czy ona nie jest piekna
zakochałem sie w niej...
leflektory to czysta stylizacja,ksenony sa dostepne w gsi za doplata jezeli dobrze pamietam to ena w czerwcu takich ksenonow wynosila 570 euroendo pisze:No dzieki chlopaki za ta galerie![]()
, napewno mi sie przyda za jakis czas. Gsi jeszcze nie widzialem, ciekawe co tam pod maska siedzi.. A te reflektory to sa soczewki czy tylko taka sciema (bo o ksenony to opla nie podejrzewam
)
http://www.autobild.de/suche/artikel.ph ... el_id=5080arts pisze:wiadomo ze 1.7 DTI to diesel ... ale co to ma wspolnego z gsi ???
Na to wygląda że w oznaczeniu modelu np GSi albo innym , teraz chodzi o wyposażenie nadwozia a a nie o silnik , Dziwne toarts pisze:to jak z vectra i gts ..... dla mnie to pomylka ... gts powinien byc top modelem z 3.2 na pokladzie i to samo sie ma do corsy tylko ze 1.8 16v, nie lapie tej polityki :0 :0 :0

Też tak właśnie pomyślałem , przecież chodzi tylko o sprzedarz. Ale wyobraźmy sę GSi z litrowym silnikiem , oczywiście nic nie mam do 1.0endo pisze:Czasem ktos moze miec ochote na GTS, nie miec tyle kasy, a nie obchodza go osiagi tylko np. wyglad. Dla firmy to strata jesli nie moga takiego auta zaoferowac.. Zreszta mysle, ze vectra GTS jest tylko tak szumnie nazwana, a miala byc poprostu ladniejsza (i drozsza) odmiana podstawowej wersji, bo niby co ona ma ze sportu(?).. Chyba historia skonczyla sie na calibrze, moze astrze coupe..