Alusy
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
d0_cycu
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Alusy
Czy ma s ktoś dostęp do tanich, ale wypasionych alusów?? Tanie to są takie za ok (500-700zł komplet). No i nie wiem, czy brać teraz, czy na wiosnę. Jakie lepsze do Corsawki 13' czy 14'??
Peugeot 206 1.4 75KM `02
CTM #255
CTM #255
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
Re: Alusy
mysle ze za 500 pln to one nie beda wypasione a raczej zaglodzoned0_cycu pisze:Czy ma s ktoś dostęp do tanich, ale wypasionych alusów?? Tanie to są takie za ok (500-700zł komplet). No i nie wiem, czy brać teraz, czy na wiosnę. Jakie lepsze do Corsawki 13' czy 14'??
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Alusy
jesień to idealny czas na zmianę felg. ja swoje kupiłem rok temu ~600 (14"/6" et 30)d0_cycu pisze:Czy ma s ktoś dostęp do tanich, ale wypasionych alusów?? Tanie to są takie za ok (500-700zł komplet). No i nie wiem, czy brać teraz, czy na wiosnę. Jakie lepsze do Corsawki 13' czy 14'??
gdybym sprzedawał to ~900zł oponami (185/55R14)
wygląda to tak
zaznaczam, że nie jest to ogłoszenie sprzedam kupie (przynajmniej narazie) bo jestem z nich b. zadowolony
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Biale felgi maja to do siebie, ze niewielu producentow je produkuje, a ci co to robia naleza do najlepszych czy inaczej mowiac najdrozszych, wiec o bialych mozesz zapomniec za ta kase.. Ja na twoim miejscu popatrzylbym za uzywanymi, sa wtedy duzo tansze, i o ile w przypadku opony trzeba mocno uwazac bo mozna trafic na wade ktorej na poczatku nie zauwazysz o tyle z felgami chyba wszystko jest widoczne jak kupujesz.. No, a jesli chodzi o rozmiar to conajmniej 14 of course!

a jakhayabusa 5 pisze:Wrocław rulezzzzzzzzzzqomo pisze:widze wroclaw zaczyna sie pokazywac...bardzo dobrze
corsiarze z Wrocławia rulez
co do alusów to sam się trochę napaliłem bo bede znowu przekładał opony na zimowe a na lato juz chciałbym załozyc letnie z alusami
tutaj są fajne
tylko pierdoły tam troche pokazują - bo jest CORSA A a niektóre pokazane fele sa z pięcioma otworoami na śruby
pozdrawiam wszystkich serdecznie
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
a jaka masz corse ?absolon pisze:a jakhayabusa 5 pisze:Wrocław rulezzzzzzzzzzqomo pisze:widze wroclaw zaczyna sie pokazywac...bardzo dobrze
corsiarze z Wrocławia rulez![]()
co do alusów to sam się trochę napaliłem bo bede znowu przekładał opony na zimowe a na lato juz chciałbym załozyc letnie z alusami
tutaj są fajne
tylko pierdoły tam troche pokazują - bo jest CORSA A a niektóre pokazane fele sa z pięcioma otworoami na śruby![]()
)
pozdrawiam wszystkich serdecznie