Szkoda, ale tak muszem.....
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Myśle że pomysł jest dobry
. Już raz takie spotkanie się odbyło ale było troche mniej ludzi ... co poniektórzy to pamiętają ... hehe
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- satan
- Weteran
- Kontakt:
Szwagier pisze:Badzmy wyrozumiali.Nie zawsze od nas zalezy czy bedziemy mieli dany samochod czy nie.Kolegom zycie podyktowalo takie decyzje.Wiadomo smutno jest klubowiczom,jak kumple musza sprzedawac Corsiawki
Ja na pewno swojego szrotexa nie sprzedam,za duzo kasy w niego wladowalem,a tym bardziej ze to jest juz w sumie stary samochod.Wole go zajezdzic niz sprzedac za grosze.
Chociasz jeden mnie rozumie
Musze ją sprzedać z kilku powodów: (niektóre z nich)
1) Do Kwietnia i tak nią jeździć nie będe więc będzie stała,a za garażowanoe trzeba płacić.
2) minimum 10 tys. zł trzeba by było wsadzić w pomalowanie jej, wyklepanie gdzie niegdzie i zawieche kompletną.
To co wymieniłem to miałbym pokryć z własnych środków ponieważ rodzice zapewnili mnie że niedołążą już ani złotówk do tego samochodu.
Plan miałem taki że w kwietniu 2004 roku kupiłbym Corse C GSi, ale to legło w gruzach bo powiedział mi tato że jednak ON wolałby Yarisa, ..."bo to TOYOTA". Fakt faktem że za cene Yaris TSport wypasionego po zęby razem z zawiecha i kompletnym układem wydechowym, nie kupie Corsy C GSi z tym wyposażeniem nawet jak bym miał w łapie 70.tys. zł. Wyliczyliśmy z kumplem że te 80 tys trzeba by było mieć, ale to juz jest przegięcie jak na taki samochód.
Jest mi przykro ale musze tak postąpić...
tak więc ponawiam pytanie zwłaszcza do Flipper'a, WOW'a, REN'a i Sierak'a czy nie mając Corsiawki mogę być w szeregach CTM'u....
PS: licze na wyrozumiałość
Pozdrówka all
powered by PTT & VTG
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Jeśli mogę wstawić moje skromne zdanie, to CTM jest klubem miłośników Corsy, tak więc, jeśli nadal będziesz jakoś związany z tym autem, chociażby emocjonalnie, możesz czuć się jak klubowiczsatan pisze:tak więc ponawiam pytanie zwłaszcza do Flipper'a, WOW'a, REN'a i Sierak'a czy nie mając Corsiawki mogę być w szeregach CTM'u....
PS: licze na wyrozumiałość![]()
Pozdrówka all
pozdrawiam
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
wiec oczywiscie ze nadal mozesz byc w CTM'ie, to jest klub "wlascicieli i milosnikow" Corsy !satan pisze:Niewiem czy wiesz ale np.: Marog miał Corse a w Miedizanej był Seatemi to jest jego nowy samochód.... więc ?
narazie cie nie skasuje z listy klubowiczow
chyba ze po kupnie Yarisa zaczniesz sie nabijac z corsy
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
cyberpooh pisze:wiec oczywiscie ze nadal mozesz byc w CTM'ie, to jest klub "wlascicieli i milosnikow" Corsy !satan pisze:Niewiem czy wiesz ale np.: Marog miał Corse a w Miedizanej był Seatemi to jest jego nowy samochód.... więc ?
narazie cie nie skasuje z listy klubowiczow![]()
![]()
![]()

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie mi to oceniać ... jak widzisz po kilku przykładach da się to zrobić. To wszystko zależy od Ciebie. Tak więc nie łam się ... damy radę Dzieciak.satan pisze:tak więc ponawiam pytanie zwłaszcza do Flipper'a, WOW'a, REN'a i Sierak'a czy nie mając Corsiawki mogę być w szeregach CTM'u....
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- satan
- Weteran
- Kontakt:
Dzięki Sierakdamy radę Dzieciak
REN....Jeżeli poczuleś się obrażony to sorrya ja niby co mam tutaj do gadania? jakis inny jestem czy co?
A jeszcze małe pytanko: czy na jakieś zloty itp moge przyjeżdżać ?