, ze sie albo nie wysilal albo to tylko ladne opakowanie a w srodku tkwi tico na przyklad..AdamXXL pisze: jak mi nie mógł uciec, to Reniq odstawił by go NAPEWNO
jak jechałem za nim to wyłączyłem radio, okienko uchyliłem .. i co tu powiedzieć dźwięk wcale nie powala, ot taki sobie

Był jeszcze jeden taki model pontiaca, mniejszy od modelu Le Mans (a'la kadettsierak pisze:Ciekawe tylko na bazie jakiego bo pontiaki to raczej większe bryki. Najmiejszy jakiego znam to chyba ten a'la Kadett.
hehe.. widze ze nie ja jeden (i drugi, i trzeci) mam to ze lubie sobie posluchac jak silnik chodzi... z ciekawostek mam juz opanowane rozruszniki opla, fiata i hondy, potrafie rozpoznac z zamknietymi oczamiAdamXXL pisze:jak jechałem za nim to wyłączyłem radio, okienko uchyliłem .. i co tu powiedzieć dźwięk wcale nie powala, ot taki sobie