Nowy klubowicz
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Zdz Corsa Black
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Rzeczywiscie tłumik nie dedykowany tak samo jak progi.Były dłuższe wiec zostały skrócone z jednego końca (przód).Stąd może tak wygladają.Strony oceniałem przed założeniem i korzystniej oceniłem obecnie widoczny układ,zresztą prawidłowy i zgodny z kierunkiem.Nie obniżę już bardziej ponad to co ściołem na spreżynach bo tym autem b.dużo jeżdzę (robi za firmowe i prywatne) i pomijając koleiny i dziury,zbyt często muszę wjeżdzać na krawężniki.Niby zawsze można poszukać miejsca ale okazuje sie że nie zawsze jest na to czas,poza tym napatrzyłem się na kilka naprawdę obniżonych,b.udanych aut i widziałem później tego efekty...Jeśli w PZŃ ktoś obniża to nie na długo.I tak czasami jak jest obciążone to potrafi gdzieś tam potrzeć oponą w nadkolu,a utwardzać już nie będę bo chcę pozostawić sobie minimum wygody.Tak więc nie,nie,dziękuję-nie słodzę.Tak a propos,ilu kolegów z CTM ma tak porządnie obniżone autka?Jeśli im sie dobrze jeżdzi no to o.k.,ale u mnie to nie nastąpi.I jeszcze pytanko na koniec :ma ktoś może kontakt z userem Corsy która była w poprzednim miesiącu wystawiana na Tuning.pl w dziale "Teraz my"-bardzo podobna do mojej-tylko nie pasiata i bez wlotu,z logo firm na progach(jest nadal w galerii TERAZ MY na 4 str.)-ładnie się prezentowała i chcę nawiązac kontakt.
Got bless tuning&street racing
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
niebiezpiecznie, radze zmienic chociaz sprezyny na krotsze, a jak amortyzatory sie sprawdzaja po tym skroceniu, dychaja jeszcze ??? fakt ze przy zglebionym autku troche wyzeczen jest a jak do tego dozucisz wieksze kolka to jest juz naprawde ciezko, ale ja to chyba mam jakas chorobe i nic mi juz nie pomoze 
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
arts pisze:niebiezpiecznie, radze zmienic chociaz sprezyny na krotsze, a jak amortyzatory sie sprawdzaja po tym skroceniu, dychaja jeszcze ??? fakt ze przy zglebionym autku troche wyzeczen jest a jak do tego dozucisz wieksze kolka to jest juz naprawde ciezko, ale ja to chyba mam jakas chorobe i nic mi juz nie pomoze
ja wiem co moze Ci pomoc: <b>Wiekasze kola a co
corsa A & Audi S3

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
popieram=JUHol= pisze:Ale sie czepiacie .... Mi sie podoba!!!
ja mam większe brzydactwo