Do wszystkich którzy chcą lepki
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Do wszystkich którzy chcą lepki
Chciałbym tu napisać co i jak bo po ostatniej mojej "przemowie" odnośnie lepek jakoś strasznie dużo pytań z Waszej strony trafia do mnie w tyj kwesti. Aktualnie mam jakieś 10 kompletów i będę ja zawsze miał na spotach w środu (to do kolegów z Warszawy) i nie wiem czy dam radę w tą środe przyjechać . Jeżeli chodzi o kolegów i koleżanki z innych części Polski to prosze o przesłanie mi maila na sierak@ctm.pl z dokładnym adresem na jaki mam wysłać lepki no i jaki kolor. Jeszcze raz mówie żeby było jasne - TYLKO maile do mnie wysłane są uważane za prawdziwe - jak ktoś wysłał maila do Flippera to MUSI niestety wysłać jeszcze raz do mnie (to jest mój wymóg).
Zastrzegam sobie bardzo długi termin realizacji ... i prosze mnie nie poganiać ... a to z tego powodu, iż lepki rozprowadzam ja a są one produkowane 400km ode mnie więc czas produkcji jest dość długi w razie wykończenia się zapasów.
Zastrzegam sobie bardzo długi termin realizacji ... i prosze mnie nie poganiać ... a to z tego powodu, iż lepki rozprowadzam ja a są one produkowane 400km ode mnie więc czas produkcji jest dość długi w razie wykończenia się zapasów.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Panie balt - ja tylko rozprowadzam lepki a produkcja należy do Prezesa więc do niego prosze kierować takie podania. Mówiłem mu już o tym kilka dni temu jak byłem u niego .... nie wiem czy rozpatrzył podanie pozytywnie czy też nie ... pytaj jego. Jak zrobi i dojdą do mnie to na pewno do Was dostarcze

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Będę jutro na chwilunie na stacji ... więc kto chce to niech się jutro tam pojawi to kupi sobie lepki. Zaznaczam, że kto pierwszy ten lepszy bo dużo ich nie mam.
-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
http://www.ctm.pl/clubzone/lepki.htmlkyniek pisze:sierak a co w komplecie sie znajduje?
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Czy jeszcze ktoś potrzebuje lepki bo po ostatniej "inwazji" skończył mi się zapas i nie wiem czy mam nowe zamawiać czy na razie nie?
-
DarkB
- Świeżak
- Kontakt:
pirat pisze:Przyklejasz poza polem pracy wycieraczkiDarkB pisze:Mam takie drobne pytanie odnośnie lepek ta co jest na przedniej szybie, szkoda że jest na zewnąrz, i pytanie jest takie, wycieraczka jej nie zedrze po jakimś czasie?
Może to jakoś zabezpieczyć?
No w sumie tak, ale mam akurat wycieraczke troche sporą będę misął krutszą załatwić, ale dzięki
Pozdrawiam
Opel Corsa 1,4 i 90r.
CTM#265
CTM#265
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja mam lepki blisko rok i wycieraczka pracuje po nich. Przeżyły zimę i lato i tylko lekko oberwało ostatnie R i N na samym środku. mogłem przykleić dokładniej to pewnie nie byłoby tegoDarkB pisze:Mam takie drobne pytanie odnośnie lepek ta co jest na przedniej szybie, szkoda że jest na zewnąrz, i pytanie jest takie, wycieraczka jej nie zedrze po jakimś czasie?
Może to jakoś zabezpieczyć?
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Stoję przed pytaniem ... robić nowe lepki, zamawiać je, bawić się w wycinanie tego? Dostałem zgłoszenie o komplet ale już nie ma więcej. Kto by jeszcze reflektował bo nie wiem czy mam zamawiać.
Kto, ilość sztuk, kolor.
Kto, ilość sztuk, kolor.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Komplet lepek 10 zeta + ew. 7 zeta za przesyłka za pobraniem. Dla tych co odbierają w Warszawie w środe oczywiście koszt przesyłki odpada ale o tym to chyba nie muszę mówić ...Drewno pisze:A jaki jest koszt takiej wlepki.