eee to nie fear arts. ja mam serie ale moge sie nią chwalic non stop bo jak kazda corsa jest przepiękna a te jej swiatełka hmmmmarts pisze:REN CHWALUS![]()
![]()
jak jest czym to sie chwali, nikt nikomu nie zabrania, a jak sie jedzi seria to nie ma sie czym chwalic i tyle
wiecej luzuuu
14,8 sek do 100 km/h
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
fabryk
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
hehe chlopaki a ja mam stuningowane drzwi jeszcze o tym nie pisalem bo zdjolem ale to juz z pol roku temu listwy i teraz jest lzejszy i zapier... jak glupi 
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
heh , widze ze nie ma sensu pisanie tutaj czegokolwiek , myslalem ze bardziej powazni ludzie tutaj sa (choc nie mowie teraz o wszystkich). Pisze posta zeby porownac czasy mojej corsiawki a tu juz jakies glupie komentarze, szkoda slow...
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
stary ale piszesz jakies dziwne rzeczy-pojedz na hamowanie i dopiero zobaczysz jaki masz czas-moze masz przeklamanie licznika moze masz zly stoper ale onne czynniki!nie mozliweze gosc wydlubal tyle z samego wydechu ktory jest podejrzanie dziwny!norm4n pisze:heh , widze ze nie ma sensu pisanie tutaj czegokolwiek , myslalem ze bardziej powazni ludzie tutaj sa (choc nie mowie teraz o wszystkich). Pisze posta zeby porownac czasy mojej corsiawki a tu juz jakies glupie komentarze, szkoda slow...
i nie mow ze jestesmy nie powazni bo Twoje posty sa dziwne!
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
taaa , okey , przy najblizszej okazji - w mojej okolicy nie ma hamowni - napewno to zrobie ....
Ale to nie jest powod robienia takiej wiochy i siania takiego chamstwa, braku zrozumienia, checi jakiejkolwiek pomocy.
Fabryk: Nie tylko wydech , a poza tym nie mogles tak od razu napisac - musiales wstawic Swoj durny i nic nie wnoszacy komentarz ?
W dupie mam takie forum ktore ma sluzyc tylko zbijaniu sie z innych.
Jesli dalej tak ma byc to prosze Prezesa o usuniecie mnie z CTMu.
Pozdro.
Ale to nie jest powod robienia takiej wiochy i siania takiego chamstwa, braku zrozumienia, checi jakiejkolwiek pomocy.
Fabryk: Nie tylko wydech , a poza tym nie mogles tak od razu napisac - musiales wstawic Swoj durny i nic nie wnoszacy komentarz ?
W dupie mam takie forum ktore ma sluzyc tylko zbijaniu sie z innych.
Jesli dalej tak ma byc to prosze Prezesa o usuniecie mnie z CTMu.
Pozdro.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja juz ci mowilem - sam jestes lumpwow pisze:a ja mam lumpa, ktory smiem twierdzic, jest najbardziej stuningowanym 1.4 8v w polsce
i do tego twoj avatar nie dzialafabryk pisze:i nie mow ze jestesmy nie powazni bo Twoje posty sa dziwne!norm4n pisze:blablabla
kolejny foh.. zastanowcie sie dzieci troche nad soba..norm4n pisze:blablabla

-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
Foh ? Nie sadze ! Po prostu nie bawi mnie ta cala atmosfera , a komentarze na temat dziecinnosci zachowaj Sobie dla Siebie - nie kazdy musi tolerowac taka atmosfere - mi akurat nie odpowiada.kolejny foh.. zastanowcie sie dzieci troche nad soba..
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
wrrrr hau hau.
swoje komentarze zachowuje dla tych, ktorych uznam za stosownych odbiorcow. popatrz - to zupelnie tak jak ty:
poza tym nikt tu nie zrobil wiochy, ani nie byl chamem o ile mnie wzrok nie zmylil (mialem ostatnio problem z okiem, ale juz je wyleczylem i widze raczej dobrze, bez przeklaman).
oj ja to sie chyba nigdy nie naucze nie reagowac na takie sytuacje..
swoje komentarze zachowuje dla tych, ktorych uznam za stosownych odbiorcow. popatrz - to zupelnie tak jak ty:
ja jestem tylko grzeczny i delikatnynorm4n pisze:Ale to nie jest powod robienia takiej wiochy i siania takiego chamstwa, braku zrozumienia, checi jakiejkolwiek pomocy.
poza tym nikt tu nie zrobil wiochy, ani nie byl chamem o ile mnie wzrok nie zmylil (mialem ostatnio problem z okiem, ale juz je wyleczylem i widze raczej dobrze, bez przeklaman).
oj ja to sie chyba nigdy nie naucze nie reagowac na takie sytuacje..

-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
ehh stary ale nie wiem czy widzisz ale my tutaj staramy sie tworzyc zgrana paczke ktora stara sobie pomoc i czasem mala doza humoru nie zaszkodziu a Ty nie wiem czy masz okres czy co ze tak sie rzucasz do wszystkich!norm4n pisze:Foh ? Nie sadze ! Po prostu nie bawi mnie ta cala atmosfera , a komentarze na temat dziecinnosci zachowaj Sobie dla Siebie - nie kazdy musi tolerowac taka atmosfere - mi akurat nie odpowiada.kolejny foh.. zastanowcie sie dzieci troche nad soba..
to sa tylko zarty a Ty ich chyba nie rozumiesz "Panie Dorosly"
pozdr