Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mam bosha, nie sa najgorsze, ale tez nie takie dobre jakby sie moglo wydawac, troche skrzypia po roku uzytkowania.
Teraz podobno weszly jakies o innych mocowaniach (nie pamietam jakiej firmy) tak, ze lepiej przylegaja do szyby i nie pozostawiaja smug.
Ja kupiłem jakieś z dziwnymi mocowaniami z miesiąc temu za chyba 30 zł, bo innych nie było, a musiałem szybko zmienić i na razie jestem zadowolony. Pióra są (chyba-bo nie paiętam nomenklatury) grafitowe i dobrze zbierają wodę. Firmę sprawdzę jutro.
Ja swojego czasu zawzialem sie, ze znajde najlepsze wycieraczki. Przetestowalem wiele, poczawszy od no-name`ow w hipermarketach a skonczywszy na markowych za chore pieniadze. Szczegolna uwage poswiecilem renomowanym markom. Gdybym mial ustawic ranking to byl by taki:
3. Bosch
2. Valeo
1. Champion (tak to sie chyba pisze)
Wycieraczki Champion nie zawiodly mnie ani razu wytrzymujac przebieg (teraz juz chyba 40 tys km), jakie inne nawet nie mialy szans dotrzymac. Nagle okazalo sie, ze wycieraczka nie musi smuzyc ani podskakiwac na szybie przy wyzszych predkosciach. Aktualnie nadaje sie juz do wymiany ale i tak, jestem pod wrazeniem.
Jest tylko jeden minus - cena
Hehe... no OK... przyznaje sie do bledu
Ale i tak pewnie na mysli mial swojego furaka... tylko taki skrot skojarzeniowy zastosowal
Dobra, juz sie nie czepiam
Pozdrawiam
Ja w zeszłym roku. Kupiłem w Makro jakieś no name za 11 PLN ze spojlerkiem (tzn laszki były podgięte w kształcie spojlerka) i chodzą do tej pory.......
teściowi też je założyłem do astry i również w dalszym ciągu spisują się bez zażutu.
Wczoraj widziałem je w tesco ale niestety nazwy nie pamiętam..................
szczerze to stestowalem bosha i marnie wypada przy valeno - a uwierz mi sluzbowym samochodem robie ok 300km dziennie w najgorszym przypadku(znaczy robilem w wakacje teraz troszke mniej czasu)