foty corsy C GSI

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
arts
Forum Master
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: arts »

ja mam corse rs z 1.0 12v i zapina pieknie i do tego jakze ekonomicznie .... :-D a jaki jest sens doczepiania do kazdej vectry znaczka gts ??
Poli
Nowy
Kontakt:

Post autor: Poli »

endo pisze:Czasem ktos moze miec ochote na GTS, nie miec tyle kasy, a nie obchodza go osiagi tylko np. wyglad. Dla firmy to strata jesli nie moga takiego auta zaoferowac.. Zreszta mysle, ze vectra GTS jest tylko tak szumnie nazwana, a miala byc poprostu ladniejsza (i drozsza) odmiana podstawowej wersji, bo niby co ona ma ze sportu(?).. Chyba historia skonczyla sie na calibrze, moze astrze coupe..
Vectra GTS to czysty chwyt marketingowy, rzecaywiscie z silnik 3.0 ma to sens ale 1.8?? najezdzilem sie tymy vectrami w cholere bo przez pewien czas je sprzedawalem i GTS sie dobrze sprzedaje glownie tylko dla tego ze jest wersji hatchback i nadaje sie na wsadzenie gratki i wziecie w leasing (zwyklej sedan niemozna zarejestrowac jako osobowo-ciezarowy)
śmigaczo-fruwacz
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

arts pisze:ja mam corse rs z 1.0 12v i zapina pieknie i do tego jakze ekonomicznie .... :-D a jaki jest sens doczepiania do kazdej vectry znaczka gts ??
1.0 12v the best :grin: :-D :grin: ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Awatar użytkownika
Zynio
Swój
Imię: Grzegorz
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Kontakt: