Dzieki za info!
Aha! Jakbyscie mieli dostep do tanszych tlumiczkow to dajcie znac, z gory dzieki!

Czyli w koncu co jest dobre, polskie i tanie? El-tec? Bo sie troche zgubilem..arts pisze:mowie o Polskich produktach .. bo za cene Remusa mozna sobie zrobic z nierdzewki prawie caly wydech...

Na remusy daja 3 lata gwarancji..sierak pisze:Ja mam Remusa i jestem zadowolony ... choć na dłuższych trasach daje się trochę we znaki no ale już taki jego urok. I sądząc po jego obecnym stanie (a ma już pewnie prawie 2 lata) to jest super. Jednak co Remus to remus.
Polecam ... tylko ta cena

czyli w calosci za 450 tlumik??pirat pisze:Jesli chodzi o El-Tec'a to ja go mam. Jak chodzi chyba slyszales na spocie. Wydaje mi sie ze to dobre rozwiazanie. Ja jestem zadowolony i nie zaluje. Tyle, ze ja kupilem uniwersalna puszke za chyba 300 zl i koncowke za 150 zl.
To prawda, ze jest caly z nierdzewnej stali. Sprzedajacy mowil, ze lepszy od Ultera, no ale wiadomo, ze ile udzi, tyle opinii.
Co do dedykowanych tlumikow, to najlepiej zadzwon do producenta. Moze Ulter tez zmienil technologie i robi zamiast kwasowki nierdzewke teraz.
Pozdrawiam

Teraz jestem w pracy. Wieczorem jak wroce to napisze ejszcze raz. P.S. Ten gosciu to jest kobieta ;D. A miejsce to sklep z tlumikami. Ja tam pojechalem powiedzialem, ze wyczytalem o nich w necie i ze ich polecano i dzieki temu dostalem prawie 10% upustu. W razie co powiesz, ze taki tez Cie polecilem - moze beda mnie pamietac ;D A lokalizacja to jest gdzies na domaniewskiej, tylko numery nie pamietam. Telefon tam tez mam (chyba), ale to wieczorem.endo pisze:Yaqb: daj namiar na tego goscia (Ty pewnie masz pojedyncza rure bo jakos nie pamietam)