Moja corsa po malej modyfikacj :)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
fabryk
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wiem ale Ci tylko mowie ze to jest metalic samochodowy!pablo163 pisze:Nie chodzi mi o lakier sam lakier jak by byl to by sie tak nie blyszczal . u mnie jest duzo mniej bezbarwnego , i sie tak nie blyszczy jak u ciebie
pozdr
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
ale ja nic nie uzywalem bo mi to zrobil lakiernik a nie ja! i Ci mowie ze to jest chyba lakier z VW ktory jezdzi na pasatach ale nie jestem pewien!pablo163 pisze:tak zwana srebrzanka.Uzywalem jej do renowacji felg
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
badz nowatorski zrob to pierwszy razDrewno pisze:A moze ktos z was zrobil cos takiego w corsie A. Chetnie bym zobaczyl jak by to wygladalo.
pozdro
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
brak wspomagania robi swoje......pozdrarts pisze:fajnie to wyszlo, tylko az sie prosi o mala fajere ....
-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
Nad rozebraniem tych pokretel tez sie nieco meczylem i ostatecznie kazde z nich zdjalem inaczej 
Srodkowe [to od predkosci nawiewu i ogrzewania tylnej szyby] jesli je pociagniesz do siebie [wlaczysz ogrzewanie] powinienes zobaczyc na dole taka szczeline... Wsuwasz tam cos cienkiego i odblokowywujesz plastikowy cypelek, ktory blokuje galke.
Ta od regulacji temperatury nawiewu wyciaga sie prosto o ile wyciagnales caly kokpit, bo mozna ja wyjac z cala oska, na ktorej jest osadzona.
Najtrudniej ta ostatnia.... ja chyba z godzine kombinowalem przy niej kawalkiem drutu i ostatecznie tez ja zdjalem... mniej wiecej analogicznie jak srodkowa... tylko trudniejszy dostep.
Tej od swiatel jeszcze nie rozbieralem... chociaz mam cos w planach wiec mozliwe, ze bardzo niedlugo
Powodzenia
Srodkowe [to od predkosci nawiewu i ogrzewania tylnej szyby] jesli je pociagniesz do siebie [wlaczysz ogrzewanie] powinienes zobaczyc na dole taka szczeline... Wsuwasz tam cos cienkiego i odblokowywujesz plastikowy cypelek, ktory blokuje galke.
Ta od regulacji temperatury nawiewu wyciaga sie prosto o ile wyciagnales caly kokpit, bo mozna ja wyjac z cala oska, na ktorej jest osadzona.
Najtrudniej ta ostatnia.... ja chyba z godzine kombinowalem przy niej kawalkiem drutu i ostatecznie tez ja zdjalem... mniej wiecej analogicznie jak srodkowa... tylko trudniejszy dostep.
Tej od swiatel jeszcze nie rozbieralem... chociaz mam cos w planach wiec mozliwe, ze bardzo niedlugo
Powodzenia
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
a po co chcesz od swiatel rozbierac???ten wylacznik od swiatel to cala taka kostka wsadzona jest ktora jak odkrecisz pod wlotem dwie sruby i przy bezpiecznikach Dwie wyjdzie razem z tym plastikime a pozniej popychasz ta kostke od tylu i Ci ona wychodzi cala!Budzio pisze:tak ale jak sie rozbiera galecvzki od nawiewu i od swiatel bo to co na corsa corsa.of.pl to niezabardzo
pozdrawiam
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
ak wygladaja te plastiki odkrecone juz jak widac kostka od swiatel jest osobno

pozdrawiam
pozdrawiam
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
ja tez nic ni popsulem a kabelki mam od diody od alarmu!!jak zauwazyles to nie sa wszystkie moje plastiki zobacz pare fotek wyzej ze pomalowanych jest wiecej!pozdrpablo163 pisze:Ja tak mocno nie popsulem nie mailem kabelkow zadnych za to wiecej plastikowfabryk pisze:ak wygladaja te plastiki odkrecone juz jak widac kostka od swiatel jest osobno
pozdrawiam