Jeżeli kogoś znacie kto kupi z warszawy i okolic moją corsiawke to prosze o kontakt....
Szkoda, ale tak muszem.....
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- satan
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Szkoda, ale tak muszem.....
Szkoda, mi to mówić ale do końca tego roku musze sprzedać Corsiczkę mą. Naprawde nie chce ale musze.....
Jeżeli kogoś znacie kto kupi z warszawy i okolic moją corsiawke to prosze o kontakt....

powered by PTT & VTG
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Bosz ... co to się dzieje. Same tragedie ...a tak btw qomo co to za dorosłe życie? Będziesz tatą ...
Bo co to za życie bez Corsy ... no zastanów się
To może idą za ciosem to i ja sprzedam swoją ... też wkraczam w dorosłe życie
Ostatnio zmieniony 16 paź 2003, o 19:01 przez sierak, łącznie zmieniany 1 raz.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
sierak pisze:Bosz ... co to się dzieje. Same tragedie ...a tak btw qomo co to za dorosłe życie? Będziesz tatą ...![]()
nie nabijaj sie...wyprowadzam sie domu i nie potrzebne mi dwa samochody - moja kobieta ma swoj nowszy - no i to tyle szkoda ze na corse padlo ale tak juz jest:(
corsa A & Audi S3

-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
Re: Szkoda, ale tak muszem.....
satan pisze:Szkoda, mi to mówić ale do końca tego roku musze sprzedać Corsiczkę mą. Naprawde nie chce ale musze.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napisz dokladnie o tej corsi bo moj kumpel moze bylby chetny ale nie wiem czy w tym roku...pozdr
ps cena
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
no ladnie corsz wiecej osob oddaje swe corsiawki:(satan pisze:Mi sie szykuje Yaris TSport
nie powiem ze tez mialem takie sory za wyrazenie hujowe mysli ale ludzie opanujcie sie!!! ja sobie kompletuje czesci i moge narazie powiedziec ze bede mial sa sprzedanie tlumiczek taki jak mam u siebie nowka sztuka cena jeszcze nie znana wiec do dziela panowie nawet ADAM nam pomaga nie dołwać sie !!!
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Satan przykro mi, już coś w Modlinie o takiej opcji wspominałeś
Szkoda - fajna Corsiawka
Qomo - :0 :0 :0 :0 żartujesz chyba? no tego się niespodziewałem
I sam zostanę z klubu w Legionowie (bo retox gdzieś zaginął w akcji?)
pozdrawiam i radzę żebyście przemyśleli to wszystko!!!
Qomo - :0 :0 :0 :0 żartujesz chyba? no tego się niespodziewałem
Sierak to może Ty tatą zostniesz?To może idą za ciosem to i ja sprzedam swoją ... też wkraczam w dorosłe życie
pozdrawiam i radzę żebyście przemyśleli to wszystko!!!
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Badzmy wyrozumiali.Nie zawsze od nas zalezy czy bedziemy mieli dany samochod czy nie.Kolegom zycie podyktowalo takie decyzje.Wiadomo smutno jest klubowiczom,jak kumple musza sprzedawac Corsiawki
Ja na pewno swojego szrotexa nie sprzedam,za duzo kasy w niego wladowalem,a tym bardziej ze to jest juz w sumie stary samochod.Wole go zajezdzic niz sprzedac za grosze.
Ja na pewno swojego szrotexa nie sprzedam,za duzo kasy w niego wladowalem,a tym bardziej ze to jest juz w sumie stary samochod.Wole go zajezdzic niz sprzedac za grosze.

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wypluj te słowa ... nie mam teraz czasu ani pieniędzy na takie roszady.pirat pisze:Sierak to może Ty tatą zostniesz?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
trafiles w gadke niestetyAdamXXL pisze:tak czytam i nawet się nie dziwię.. nie obrażajcie się, ale co chwila wpada ktoś nowy .. zrobi trochę szumu i się zmywa, a "stara wiara" zostaje
. Zawsze było też podkreślane, że z corsą, czy też jako miłośnik, każdy jest mile widziany, a gdyby nie te zamieszanie można by czasem tu zasnąć.
X14XE MANTZEL its not enough
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
AdamXXL pisze:tak czytam i nawet się nie dziwię.. nie obrażajcie się, ale co chwila wpada ktoś nowy .. zrobi trochę szumu i się zmywa, a "stara wiara" zostaje
. Zawsze było też podkreślane, że z corsą, czy też jako miłośnik, każdy jest mile widziany, a gdyby nie te zamieszanie można by czasem tu zasnąć.
widac nie kazdemu uklada sie tak dobrze jak Wam - "starej wierze"
corsa A & Audi S3

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
AdamXXL pisze:nie chciał byś mieć problemów jakie miałem niedawno i z których jeszcze się nie wykaraskałem. nie chodzi tu o jakąkolwiek licytacje poprostu jestem na tym forum od samego początku i takie mam odczucia..qomo pisze: widac nie kazdemu uklada sie tak dobrze jak Wam - "starej wierze"
widzisz masz to szczescie ja nie mam...
corsa A & Audi S3

-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
kazdy ma problemy mniejsze lub wieksze, jeden sobie radzi z nimi drugi mniej, i nie bedziemy sie licytowac kto jakie ma bo to nie ma sensu, opierajmy sie na faktach kto zostaje a kto wylatuje, a prawda jest taka ze stara wiara o dziwo jedzi dalej corsiawkami (ala napewno kazdemu przeszla mysl sprzedac i kupic cos mocniejszego z wiekszym potecialem ... nie ukrywam ze ja tez mam chrapke na pewna bryke, ale corsa zostanie na bank
)
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
DOBRZE GADA DAC MU PIWAarts pisze:kazdy ma problemy mniejsze lub wieksze, jeden sobie radzi z nimi drugi mniej, i nie bedziemy sie licytowac kto jakie ma bo to nie ma sensu, opierajmy sie na faktach kto zostaje a kto wylatuje, a prawda jest taka ze stara wiara o dziwo jedzi dalej corsiawkami (ala napewno kazdemu przeszla mysl sprzedac i kupic cos mocniejszego z wiekszym potecialem ... nie ukrywam ze ja tez mam chrapke na pewna bryke, ale corsa zostanie na bank)