Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
forest KAT pisze:corsa to moje pierwsze autko, mam ja od 3 latek. Ja sam naleze do Karkonoskiego Auto Tuningu, a o waszym klubie słyszałem juz kilkakrotnie.
Ostatnio na Tuningomanii we Wrocki ujżałem chyba jednego z klubowiczy co otwierał swoją (chyba) corse śruboktętem.
no to byłem ja
pablo163 pisze:Zeby sie nei chwalic (pewnie kazdy to potrafi) poloneza potrafie otworzyc antenka z dachu. tak zwany zapasowy kluczym na dachu LOL
z corsą nie ma tak łatwo zatrzasnąłem kluczyki i miałem mało czasu żeby dojechać na egzamin, więc... fotki nawet były na forum
forest KAT pisze:to powiedz w ile sekund otwiera sie corse śrubowkrętem
powiedzmy że drutem koło szyby nie ma co próbować - strata czasu. jak śrubokręt mocny (ten co pożyczyłem rozwalił się) dwa kopy w śrubokręt włożony w zamek i po sprawie, i zamku!!
powiedzmy że drutem koło szyby nie ma co próbować - strata czasu. jak śrubokręt mocny (ten co pożyczyłem rozwalił się) dwa kopy w śrubokręt włożony w zamek i po sprawie, i zamku!!
szcerze mowiac to mozecie sobie darowac opisy otwierania Corsy!!
AdamXXL pisze:powiedzmy że drutem koło szyby nie ma co próbować - strata czasu. jak śrubokręt mocny (ten co pożyczyłem rozwalił się) dwa kopy w śrubokręt włożony w zamek i po sprawie, i zamku!!
też tak pomyślałem, że takie sprawy to na pw
taka technika to żadna technika , a jakbym napisał że cegłą (bo do tego można porównać) to też będziecie się obużać. Ja osobiście jestem zadowolony że tak trudno wejść do corsy B !!! choć pewnie zawodowcy i tak mają jakieś swoje sposoby mi to wszystko zajeło koło 2godzin czasu!!
qomo pisze:
też tak pomyślałem, że takie sprawy to na pw
taka technika to żadna technika , a jakbym napisał że cegłą (bo do tego można porównać) to też będziecie się obużać. Ja osobiście jestem zadowolony że tak trudno wejść do corsy B !!! choć pewnie zawodowcy i tak mają jakieś swoje sposoby mi to wszystko zajeło koło 2godzin czasu!!
z dobrych zrodel wiem ze sam zamek to jest jakies 30 sekund a reszta zalezyod alarmu wiec corse jak ktos bedzie chcial mi sprzatnac to i tak sprzatnie